Avrupa bizim işimiz!Son 3 sezonda sadece 3 yenilgi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Avrupa bizim işimiz!Son 3 sezonda sadece 3 yenilgi!
Son 3 sezonda sadece 3 yenilgi!

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında yarın Ali Sami Yen Stadı'nda İspanyol temsilcisi Atletico Madrid'i ağırlayacak Galatasaray, son 3 sezonda Avrupa kupalarında oynadığı 17 iç saha maçında toplam 3 kez rakiplerine yenildi.
Sarı-kırmızılı takım, 2007-2008, 2008-2009 ve 2009-2010 sezonlarında iç sahada 1'i UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme, 16'sı da UEFA Avrupa Ligi maçları olmak üzere toplam 17 karşılaşma oynadı. Genelde başarılı sonuçlara imza atan ''Cim Bom'', bu 3 sezonda Ali Sami Yen Stadı'nda 3 yenilgi, 4 de beraberlik alarak taraftarlarını üzdü. Galatasaray, bu dönemde yaptığı 10 karşılaşmadan ise galibiyetle ayrılmasını bildi.

Galatasaray, son 3 sezonda Avrupalı rakipleriyle iç sahada oynadığı maçlarda filelere 39 gol gönderirken, kalesinde ise 17 gol gördü.

-SON 3 SEZONDAKİ İÇ SAHA MAÇLARI-

Galatasaray'ın son 3 sezonda Avrupa kupalarındaki iç saha maçlarının sonuçları şöyle:

2007-08 Slaven Koprivnica UEFA Ön Eleme 2-1

FC Sion UEFA 1. Tur 5-1

Helsingborg UEFA Grup 2-3

Austria Wien UEFA Grup 0-0

Bayer Leverkusen UEFA 3. Tur 0-0

2008-09 Steau Bükreş Ş.L. 3. Eleme 2-2

Bellinzona UEFA 1. Tur 2-1

Olympiakos UEFA Grup 1-0

Metalist UEFA Grup 0-1

Bordeaux UEFA 3. Tur 4-3

Hamburg UEFA 4. Tur 2-3

2009-10 Tobol UEFA 2. Ön Elm. 2-0

Maccabi Netanya UEFA 3. Ön Elm. 6-0

Levadia UEFA Play-Off 5-0

Sturm Graz UEFA Grup 1-1

Dinamo Bükreş UEFA Grup 4-1

Panathinaikos UEFA Grup 1-0

• Beğen
Tepkiler: meboli

haltie

haltie

Üye
tromsö maçında çok üzmüştü bizi:) ama genel anlamda yurt sışında en başarılı takımımız

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Pek üzülmüşe benzemiyorsun Halit :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
E netice ne ?
El de var olan başarı ne bunun sonucunda ? Önemli olan bu değil mi ?

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Netice;vizyon..Türkiye den tekrardan 5 takım göndermede büyük pay sahibi olmak..Hep daha ileri turları görmek ve ülke puanı kazanmak.Yeterli mi?:)
Ortada 2 kupa var ve buna talip 250-300 takım oluyor her sene bayağı zor oluyor alınması kusura bakma Ali :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
He sen 11 sene öncesinden bahsediyorsun . Anladım anladım .. :ehe

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Yoo çok geri gitmeye gerek yok.Geçen yılı hatırlayalım.Mart ayını gören ve en başarılı olan tek Türk takımı Galatasaraydı :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Pekala , çok geriye gitmeyelim , ona bakarsak Şampiyonlar Liginde ve Uefa Kupasın da Avrupada gruplar da en fazla puan toplayan Türk takımı da Fenerbahçedir .. Var mı ötesi ? :ehe

En büyük başarıyı da en kısa zaman da , Şampiyonlar liginde Çeyrek Final oynayarak kazandıran da Fenerbahçedir .
Kıl payı Yarı Final i kaybettik biliyorsun ? 4 gol 3 ünü biz atarak elendik Chelsea ye :) En uzun zaman da başarılı olan takım da Galatasaraydır . Yani tek Galatasaray ı ortak gösterme ayıp oluyor .. :ehe

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Ona bakarsak Şampiyonlar Liginde ve Uefa Kupasın da Avrupada en fazla puan toplayan Türk takımı da Fenerbahçedir .. Var mı ötesi ? :birak: :ehe Hacı bu bilgiyi nereden buldun Allah aşkına? :kop:
Senin Chelsea diye anlattığını ben R.Madridlerle Milanlarla Arsenallerle anlatırım burada :ehe Senin oynadığın çeyrek finalse bizim oynadığımız bir yarı final ve iki de çeyrek final var biliyor musun Ali?:)
Ayrıca senin tarihin boyunca Uefada topladığın puan bizim Uefa şampiyonu olduğumuz sene kadar etmez ki :kop:
En büyük başarıyı da en kısa zaman daBöyle bi kategori var mı yaa :kop:

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
benim için avrupa maçlarında takım farketmez:)

Aynen Halit ;) Mesela Lille-Fenerbahçe maçında tamamen normal maç gibi izledim.Ne feneri destekledim ne Lille yi. :ehe Beşiktaşta da öyleyimdir nitekim.Öyle kıvıramam yani Türk takımları bizimdir falan..Ben böyleyim :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Semih im , durumu çarpıtıyorsun .. Ben bulmadım o bilgiyi . Öyle zaten , araştır öğren abi ben ne yapayım .. :ehe
Kategori olduğundan söylemedim ki , sadece örnek verdim .. Yiğit in hakkını verdik sadece .. :oke:

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Ali bu bilgiyi başka yerde söyleme lütfen :ehe
Sana şuradan kanıtlayabilirim ki;Avrupada galibiyeti mağlubiyetinden fazla olan tek Türk takımı Galatasaraydır.Bunun sonucunda gelen puanları düşünürsek çok açık ve net belli olur :) Biz 350-400 maç yaparken siz 200leri zor bulmuşsunuz Beşiktaşla beraber :)
Kapatalım konuyu yoksa çok şey yazarım buraya :ehe
Yahu bir kere de çıkın diyin ki Galatasaray Avrupa da en başarılı takımımız.Bariz açık ve net.Bir kere de kabullenin yahu nolacak bu Fenerlilerin çekememezlik hali :ehe

haltie

haltie

Üye
Aynen Halit ;) Mesela Lille-Fenerbahçe maçında tamamen normal maç gibi izledim.Ne feneri destekledim ne Lille yi. :ehe Beşiktaşta da öyleyimdir nitekim.Öyle kıvıramam yani Türk takımları bizimdir falan..Ben böyleyim :)

bence yanlış düşünüyorsun herkesin görüşüde ayrıdır ama bence benim dediğim doğru.örneğin galatasaray kazanırsa avrupaya dah çok takımla gideriz bunu düşünürüm önce

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi

bence yanlış düşünüyorsun herkesin görüşüde ayrıdır ama bence benim dediğim doğru.örneğin galatasaray kazanırsa avrupaya dah çok takımla gideriz bunu düşünürüm önce

Çok denedim ama olmuyor be Halit :ehe Yani çok isterdim Fenerbahçeyi tutmak ama içimden gelmiyor yapamıyorum :ehe
Ayrıca ülke bazında onları düşünürüm tabii ki..Puanları bile kendim hesaplarım :)

haltie

haltie

Üye
herkes aynı düşünmez sende öyle düşünmüşsün , senin gibi düşünende çok fazla:)

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Dua edin rakipleri tutmuyorum.Tarafsızım :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bende Avrupa maçlarında Galatasaray ı destekliyorum ...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İnandırıcı olmadı herhalde .. Tüh .. :ehe
Neyse konuyu daha fazla amacından çıkarmayalım .. Yeter bu kadar mesajlaşma .. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt