5 Ekime kadar yurtdısından sınırlı sayıda cihaz getirme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

marjinaliter

Üye
    Konu Sahibi
5 Ekime kadar yurtdısından sınırlı sayıda cihaz getirme
evet arkadaşlar 5 ekimde yurtdısında arkdasım gelcek gelmeden önce eğer siparişiniz varsa pm yoluyla ulaşabirsiniz bana sınırlı sayıda cihaz getirebilceği için ciddi kişilerle görüşmek isterim

not: arkadaşım öğrenci oldugu için kendi cebinden cihazları alma gibi bir imkanı yok o yüzden ilk önce ücret ödemeniz gerekecektir diyeceksinizki nasıl güvenelim size

1-arkadasın kimlik no ve pasaport numarası verilecektir parayı ödeyen kişiye,
2-benim kimlik numaram, acık adresim ve cep numaram verilecektir
3- gerekirse cihaz sipariş yapan kişiyle yüzyüze görüşülüp cihaz alım satımı öyle yapılcaktır

kısacası herhangi gbir dolandırcılık söz konusu değildir sadece niyetim arkdasım yurtdısından gelmişken ihityaclarınız olursa yardımcı olmak ...

her türlü sorunuzu cevaplayabilirm
msn adresim: [email protected]

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
bi pasaporta kaç tane telefon kayıt ettirmeyi düşnüosun?

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
masal gibi..

marjinaliter

Üye
    Konu Sahibi
bi pasaporta kaç tane telefon kayıt ettirmeyi düşnüosun?

ben pasaporta telefon kayıt ettircem diye bişi yazmadım nerenden uyduruyorsan artık sadece güvence amaçlı pasaport nosu verilcek dedim alıcı kişiye kayıt filan yazmıo iyi oku kaydı alan kişi yaptırır

--------------- Ekleme ---------------

Yazdıklarınıza dikkat edin, kimseyi töhmet altında bırakamazsınız! - Chavrash

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
bu sitede kimse benim bir yanlışımı veya sahtekarlığımı görmedi eğer gören olduysa duyan olduysa çıksın desin??? referanslarımdan alışveriş yaptığım arkadaşlarımdan olumlu yorumlar alıyorum ama bu gereksiz insanların yaptığı gereksiz ve ahlak dışı ucuz yorumlar yüzünden karalama çabasında bazı insanlar ne kadar yazıkki o insanlara seviyelerini düşürdükçe düşürüyorlar ve ellerine hiç birşey geçmediği için kıvranıp duruyorlar kıskançlıktan hasetten..o anne babaya yazık böyle evlatları bu güzide kutsal vatana içine bıraktıkları için bu topraklarda sizin gibi insanların malesef pek yeri yok boşa yaşıyorsunuz boş arkadaşlarım acıyorum o ana babaya hepinize saygılar vatan hainleri hariç

--------------- Ekleme ---------------

sen zavallı sercan ve acınacak durumdaki marjinaliter soruyorum hangi düzenbazlığımı gördünüz bekliyorum?söyleyemez ve açıklayamazsanız(tabi bir senaryo uydurmazsanız) yüzünüze bütün Türkiye tükürsün!

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
n98 silver konusunda tamamen bi düzenbazlıktı webcamde teli gösteredin ve sattım die yalan attın olmayan bi teli nası satabilirsin ?tabi hayali ticaret yapmıosan

Pure Life

Pure Life

Üye
Arkadaşlar sakin olun lütfen devam ederseniz uyarılacaksınız

HNR

HNR

Üye
arkadaşın hangi ülkeden gelecek eğer Amerika'dan gelecekse ve NewYork'taysa arkadasınla bir görüşelim...çünkü yurtdışından türkiyeye telefon veya herhangi bir elektronik eşya getirmesi için gümrükte bir miktar para ödemesi lazım :) ama size bir yol tarif edim orda aldıgınız bilgisayar , telefon vb. eşyayı kutusundan çıkartın bir çanyaya koyun geçerken size güvenlik mutlaka sorar bu kimin diye sizde bu benim Türkiyede kullanmak istiyorum onun için yanımda götürüyorum deyin 5dolar ödemeden yanınızda getirirsiniz telefonu...:oke:

marjinaliter

Üye
    Konu Sahibi
öneriniz i.in teşekkür ederim zaten kendi kullandıgı cihazlar olark göstercek aldıklarını ki fazla bişi getirmicek yanında şu an iki sipariş aldım en fazla iki tane daha alabilcem olmassa ikisini getircek arkadaş

