Avkon2 Renkli Pil ve Şebeke Çeşitleri

Sponsorlu Bağlantılar

yakuzi_198

yakuzi_198

Üye

hepsi aynı kardeşim olması lazım yapamadım derken noluyo hiç ikon falan görünmüyomu nasıl bi hata alıyosun bi de tel ne?

- - - Eklendi - - -

FP1 im olmadığı için o kısmını bilmiyorum :) bilgi için teşekkür ederim kardeşim.

kardesm benim telfn c6 dik olan ikonu app klasörune atıp teli resetlediqmde şebeke batarya yk oluyo

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
kardesm benim telfn c6 dik olan ikonu app klasörune atıp teli resetlediqmde şebeke batarya yk oluyo

kardeşim kusura bakma ama ben bunların hepsini tek tek deneyemem tele kaç defa restart yapmam gerekiyo bunlar için sorun yaşayan olursa öle test ediyom ve denediklerimin hepsi bende sorunsuz çalışmakta buyur sen hangisini denedin bilmiyorum ben rastgele en baştaki yeşil dik olanı yaptım hiçbi sorun yok telim hatsız da olduğu için şebeke görünmüyo yani avkonlarda sorun yok nedendir bilemem ama sizin telefonlarınızla alakalı bişeyler war.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

kardeşim kusura bakma ama ben bunların hepsini tek tek deneyemem tele kaç defa restart yapmam gerekiyo bunlar için sorun yaşayan olursa öle test ediyom ve denediklerimin hepsi bende sorunsuz çalışmakta buyur sen hangisini denedin bilmiyorum ben rastgele en baştaki yeşil dik olanı yaptım hiçbi sorun yok telim hatsız da olduğu için şebeke görünmüyo yani avkonlarda sorun yok nedendir bilemem ama sizin telefonlarınızla alakalı bişeyler war.

dostum sanırım arkadaşlar mifleri kopyalamayı unutuyor ya da eksik yapıyor bunu çok kişiye söyledim yaptığında düzeldi çünkü ilk başta bende bu hatayı yapmıştım konu başlığına ya da ilk mesaja bunu büyük puntolarla yaz çünkü genelde sorun bu sebepten kaynaklanıyor.

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

dostum sanırım arkadaşlar mifleri kopyalamayı unutuyor ya da eksik yapıyor bunu çok kişiye söyledim yaptığında düzeldi çünkü ilk başta bende bu hatayı yapmıştım konu başlığına ya da ilk mesaja bunu büyük puntolarla yaz çünkü genelde sorun bu sebepten kaynaklanıyor.

bende kaç defa aynı şeyi dile getirdim walla ama arkadaş önceki mesajında yatay olanları kullanabiliyorum diyo sadece dikler olmuyomuş o garip geldi bana sırf ondan denedim hepsi olmuyo dese dediğin gibi mif leri eksik kopyalıyolar dicem ama mif leri eksik kopyasalar zaten tel sapıtıyo oda olamaz arkadaşın sorununu anlamadım ama avkonlarda sorun yok orası kesin sorun yine onların teliyle alakalı.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
acaba arkadaşlar cfw falan kullanıyor olabilirmi ? Çünkü bazı cfw'ler avkonda sorun yapıyor.

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
acaba arkadaşlar cfw falan kullanıyor olabilirmi ? Çünkü bazı cfw'ler avkonda sorun yapıyor.

orasını bilemem artık onu kendileri çözecek telefon onların sonuçta. elimde olmayan bi telefon içi hiç bişey diyemem ben :)

yakuzi_198

yakuzi_198

Üye
modu uygulaynca ikonlarn gözukmemesi kullandıqınız temadan kaynaklanior arkadaşlar sorun temalarda mod temalarla uyumlu deql bilqinize az önce buldum ben

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
modu uygulaynca ikonlarn gözukmemesi kullandıqınız temadan kaynaklanior arkadaşlar sorun temalarda mod temalarla uyumlu deql bilqinize az önce buldum ben

ben sürekli tema değiştiriyorum benim kullandığım temaların hepsi uyumlumu yani :)

yakuzi_198

yakuzi_198

Üye
aga sen tele hack ten başka ne yaptında bnim telefnda yine dik batarya ve şebeke kayboluyor olmuyor yani

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
aga sen tele hack ten başka ne yaptında bnim telefnda yine dik batarya ve şebeke kayboluyor olmuyor yani

walla bişey yapmadım kardeşim sadece avkon modunu sis olarak kurmadım ilk çıkan moddan benimki erenden kardeşim açmıştı konuyu sadece 2 tane dll dosyası kopyalıyosun o kadar ben onu kullanıyorum alakası warmıdır bilmem. sen sis olarak mı yükledin ?

yakuzi_198

yakuzi_198

Üye

walla bişey yapmadım kardeşim sadece avkon modunu sis olarak kurmadım ilk çıkan moddan benimki erenden kardeşim açmıştı konuyu sadece 2 tane dll dosyası kopyalıyosun o kadar ben onu kullanıyorum alakası warmıdır bilmem. sen sis olarak mı yükledin ?

yok bende burdaki qibi yapıym yatay oluyo ama dik olmuyo tema deqisse bile olmuyor vallaha

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
ilk sayfaya bakarsan link werdim kardeşim ben şimdiye kadar hiçbir avkonda sorun yaşamadım hepsini kullanabiliyorum.

yakuzi_198

yakuzi_198

Üye
ilk sayfaya bakarsan link werdim kardeşim ben şimdiye kadar hiçbir avkonda sorun yaşamadım hepsini kullanabiliyorum.

tamam bakarm saol ama bu hata nedn oluyor bi duşunsen benim icn kardeşm

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
walla açıkçası düşünecek pek bişey yok sonuçta teller hackli farklı bişey yok tellerde sanırım, yine de bilmiyorum tabi ki kesin bişey söyleyemem uyguladığımız modla da alakalı olabilir sen bi dene sonra yine haber wer :oke:

yakuzi_198

yakuzi_198

Üye
walla açıkçası düşünecek pek bişey yok sonuçta teller hackli farklı bişey yok tellerde sanırım, yine de bilmiyorum tabi ki kesin bişey söyleyemem uyguladığımız modla da alakalı olabilir sen bi dene sonra yine haber wer :oke:

tamam uygulaym dönerm tekrar sana saol

yakuzi_198

yakuzi_198

Üye
tamam uygulaym dönerm tekrar sana saol

aga 7gündür ugraşıyorum yok olmuyo denemedigim yöntem kalmadı olmuyor

- - - Eklendi - - -

aga 7gündür ugraşıyorum yok olmuyo denemedigim yöntem kalmadı olmuyor

Üst Alt