Avkon sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Avkon sorunu
bu sefer ben yardım istiyorum :) naptıysam tele bi hal oldu sorun galeri açılmıyor en son geçen gün bi saat üstünde modifiye yaptım denedim düzgün olmadı kaldırıp eski saatimi yükledim sonra microsoft apps güncellemesi yaptım başka da bişey yapmadım en azından kafayı baya yordum düşündüm hatırlamıyorum şöle diyim sys/bin içindeki dll dosyasının adını deiştiriyorum yani teli orjinal haline getiriyorum galeri açılıyor tekrar avkon modunu uyguluyorum dll ismini deiştiriyorum galerii açınca tema arkaplanı görünüyor boş ekran 5-6 saniye bekliyor sonra menüye geri dönüyor kimsenin böle bi sorun yaşamadığına eminim bende nasıl becerdim bilmiyorum :) sonuçta akıl akıldan üstündür belki bi fikir veren olur dedim aklınıza bu sorun hakkında bişey geliyormu ?

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Kardeşim bi microsoft apps ı kaldır dene bakalım çünkü forumda bi kaç kişi yazmıştı mesaj göndermiyo microsoft apps ı yüklediğimden beri falan diye bazı sorunlar yaratıyomuş öyle belki avkon uygulanmış diye microsoftla bişey çakışıyodur falan ne biliyim pek anlamam ama olabilir yinede :)

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
pm den de yazdım da neden avkonu uygulayınca galeri açılmıyor avkonu uygulamayınca açılıyor sonuçta microsoft hala kurulu telde.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
pm den de yazdım da neden avkonu uygulayınca galeri açılmıyor avkonu uygulamayınca açılıyor sonuçta microsoft hala kurulu telde.

Bende pmden yazdım :D bence biz ordan konuşalım çözümü olanlar yazsın buraya :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
hocam avkon görsel birşey temayla falan çakışıyor olabilir düşük bir ihtimal ama şöyle temayı değiştirip bataryayı falan bir çıkarıp taksan sonra avkonu uygulasan denemekten zarar gelmez :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
hocam avkon görsel birşey temayla falan çakışıyor olabilir düşük bir ihtimal ama şöyle temayı değiştirip bataryayı falan bir çıkarıp taksan sonra avkonu uygulasan denemekten zarar gelmez :)

başka temayla denedim mi haırlamıyorum walla bide onu deniyim :) ben de microsoftu kaldırmaya başlamıştım saolasın kardeş bilgi için onuda deniyorum ama pil i çıkartamam onla alakası yok zaten bildiğim kadarıyla o zor iş temelli zıçmıyım teli :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

başka temayla denedim mi haırlamıyorum walla bide onu deniyim :) ben de microsoftu kaldırmaya başlamıştım saolasın kardeş bilgi için onuda deniyorum ama pil i çıkartamam onla alakası yok zaten bildiğim kadarıyla o zor iş temelli zıçmıyım teli :)
pardon dostum c6-01'e gitti aklım n8'in çıkmıyordu doğru ya o zaman kapat telefonu öyle dene :)

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
Najanaja usta yardım istiyor.Şaşırdım ve direk konuya daldım.Yalnız sorun biraz tuhaf.İlk kez böyle birşey duyuyorum.:hmmm

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve Mad EagLe
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
e bizde sorun yaşayalım dimi :) walla aklım almadı o yüzden yardım istedim mcrosoft apps yi kaldırdım ancak bütün ek uygulamaları gitti ama menüde hala microsoft apps duruyo nasıl kalkcak o anlamadım üstüne basılı tutunca da sil seçeneği çıkmıyor şimdi tekrar yapıyorum güncellemeyi. bu arada halis kardşim temayla alakalı deilmiş :) avkon modu uyguladımı galeri açılmıyor hala

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Najanaja usta yardım istiyor.Şaşırdım ve direk konuya daldım.Yalnız sorun biraz tuhaf.İlk kez böyle birşey duyuyorum.:hmmm

herkes yardım isteyebilir dostum sonuçta ilginç bir sorun kimsenin başına gelmemiştir bana da bir iki kere oldu kimse çözümünü bulamadı mesela bir ara bir sorunum vardı uygulama yükleyip silince simgeleri yöneticideki gibi kalıyordu gri kırmızı var ya hani yuvarlak menüden gitmiyordu çözümün format olduğunu biliyordum ama kimseye olmayan birşeydi ve formattan başka çözümü yoktu öyle çözdüm bende :) mesela şimdide bir sorunum var icon changer ile ikonları değiştiriyorum ama bir tane değiştirince 2-3 program veya klasörün simgeside ondan oluyor değişenleri değiştiriyorum bu sefer ilk değiştirdiğim değişiyor bütün ikonlar aynı oluyor flaş attım hala oluyor programın farklı versiyonlarınıda denedim birtek bende oluyor :D yani demek istediğim bugün bir hard formattan sonra mağaza fotoğraf düzenleyici falan silinse aydın bunun için yardım istemez sonuçta herkese olan birşey ve çözümünü bulabilir ama bazen elektronik cihazlar öyle kıllık yapıyorki :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
aynen olabilir böle şeyler dedin gibi mağaza falan başka bişey olsa hallederim bunu halledememin tek sebebi ne yaptığımı hatırlamamam :) sadece o bahsettiğim iki olayı hatırlıyorum o yüzden çözüm bulamıyorum zaten.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
istersen bir de avkona dair herşeyi sil tekrar pc'den at modu en baştan uygula çok ilginç bir sorun gerçekten birşeyle çakışıyor ama ne :)

tempestshine

tempestshine

Üye
isteyemez demedim hemen üstüme gelmeyin yaw misal ben dün telefonu uçurdum ha bire reset atıp duruyordu.bunlar çok doğal.:) keşke microsoft apps'i güncellemeseydin abi çok sorunlu diyorlar.bende ne zamandır var.güncellemedim hala.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
ama avkona dair 3 dosya var zaten iki dll dosyası bide avkon2.mif geri kalanlar z den kopyalandı onları bulamam asla 350 civarı mif kopyaladık. ya sonradan yanlış bi mif mi attım e ye omu etkiliyor öle bişey yaptıysmda hatırlamadığım sürece o mif i bulamam ki :) sorun modu uygulamakta deil sonuçta dll dosyasının ismini deiştiriyon mod iptal oluyor bence sorun mif lerler alakalı ama hangisi

