Avrupa Kartala göre değil .. Beşiktaş 1 - Cska 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Avrupa Kartala göre değil .. Beşiktaş 1 - Cska 2
Beşiktaş Avrupa'ya veda etti. Siyah-Beyazlılar karşılaşma öncesi 'doping' skandalıyla sarsılan rakibine 2-1 mağlup oldu. Beşiktaş için Avrupa'ya yoluna devam edebilmesi için çok büyük bir şans da lazımdı çünkü siyah-beyazlılar hem CSKA Moskoyı mağlup etmeli hem de Almanya'dan istenilen sonuç gelmeliydi. Ama ikisi de gerçekleşmedi.

Beşiktaş mücadele olarak iyi gözükse de, sezon başından beri yaşadığı gol pozisyonu üretme sıkıntısını bu maçta yine çekti. Rakip ise özelikle Krasiç'le çok etkili oldu ve 39. dakikada bu oyuncunun ayağından bulduğu golle ilk devreyi 1-0 önde tamamladı.​
İkinci yarıda ise Beşiktaş daha istekli ve baskılı bir futbol sergiledi ancak bu durum siyah-beyazlılara sadece 1 gol getirdi. 85. dakikada Bobo'nun attığı golle skor 1-1'e geldi ancak uzatmalarda CSKA Moskova'nın attığı gol Rus ekibine 2-1'lik galibiyeti getirdi.​
Bu sonuçların ardından Beşiktaş 4 puanla gruptan sonuncu oldu ve Avrupa'ya veda etti. CSKA Moskova ise ManU'nun Wolfsburg deplasmanından aldığı 3-1'lik galibiyetiyle birlikte Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etme hakkı elde etti.​

BEŞİKTAŞ: 1 CSKA MOSKOVA: 2

STAT: İnönü
SAAT: 21.45
HAKEM: Martin Hannson, Henrik Andren, Stefan Wittberg, Martin Ingvarsson (İsveç)

BEŞİKTAŞ: Rüştü, İbrahim Kaş, Sivok, Ferrari, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Ernst, Fink (Dk. 76 Uğur), Ekrem Dağ (Dk. 67 Nihat), Tello, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

CSKA MOSKOVA: Akinfeev, Odiah, Semberas, Beretzutski, Schennikov, Krasic, Aldonin, Rahimic, Mamaev, Necid, Dzagoev
TEKNİK DİREKTÖR: Leonid Slutskiy

GOLLER Dk. 39 Krasiç, 90+4 Aldonin Dk. 85 Bobo
SARI KARTLAR: Odiah, Mamaev, Fink

arslansem

arslansem

Üye
Maçtan önce fırsatım olsaydı CSKA ya 2 basacaktım 2,85 den temiz orandı valla :ehe
Benim için sürpriz bi sonuç değil.Futbolda sadece defans yaparak iş yapamazsınız.Denizli yine defans yapayım belki gol bulurum dedi ve kaybetti.Beşiktaşın çok ciddi ofansif sorunları var.
Ligde bu taktikle yürürsünüz ama Avrupa da sahanızda bile tek puan vermezler işte böyle ;)

Progressivity

Progressivity

Üye
Mustafa Denizlinin saçma sapan taktik ve strateji anlayışı ve takımın rezil zebil oyunu bir yana da Allah belanı versin rüştü daha önce oynadığın maçlar yaptığın kurtarışlar zerre kadar gözümde değil senin kadar dangalak bi kaleci görmedim ben o goller yenir mi ya :off:

SucX

SucX

Üye
5-3-2 ne demek yahu
Gerçekten rıdvanında dediği gibi toraman bari ilerde kalsaydı golden sonra onuda çekti geriye 3 stoper oynadı yanda iki bek kendi evimizde bu kadar adam markajı yapıyoruz ya
Zaten kaybediceğimiz birşey yok bari önde baskı kurup onların sahasına yüklesek oyunu en azından maçı kaybetmezdik
ekremin yerine ismail olsaydı bari..ekremden daha hızlı mücadeleci tekniği var adamın..
Son dakikalarda yaptı yine yapıcağını ölü adamları soktu oyuna hoca nihat ve nobreden hayır beklemiyorum ben artık

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Manu galibiyeti Denizliyi biraz Yanıltmış Kendi Sahanda oynuyorsun Kaybedek bir şeyin Kalmamış 1. golü yiyorsun oyuna fink i çıkarıp ugur incemanı alıyorsun böyle Takımlara defans oynanırmı bir defa hata yaptı defans adamlar golü attı ve cska takımıda eski cska takımı değil şuan vasatlar bence

lovestar

lovestar

Üye
yaa zeten Almanya daki skora göre bizim için çok ta çıkma şansımız olmayan bir maça niye bu kadar kafa yoruyorsunuz şerefli takımınızı suçluyorsunuz...10 numara mücadele ettiler daha ne yapsınlar.uefa ya kalsa bir arpa boyu yol mu alacak sanki ne olacak.gereksiz yere bir sürü umuda kapılmaktansa hiç umutlanmamak iyi bence.diğer iki temsilcimizin de çok yol alacağını sanmıyorum uefa da.tabbi ki beklentimiz en iyisi yönünde ama...ligde kanatlanır gideriz biz gerisi hikaye.Türk takımları olarak önce lig ve kupa hedeftir bence.gerisine bizim 6 yabancılı sistemimiz el vermez...ayrıca yorgunluk bahane olmamalı ama en güçlü iki oyuncumuz olan ernst,fink bile geri dönmede zorluk cekiyosa federasyonun avrupa da oynayan takımlarımıza i fikstür kıyagı yapmsı gerekir diye düşünüyorum...fenerbahce ve galatasarayımıza başarılar.bizden şimdilik bu kadar...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Beşiktaş ın kapasitesi,oyun felsefesi Avrupa için yeterli değil zaten.
Defans yaparak 1-0 , 1-0 maç alırsınız Türkiye de , Ama işte Avrupa da adama yedirmiyorlar ..
Sonuç üzücü , ama süpriz değil ..

