CoYoTe®
Üye
-
Konu Sahibi
-
hocam ucuzluğuna sms kampanyalarına yada mobil öğrenci tarifesine bir şey demiyoruz ama gelen bilgilendirme mesajlarını hep kendine yontuyor örneğin adam 6 ay boyunca 100 ve üzeri kontör yükle 100 kontör beleş diyo ama bu mesajı yanıtlarsan diyor ancak o mesajın geldiği yer servis olduğu için numarası görünmüyor ve mesajı nereye göndereceğini avea bayileride bilmiyorHerkesde bi avea yı kötülemedir gidiyor. kardeşim bikerede benim başıma gelsinde ben lanet edeyim ya.. yazıklar olsun ki turkcell e ödediğim faturalara bugune dek.. turkcell e verdiğim 3aylık parayı 1 yıl içinde avea ya vermicem gibi gözüküyor... bravo avea iyi ki varsın...
ayda 150kontör ve üzeri yüklemeden her ay 50kontör yükleyip nasıl 5bin sms yapıyorsunuz merak ettim.?evet arkadaşlar.avea gerçekten kazıkçı.ben de mesaj dalgasına aldım.gerçekten işime yaradı ama bi ara yanlışlıkla oynax die bir yere üye olmuşum.150 kontor yukledim.20 kontor kalana kadar sömürdü.20 kontor kalınca da acıdı bıraktı sömürmeyi.avea 500 ü aradım.bir numara verdi burayı arayıp iptal ettirin dedi.aradım bi türlü yapamadım.artık ayda sadece 50 kontor yüklüyorum.onla da 5bin sms yapıyorum.
sormayın bende blogizmo diye bi yere yanlışlıkla üyer olmuştum abuk subuk mesajlar atıp duruyordu ve attığı her mesaj da da kontör gidiyordu ben iptal ettirdim ama hala gelmekte yani bu avea hakkaten kazıkçıevet arkadaşlar.avea gerçekten kazıkçı.ben de mesaj dalgasına aldım.gerçekten işime yaradı ama bi ara yanlışlıkla oynax die bir yere üye olmuşum.150 kontor yukledim.20 kontor kalana kadar sömürdü.20 kontor kalınca da acıdı bıraktı sömürmeyi.avea 500 ü aradım.bir numara verdi burayı arayıp iptal ettirin dedi.aradım bi türlü yapamadım.artık ayda sadece 50 kontor yüklüyorum.onla da 5bin sms yapıyorum.
kardeş 39 kontöre avea içi veya avea dışı 500 sms hakkın var o nedenle de arkadaş 50 yüklediğinde 39 sms i verip 5000 sms paketini satın alıyorayda 150kontör ve üzeri yüklemeden her ay 50kontör yükleyip nasıl 5bin sms yapıyorsunuz merak ettim.?
bende dün 150knt aldım 180 dk bedava konuşma hakkı geldi. Ama bedava diye konuşmayı abartıp söylüyorum 60dk konuştum ki o kadar konuşmamışımdır belki... şuanda 44 dk bedava konuşma hakkı varbu nasıl oluyo acaba ama kontür hala 150 sabit duruyor.
avea dışı bir numaraylar konuşmuş olabilirsin...çünkü bende 150 kontör yükledim banada geLdi 3 saat konuşma güseL güseLL kullandım sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?