Aviate Launcher sınırlı sayıda rezervasyon ' sadece ilk 5 kişiye '

Sponsorlu Bağlantılar

serif55

serif55

Üye
    Konu Sahibi
Aviate Launcher sınırlı sayıda rezervasyon ' sadece ilk 5 kişiye '
Arkadaslar market linki burda

Birkaç ss te ben ekledim

Bu launcher ı bilen bilir, bilmeyen varsada market linkinden incelesin. Ben 1 buçuk ay bekledim rezervasyon almak için ve sonunda geldi hemen sizlerle paylaşmak istedim

Bu arada belki kullanırım belki kullanmam elimde bulunsun diyen arkadaşlar değilde daha çok bunu bekliyordum sürekli kullanirim diyen arkadaşlara vermeyi daha çok yeğlerim.

Şimdiden iyi günlerde kullanmanız dileğiyle arkadaşlar ihtiyacı olan ilk 5 kişiye hayırlı olsun yorumunuzda kullandığınız email inizi yazmanız yeterli

• Beğen
Tepkiler: stephen9 ve yaren_dede

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bunun rezerve gerekmiyenini paylastim ben ama oyle guzel bi launcherde degil benim hosuma gitmedi

• Beğen
Tepkiler: Dede
serif55

serif55

Üye
    Konu Sahibi
bunun rezerve gerekmiyenini paylastim ben ama oyle guzel bi launcherde degil benim hosuma gitmedi

Sorun yok hocam zevkler ve renkler tartışılmaz ayrıca sonuçta illegal olmaması açısından legal uygulama takıntılı arkadaşların işine yarayabilir :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Peocawe

Peocawe

Üye
sınırlı sayıda diye bir şey yok. sen gönder 5 kişi o 5 kişide 5 er den 25 kişiye göndersin felan derken çoğalır burada. :ehe :ehe bayılıyorum düz mantığıma :D

orxan_92

orxan_92

Üye
Kardeş fotoğraftaki gibi pil ve diğer wifi gibi bildirim iconlarını nasıl değiştire bilirim??

60Samet09

60Samet09

Üye
Deniyorum inşallah güzeldir

serif55

serif55

Üye
    Konu Sahibi
serif55

serif55

Üye
    Konu Sahibi
sınırlı sayıda diye bir şey yok. sen gönder 5 kişi o 5 kişide 5 er den 25 kişiye göndersin felan derken çoğalır burada. :ehe :ehe bayılıyorum düz mantığıma :D
Söylediğiniz mantıklı ama o ilk olan 5 kişi bana göre yine sınırlı oluyor hocam :)

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Hocam 5 olmuş ama eğer başka arkadaşlarda varsa hayrına [email protected] a atabilirmi

Üst Alt