haltie

haltie

Üye
görende cska eze eze yendi sanar arkadaslar 0 çeken takımlara göre değil avrupa

Love Prince

Love Prince

Üye
sonuç benceede sürpriz değildi

Progressivity

Progressivity

Üye
bi defa taktik yanlış, oyuncular yanlış oynatılıyor ve yerli yerinde 1 tane oyuncu değişikliğimiz yok ayrıca takım da çok istekli değildi takımın dinamosu ernst 3haftadır çok kötü ernstin kötü olması takımı çok etkiliyor bunu yine bu maçtada gördük ben şahsen ernstten daha fazlasını bekliyorum bu şartlar altında iyi bile oynadı beşiktaş ortada teknik adam faktörü olsa çok daha farklı olurdu herşey

SucX

SucX

Üye
Hiç önemli değil çıkıp veya çıkmamamız anlatmak istediğim ilerde üretken değiliz her ne kadar ligde uzun bi galibiyet serisi yakalasakta çok kötü oynuyodu takım rakibin enteresan hatalarından yararlanıp alıyordu maçı bkz. eskişehir maçı
İyi oynadığımız maçlarıda tam tersine kaybettik en yakın örnek diyarbakır..

Mustafa hoca kehanetlerinede bir yenisini ekleyemedi üzüldüm bak şimdi
hani müneccimsin ya manchester mutlaka puan kaybedicek diyordun noldu ?? pehh..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:ağlarım:

'Davut

'Davut

Üye
Maçın bir ilk dakikalarında iyidi bjk sonra sanki 5-0 öne geçmiş gibi ...hiç bir ofansif anlayış yoktu..
hek eden kazandı yine bjk Avrupa'da her zaman'ki gibi ilk turda havlu attı.......
İnşallah diğer iki takımımız Avrupa'da diğer turlara atlarlar...

Mert

Mert

Üye
of denizli of
orta saha 2 kişi tutulurmu yaa
denizli eski taktikte daha ben defansı yapıyım nasıl olsa atarım
*** atarsın adamlar duvar gibi oynuyo.nasıl atcan

Cynical

Cynical

Üye
Ilk 25 dakikadan sonra CSKA teknik direktörünün yaptığı taktiksel değişiklik, Dzagoev'i iyice Beşiktaş defansının içine sokması, Beşiktaş'ın orta sahasını oyundan düşürdü. Rakip oyunu Beşiktaş sahasına yıktı Toraman da adamıyla beraber defansın içine girince. Adam markajı yapılır yapılmasına da böyle körü körüne yapılmaz.

haltie

haltie

Üye
ya arkadaşlar takım iyi oynadı bide siz kötülemeyin olmayınca olmuyor işte.
tekrar diyorum bu takım 0 çekmedi sanki heryıl bir türk takımı r.o uefa kupası alıyor yada finallre kalıyor.bıraksınlar bu işleri.bu mağlubiyete sevinenler var ama olsun kargalar sürüyle kartallar yanlz uçar

lovestar

lovestar

Üye
tekrar diyorum bu takım 0 çekmedi sanki heryıl bir türk takımı r.o uefa kupası alıyor yada finallre kalıyor.bıraksınlar bu işleri.bu mağlubiyete sevinenler var ama olsun kargalar sürüyle kartallar yanlz uçar

çok doğru kardeşim...kaç maçlık ömrü var ki diğer takımlarmızın avrupada.daha kendi içlerin de takım olamamışlar...kendimizi kandırmayalım gelin bir iki maç sonra ligimize bakalım hep beraber.o zaman defansıda ofansıda göreceksiniz.korkunun ecele faydası yok...:oke:

arslansem

arslansem

Üye
Kötüyü örnek ala ala dibe vurduk.Aksini düşünüp her sene üst tura çıkamıyoruz bi yılda bu başarıyı gösterelim tarihimize bişey yazalım diyemez miydiniz?Ülke puanı sorumluluğunu sadece bu ülkede Galatasaray alıyor ve bu kadar takımla katılıyorsak bu Galatasaray sayesindedir.Keşke diğer takımlar da buna katkıda bulunsa ama maalesef ;)
Beşiktaş a ligde başarılar ;)

haltie

haltie

Üye
Kötüyü örnek ala ala dibe vurduk.Aksini düşünüp her sene üst tura çıkamıyoruz bi yılda bu başarıyı gösterelim tarihimize bişey yazalım diyemez miydiniz?Ülke puanı sorumluluğunu sadece bu ülkede Galatasaray alıyor ve bu kadar takımla katılıyorsak bu Galatasaray sayesindedir.Keşke diğer takımlar da buna katkıda bulunsa ama maalesef ;)
Beşiktaş a ligde başarılar ;)

tamm gs reklamıda oldu

arslansem

arslansem

Üye
Eee halit doğruya doğru şimdi,kafamıza rastgele yorum yapmıyoruz inkar edebiliyorsan buyur söyle bişeyler,yoksa bu böyle yani napalım ;)
ultraslanın bi sloganı var bayılıyorum:
SİZİN HAYALLERİNİZİN BİTTİĞİ YERDE BİZİM GERÇEKLERİMİZ BAŞLAR! :)
Bu konunun üzerine iyi gitti :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt