Avkon2 WhatsApp Icon Edited JHAM2005™ Edit asigsasi

Konu Sahibi
Avkon2 WhatsApp Icon Edited JHAM2005™ Edit asigsasi
Normal:

Güç Tasarrufunda:

Link :
Editi için İsa abiye teşekkürü borç bilirim

Tepkiler: Silinen Üye 2480407, ÇaRşI 2387, klavyeci ve 2 diğerleri

asigsasi

Üye
teşekkürler

Tepkiler: yaren_dede
watshap iconu nerde ön izlemede göremedim

Tepkiler: asigsasi
    Konu Sahibi
Ben whatsapp la ilgili bişey bulamadım adı o diye öyle paylaştım

Konu Sahibi

Anladım

Tepkiler: asigsasi ve yaren_dede

sLeepLe

Üye
simgenin kodu 250 orjinal avkonda whatsapp ikonunu değiştirmiş orjinal ikon koymuş ben kendi kullandığım avkonların içinede atıyorum onu güzel duruyor bunun orjinali benim telefonda çalışıyo zaten

asigsasi

Üye
simgenin kodu 250 orjinal avkonda whatsapp ikonunu değiştirmiş orjinal ikon koymuş ben kendi kullandığım avkonların içinede atıyorum onu güzel duruyor bunun orjinali benim telefonda çalışıyo zaten

dostum bu yabancı bazı avkonlardan daha önce 2 kez telefon çöktü onun için temkinli davranıyorum ikon numarası için teşekkürler değiştirdim.

Ekli dosyalar

Tepkiler: sLeepLe

sLeepLe

Üye
dostum bu yabancı bazı avkonlardan daha önce 2 kez telefon çöktü onun için temkinli davranıyorum ikon numarası için teşekkürler değiştirdim.
benimde telefon çöktü öyle benimde acım var dostum hala avkon atarken bi korkuyla atıyorum ama flaşı öğrendikten sonra pek umursamadım 5 dklık iş

asigsasi

Üye
benimde telefon çöktü öyle benimde acım var dostum hala avkon atarken bi korkuyla atıyorum ama flaşı öğrendikten sonra pek umursamadım 5 dklık iş
sadece flash la bitmiyor birde kişiselleştirme var tek güvendiğim yabancılarda avkon için aks739 avkonları

Konu Sahibi
Bende Little avkon2 çalışmamıştı ilk kez Can'ın editi çalıştı

sLeepLe

Üye
bi püf noktası var demekki

Konu Sahibi
Sanırım gpu kaynaklı bişey avkonla ne alaka bilmiyorum ama pil kısmı boş kalıyordu

sLeepLe

Üye
rar dosyalı yaparlarsa direk x-plore ile çıkartıp atarsak ikonlar gelmiyodu pil kısmı boş kalıyodu ama winrar uygulamasıyla çıkarıp atınca ikonlar yerine oturuyodu gpu ile alakalı değildir o yüzden