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
1 adetten fazla getirmesi yanında imkansız hikaye bunlar arkadaşlar inamayın böyle insanlara kimseden yardım istemeyin bu konuda herhangi bir gümrük müşavirini arayın sorun işin aslı nedir diye eğer ithalat belgesi var ise türkiyedeki arkadaşın o başka

marjinaliter

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sen ne diye herşeye atılıyorsun hayırdır yani bişeymi oldu bi yerine onu söylede ona göre davranayım hikaye diyorsun bunlar kaç kere yurtdısından cihaz getirttin söylesene bi ara açtıgın ilanı hatılamıyorsun sanırım isteyene iphone getiririm diye ama doğru daha önce dediğim gibi düzenbazın tekisin kendi söylediğine bile inanmıyorsun ki başkaları bu işi gerçekten yapmaya kalktıgında ise çekemiyorsun dimi ha ben sana bi kıyak yapayım gel 5 ekimde gelen cihazları beraber alalım ne dersin arkdası havaalında beraber karsılayım tabi yerse..

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
arkadaşlar inanmayın bu arkadaşa yurtdışından gelen bir kişi en fazla yanında 1 adet telefon getirebilir kafasında soru işaretleri olan arkadaş herhangi bir gümrük müşavirine veya yurt dışı çalışan bir kargo şirketine veya yurt dışından gelen bir tanıdığı varsa öğrenebilir ayrıntılı biçimde ben burada arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum ama senin niyetin kötü arkadaşım geç bu işleri ithalat belgen varmıki 1 adetten fazla telefon getirteceksin masal bunlar

marjinaliter

Üye
    Konu Sahibi
ilerizeki arkadasım ben yurtdısından cihaz getirtmiyorum arkdasım kendi adına alcak sen nerelerdesin hala doğru tabi sadece sen biliyorsun ya bu işleri sen tutmuş ithalat belgesi filan diyorsun ne alaka şimdi sen hiç ebaydan alışveriş filan yapmamıssın belli artık ne kadar bilgin oldugundan da şüpheliyim gerci bunları bilecek kadar beynin yoktur pardon ben siparişleri zaten aldım bundan sonra sipraiş vermek isteyen olsa bile alamıcam ne yazıkki sende kendince burda yorum yamaya devam et hadi kocum benimmm hadiiii

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
kandırma insanları arkadaşın 1 adetten fazla getiremez yeme insanları ben bu işlerin içinde olmasam inanacam sana ama ben arkadaşları bilgilendirmek istiyorum senin gibilerine karşı,kim ödeme yaptıysa o telefon ya gelmez yada parası dönmez arkadaşlar,sen getireceksin telefonları adam alacak eline bi bakacak öyle ödeme yapacak cihazı almadan ödeme yapmayın hiç bir zaman arkadaşlar bu tür alışverişler her zaman max.risk taşır malı görün öyle karar verin derim ben.bu işler böyle senin nerden bileyim çakma telefon getirmeyeceğini yürü başka kapıya hadi bakimm

marjinaliter

Üye
    Konu Sahibi
işte senin adın bu yüzdren düzenbaza cıktıya kendi yaptıgın işi söylüyorsun daha ne cabuk unuttum bana n97 sat diye yalvardıgın günü herneyse sen kendi işine bak ne kadar iş yapabiliosan tabi ha eger dediğim gibi yerse gelirsin coruma elimdeki mallar orjinal mi değil mi o zaman görürsün tabi yersee

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
laf kalabalığı yapma icraat yap sahtekarlığını git başka sitede yap bu insanlara senin kapasiten yetmez toslarsın kafa üstü dolandırmak büyük bir suçtur akıllı ol aklını başına al senin gibilerle iş yapılmayacağını herkes biliyor başka kapıyaa

marjinaliter

Üye
    Konu Sahibi
hem düzenbaz hemde bir o kadar korkak oldugun anlaşıldı daha fazla dicek lafım yok sana

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
iftiracısın sen ispatla düzenbazlığımı bir daha girmem bu siteye herkes şahit olsun,ya sen ispatlayamazsan sende sildirecekmisin kaydını sahtekar ??????????

marjinaliter

Üye
    Konu Sahibi
n98 silver konusunda tamamen bi düzenbazlıktı webcamde teli gösteredin ve sattım die yalan attın olmayan bi teli nası satabilirsin ?tabi hayali ticaret yapmıosan

işte arkadasın biri senden şikateçi daha ne olsun sen göstersene benim sahtekarlıgımı sen lafı geveleme kardeşim dediğim gibi eger yiyorsa gelir görürsün bendeki cihazları bunun üsütüne daha fazla yorum yaparsan senin ne kadar yüzssüz biri oldugunu anlarım

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
herkesin ilanını baltalamaya calışıor bn onla uğrasamk istemiom hayali ticaret yapanlarla işim yok!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt