Avkon2 Sorunu Lütfen Yardım!(SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Avkon2 Sorunu Lütfen Yardım!(SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR)
Arkadaşlar söylenen herşeyi adım adım yaptım ama telefon böyle oluyor

Belli bir süre sonrada reset atıyor ne yapmam lazım:hmmm batarya şebeke arama butonu klasör ikonları kayboluyor

dücane

dücane

Üye
hocam Z/resource/apps´deki tüm mif dosyalarini joshlog patchi yükledikten sonra E/resource/apps´e yükleyeceksin...bende yaklasik 347 tane mif dosyasi vardi, bunlarin hepsini yüklemis olman lazim...

benighted

benighted

Üye
bende daha dun yapmistim sorunsuz oldu ama bu tane black duo isimli mif dosyasini atinca boyke oldu ama baska bi tane deneyince bu sorun kalkti sende baska bi tane dene belki duzelir.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ben mavi çızgiliyi denıyorum olmuyor. Bıde pc olmadan bir yolunu buldum. Avkon2.mif dosyasını başka bir yere tasıyın sonra silin. Böylece telefonda silebiliyorsunuz;)

- - - Eklendi - - -

hocam Z/resource/apps´deki tüm mif dosyalarini joshlog patchi yükledikten sonra E/resource/apps´e yükleyeceksin...bende yaklasik 347 tane mif dosyasi vardi, bunlarin hepsini yüklemis olman lazim...

najanajanın orjinal mıf paketini kullanıyorum olmuyor:(

benighted

benighted

Üye
ben mavi çızgiliyi denıyorum olmuyor. Bıde pc olmadan bir yolunu buldum. Avkon2.mif dosyasını başka bir yere tasıyın sonra silin. Böylece telefonda silebiliyorsunuz;)

- - - Eklendi - - -

najanajanın orjinal mıf paketini kullanıyorum olmuyor:(

telefondan degistirme yolunu da bi arkadas soylemisti soyle c: sys :bin icine attigimiz AknIcon.dll disyasinin adini degistir AknIcon1.dll gibi reset at sonra mif dosyasini degistir ve dosyanin adini tekrar duzelt resetle.

Bide arkadaskar z surucusubdeki mif leri tasimayin kopyalayin buna dikkat edin.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
taşınmıyor zaten izin vermiyor ama başka bitane denedim yine olmuyor yaaa kafayı yicem :off: :off: LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN NERDE HATA YAPIYORUM!

benighted

benighted

Üye
taşınmıyor zaten izin vermiyor ama başka bitane denedim yine olmuyor yaaa kafayı yicem :off: :off: LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN NERDE HATA YAPIYORUM!

sen dedigimi yaptin mi once c sys bin deki aknicon.dll dosyasinn adini degistir sonra resetle sonra green&white isimli mif dosyasi var onu e resource app nin icine at sonra adini degistirdigin dosyanin adini adini duzelt reset at

dücane

dücane

Üye
benighted´in dedigi dogru, öyle yapman gerekiyor...

C7sys/bin´in icindeki aknIcon.dll dosyasini aknIcon.dll.old diye adlandir, sonra telefonu yeniden baslat, avkon.mif dosyasini tasiyip, aknIcon.dll.old dosyaya eski ismini ver, yani aknIcon.dll ve telefonu yine yeniden baslat, bu kadar basit...

bu adlandirma isi sadece avkon.mif dosyasinda gerekir, diger mif dosyalarini sorunsuz sekilde kopyalayip tasiyabilirsin...

Alperen Şuayb

Üye
Kardes Benimde Ikonlar Kayboldu Xplorela ama bilgisayarla yapinca oldu

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben bu dedikleriniz hepsini yaptim zaten. Yaptiktan sonra böyle oluyor

Alperen Şuayb

Üye
Kardes yaren_dede butun orjinal mifleri paylasmis ilk once onlari yukle c6 yazio ama ben c7 ye yukledim yani problem olmuo ondan sonra o paylastigi mifleri bilgisayardan e/resource appsin içine at degistirmelerin hepsine evet de sonra depolama modunda bilgisayarda avkon 2 yi deiştir birazdan yaren_dedenin paylaştığı konunun linkini sana pm olarak atarım

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kardeşim ben ordan yaptım zaten. İkonlar neden kayboluyor bitürlü çözemedim

- - - Eklendi - - -

ikonlar derken programların değil menülerdekinler kayboluyor

tass_co1983

tass_co1983

Üye
Selam. Sanırım FP1 kullanıyorsun. FP1 deki Avkon2 dll si farklı. Verdiğim linkteki dosyayı kullan.

RAR içindeki "Patch to drive C" olanı yapacaksın.

1. xplorer ile z:\resource\apps deki bütün mif leri c:\resource\apps ye kopyala
"xplorer ayarlarından bütün sürücüleri göster. z:\resource\apps git ve find de. orada -.mif olarak aratıp hepsini seçebilirsin"
2. RAR lı dosyada "Patch to drive c" klasöründeki dll dosyasını c:\sys\bin klasörüne kopyala. Üzerine yazayım diye sorarsa evet de.
3. sonra telefonu tekrar başlat.

Alperen Şuayb

Üye
Biliyorum Kardes Benim De Kayboldu Joshlogu Kaldirip Dedigim Islemleri Yap PM Attim

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Selam. Sanırım FP1 kullanıyorsun. FP1 deki Avkon2 dll si farklı. Verdiğim linkteki dosyayı kullan.

RAR içindeki "Patch to drive C" olanı yapacaksın.

1. xplorer ile z:\resource\apps deki bütün mif leri c:\resource\apps ye kopyala
"xplorer ayarlarından bütün sürücüleri göster. z:\resource\apps git ve find de. orada -.mif olarak aratıp hepsini seçebilirsin"
2. RAR lı dosyada "Patch to drive c" klasöründeki dll dosyasını c:\sys\bin klasörüne kopyala. Üzerine yazayım diye sorarsa evet de.
3. sonra telefonu tekrar başlat.

hayır fp1 kullanmıyorum kardeş c6 benimki yinede ilgilendiğin için teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: tass_co1983
najanaja

najanaja

Üye
e sen zaten benim konudaki mifleri denemişsin ona rağmen olmamış doğrumu? eğer kendi telindekileri denemediysen bence ordan yap fazla uğraştırmıyo belki indirdiğin dosyada eksiklik wardır bi arkadaş 347 tane war demiş her telde farklı çıkar benim telde 350 küsür çıktı bence senin telde de fazla o yüzden ordan indirdiğin işe yaramıyor. sen dediğimi yap kolay yolunu söyleyeyim x-plore aç z/resource/apps içine gir seçeneklerden dosya aramayı seç ve mif yaz o sana sadece mif uzantılı olanları gösterecek yine seçeneklerden hepsini seç de ve e/resource/apps içine kopyala bu senin için kesin çözümdür. sonra bana kaç adet mif in olduğunu söyle :)

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
e sen zaten benim konudaki mifleri denemişsin ona rağmen olmamış doğrumu? eğer kendi telindekileri denemediysen bence ordan yap fazla uğraştırmıyo belki indirdiğin dosyada eksiklik wardır bi arkadaş 347 tane war demiş her telde farklı çıkar benim telde 350 küsür çıktı bence senin telde de fazla o yüzden ordan indirdiğin işe yaramıyor. sen dediğimi yap kolay yolunu söyleyeyim x-plore aç z/resource/apps içine gir seçeneklerden dosya aramayı seç ve mif yaz o sana sadece mif uzantılı olanları gösterecek yine seçeneklerden hepsini seç de ve e/resource/apps içine kopyala bu senin için kesin çözümdür. sonra bana kaç adet mif in olduğunu söyle :)

bana bir arkadas kendi c6-01 deki mifleri yolladı. Onları yaptım başarılı, yeşil oldu ama mavi çizgili bitürlü olmuyor çokta hoşuma gitti bi el atabilirmisin?

Alperen Şuayb

Üye
Kardes TeamWiewerdan Yardimci Olurum

najanaja

najanaja

Üye

bana bir arkadas kendi c6-01 deki mifleri yolladı. Onları yaptım başarılı, yeşil oldu ama mavi çizgili bitürlü olmuyor çokta hoşuma gitti bi el atabilirmisin?

artık oluyorsa oda olmalı kardeş o niye olmuyo bilemem ben onları başka sitelerden bulup paylaştım denemedim ama bi sorun olacağınıda düşünmüyorum mif lerde ben android yeşilini kullanıyordum sonra kendi yaptığım kırmızı war şimdi onu kullanıyorum başka da kullanmam bu ikisini sewiyorum bana yeter bunlar :)

- - - Eklendi - - -

yalnız adını hacker yapmışsın ama bi avkon amma uğraştırdı seni :)

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İlgilenenlere çok teşekkürler arkadaşlar gece_kusu ısimli kardeşin yardımlarıyla sonunda başardım. Kendisine çok teşekkürler:)

- - - Eklendi - - -

artık oluyorsa oda olmalı kardeş o niye olmuyo bilemem ben onları başka sitelerden bulup paylaştım denemedim ama bi sorun olacağınıda düşünmüyorum mif lerde ben android yeşilini kullanıyordum sonra kendi yaptığım kırmızı war şimdi onu kullanıyorum başka da kullanmam bu ikisini sewiyorum bana yeter bunlar :)

- - - Eklendi - - -

yalnız adını hacker yapmışsın ama bi avkon amma uğraştırdı seni :)

sorun bende değil ki telefonun miflerinde ama yine de doğru:) saat 14 den beri uğraşıyorum

- - - Eklendi - - -

Konu Kapatılabilir:):locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt