hocam Z/resource/apps´deki tüm mif dosyalarini joshlog patchi yükledikten sonra E/resource/apps´e yükleyeceksin...bende yaklasik 347 tane mif dosyasi vardi, bunlarin hepsini yüklemis olman lazim...

ben mavi çızgiliyi denıyorum olmuyor. Bıde pc olmadan bir yolunu buldum. Avkon2.mif dosyasını başka bir yere tasıyın sonra silin. Böylece telefonda silebiliyorsunuz
- - - Eklendi - - -
najanajanın orjinal mıf paketini kullanıyorum olmuyor![]()
taşınmıyor zaten izin vermiyor ama başka bitane denedim yine olmuyor yaaa kafayı yicem![]()
LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN NERDE HATA YAPIYORUM!
Selam. Sanırım FP1 kullanıyorsun. FP1 deki Avkon2 dll si farklı. Verdiğim linkteki dosyayı kullan.
RAR içindeki "Patch to drive C" olanı yapacaksın.
1. xplorer ile z:\resource\apps deki bütün mif leri c:\resource\apps ye kopyala
"xplorer ayarlarından bütün sürücüleri göster. z:\resource\apps git ve find de. orada -.mif olarak aratıp hepsini seçebilirsin"
2. RAR lı dosyada "Patch to drive c" klasöründeki dll dosyasını c:\sys\bin klasörüne kopyala. Üzerine yazayım diye sorarsa evet de.
3. sonra telefonu tekrar başlat.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

e sen zaten benim konudaki mifleri denemişsin ona rağmen olmamış doğrumu? eğer kendi telindekileri denemediysen bence ordan yap fazla uğraştırmıyo belki indirdiğin dosyada eksiklik wardır bi arkadaş 347 tane war demiş her telde farklı çıkar benim telde 350 küsür çıktı bence senin telde de fazla o yüzden ordan indirdiğin işe yaramıyor. sen dediğimi yap kolay yolunu söyleyeyim x-plore aç z/resource/apps içine gir seçeneklerden dosya aramayı seç ve mif yaz o sana sadece mif uzantılı olanları gösterecek yine seçeneklerden hepsini seç de ve e/resource/apps içine kopyala bu senin için kesin çözümdür. sonra bana kaç adet mif in olduğunu söyle![]()
bana bir arkadas kendi c6-01 deki mifleri yolladı. Onları yaptım başarılı, yeşil oldu ama mavi çizgili bitürlü olmuyor çokta hoşuma gitti bi el atabilirmisin?

artık oluyorsa oda olmalı kardeş o niye olmuyo bilemem ben onları başka sitelerden bulup paylaştım denemedim ama bi sorun olacağınıda düşünmüyorum mif lerde ben android yeşilini kullanıyordum sonra kendi yaptığım kırmızı war şimdi onu kullanıyorum başka da kullanmam bu ikisini sewiyorum bana yeter bunlar
- - - Eklendi - - -
yalnız adını hacker yapmışsın ama bi avkon amma uğraştırdı seni![]()
saat 14 den beri uğraşıyorum