- - - Eklendi - - -

isteyemez demedim hemen üstüme gelmeyin yaw misal ben dün telefonu uçurdum ha bire reset atıp duruyordu.bunlar çok doğal.:) keşke microsoft apps'i güncellemeseydin abi çok sorunlu diyorlar.bende ne zamandır var.güncellemedim hala.
nerden bileyim kardeşim ben o konuları kaçırmışım :) yaptık artık şimdi de kaldıramıyoz iyi mi:) üstüne glen yok hemen savunmaya geçme kendi aramızda takılıyoruz burada yabancı deiliz hiçbirimiz dimi :)

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ama avkona dair 3 dosya var zaten iki dll dosyası bide avkon2.mif geri kalanlar z den kopyalandı onları bulamam asla 350 civarı mif kopyaladık. ya sonradan yanlış bi mif mi attım e ye omu etkiliyor öle bişey yaptıysmda hatırlamadığım sürece o mif i bulamam ki :) sorun modu uygulamakta deil sonuçta dll dosyasının ismini deiştiriyon mod iptal oluyor bence sorun mif lerler alakalı ama hangisi

- - - Eklendi - - -

nerden bileyim kardeşim ben o konuları kaçırmışım :) yaptık artık şimdi de kaldıramıyoz iyi mi:) üstüne glen yok hemen savunmaya geçme kendi aramızda takılıyoruz burada yabancı deiliz hiçbirimiz dimi :)
Hocam sen mifleri çok kurcalıyorsun ev ekranları falan görüyorum kaçmıyo yani illa telefonun kafası karışmıştır heleki symbiandan bahsediyoruz mif karışmıştır bir yere birşey olmuştur çok önemli değilse yedekle çek bir flaş telefon bir temizlensin ama yok çok şey var dersende bir kaç gün dursun belki biz ve başka biri bir çözüm yolu bulur :)

forum kardeşiyiz can sıkıntı olmaz :)

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
flashtan anlamıyorum :) format ta istemiyorum açıkçası bida baştan başlamıyım şimdi bellide olmaz kafam eserse daha sonra çekebilirimde bilmiyorum biraz bi bekliyim şimdilik şu microsoft tan kurtulamıyom ama nasıl kalkıyo bu yaw uygulama yöneticisinden kaldırıyorum bütün uygulamaları kalkıyor ama microsoft apps olan menüde duruyor o niye gitmiyor ki .

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
flashtan anlamıyorum :) format ta istemiyorum açıkçası bida baştan başlamıyım şimdi bellide olmaz kafam eserse daha sonra çekebilirimde bilmiyorum biraz bi bekliyim şimdilik şu microsoft tan kurtulamıyom ama nasıl kalkıyo bu yaw uygulama yöneticisinden kaldırıyorum bütün uygulamaları kalkıyor ama microsoft apps olan menüde duruyor o niye gitmiyor ki .

hocam çok lanet bir uygulama o forumda konu doldu microsoft çıktığından beri silsen bile hafızada yer yapıyor falan diyorlar arkaplanda çalışıp şarj yiyor falan diyorlar allahtan hala yüklemedim yüklemeyede hiç niyetim yok normalde yazılım güncellemeye girdiğimde orda birşey gördümmü gözüme batar bu da batıyor ama yüklemiyorum sorun yaşayacığımı bildiğim için :) sıkıntılı bir uygulama biraz benimde böyle bir sorunum var sosyali kaldırdım şeffaf olanı yüklemek için yöneticiden kalktı menüde duruyor ama hiç tepki vermiyor ayrıca şeffafı yüklerkende güncelleştirme hatası diyor sosyal çalışmıyor asosyal oldum valla :ehe çözümü bulursan banada söyle

tempestshine

tempestshine

Üye
Flaş çok zor bir işe benziyor.Formatında ondan aşağı kalır yanı yok.Ben dün hard format attım.Tüm herşey silindi.İlk günkü gibi telefon.Üstelik çok hızlandı.Açılış kapanış.Widgetlar daha iyi çalışıyor.Her şey mükkemmel.Tavsiye ederim.Ama herşeyi baştan kurması zor.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Flaş çok zor bir işe benziyor.Formatında ondan aşağı kalır yanı yok.Ben dün hard format attım.Tüm herşey silindi.İlk günkü gibi telefon.Üstelik çok hızlandı.Açılış kapanış.Widgetlar daha iyi çalışıyor.Her şey mükkemmel.Tavsiye ederim.Ama herşeyi baştan kurması zor.

flaşı bende gözümde büyütüyordum şuan atabilirmiyim bilmiyorum ama formattan kısa sürüyor :D

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
sanırım uygulamadan tamamen kurtulma yolunu buldum şimdi onu deniyorum o kalan son uygulamadan da kurtuucam bu yolla inşallh bakalım olacakmı :)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt