Avea'nın Sınırsız İnternet'indeki "Sınır"a Sinir Oldum

Sponsorlu Bağlantılar

ag400xl

ag400xl

Üye
aslında rezillik ama başka çare yok avea 3 kb den indirme yapıyor msn yi 5 dk açmıyor.

phasan

phasan

Üye

Aslında daha iyi :hmmm Ben AKK kotasız 120 tl lik paket almıştım. Sadece 1 at boyunca 350 GB indirmiştim. 8Mbps hızı vardı. Buna bakarak 50 GB kotanın benim için yeterli olmadığını düşünüyorum ve kârlı olacak şekilde uydunetin 3mbps hızlı pakedine geçmek mantıklı geliyor. Ancak bulunduğum bölgede UyduNet yok.

arkadasım ıl de ve kaldıgın ılçede olması gerek eger varsa kendı evın oraya uydunet ıçı basvurabılırsın eger ılçede yoksa pek ugraşmazlar bı senın ıçın benım bıldıgım çok kısı uydunet kullanırsa bınada mı ne sanırım tam dogru olmaya bılır ındırım mı varmıs ne oyle bısı dı ama emın degılım

addicteddd

addicteddd

Üye
30 liraya 500 dakika, 2000 sms ve tam sınırsız internet istiyorsunuz yani. Şaka gibisiniz. Adsl'de bile 50 gb akk li internet 60 lira, 15 lira da sabit ücreti ile 75 lira iken her yerde kullanabileceğiniz sınırsız mobil internet 30 liralık her yöne konuşmalı, sms li pakette olur mu yahu.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
30 liraya 500 dakika, 2000 sms ve tam sınırsız internet istiyorsunuz yani. Şaka gibisiniz. Adsl'de bile 50 gb akk li internet 60 lira, 15 lira da sabit ücreti ile 75 lira iken her yerde kullanabileceğiniz sınırsız mobil internet 30 liralık her yöne konuşmalı, sms li pakette olur mu yahu.

Ben tam sınırsız istemiyorum, söylenen sınırsıza sinir oldum. Konuyu yanlış okudun galiba. Deseler 2GB internet çok daha mantıklı olmaz mı?

addicteddd

addicteddd

Üye

Ben tam sınırsız istemiyorum, söylenen sınırsıza sinir oldum. Konuyu yanlış okudun galiba. Deseler 2GB internet çok daha mantıklı olmaz mı?

Daha açık yazsa iyi olurdu tabi ama Superonline Fiber olsun Ttnet olsun adil kullanımlı paketlerini limitsiz diye lanse eder ve Avea gibi daha küçük puntolarla şu kadar gb sonra hızınız düşer yazar. Avea'yı çokta suçlamamak lazım. Bu fiyata gayet iyi tarife.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Daha açık yazsa iyi olurdu tabi ama Superonline Fiber olsun Ttnet olsun adil kullanımlı paketlerini limitsiz diye lanse eder ve Avea gibi daha küçük puntolarla şu kadar gb sonra hızınız düşer yazar. Avea'yı çokta suçlamamak lazım. Bu fiyata gayet iyi tarife.

Tarife mükemmel :oke: Onun sayesinde uploadlarım yoluna girdi :) Hele fiyatı süper :) Ancak sınırsız denmese daha iyi olur du yine de çok iyi.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu AVEA 2GB trafik vermiş bize :( Yani internete girdiğin anda su gibi gidiyor MB'lar. Çünkü upload+download=2GB. Bugün upload yaptım mesaj geldi 368 MB kullanım hakkınız kaldı diye :s

İşte her işin ucunda mutlaka bir bit yeniği vardır.

phasan

phasan

Üye
bu turkıyede alt yapı yok kı gsm şırketlerın

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
MediaFire'a dosya upload yaptım, inanamayacağım hızda upload oldu. TTNet 8MB hızlı internetiyle bile bu kadar hızlı upload yapamamıştım. Çok şaşırdım. Tabii mesaj geldiğinde anladım ki, upload ile download'ın toplamı 2GB limit varmış. Yani 3 Mbps hızlı upload'da sınıra tabiymiş :züü:

serdal3850

Üye
Bendede 19 luk tarife var faturasız hat ayda 19 tlye aveaiçi 1000 dk+heryöne100 sms+1gb internet amaface ye bile girerken 5 dk da anca giriyor telefon telefonun markası samsung galaxy ace 4 gün oldu alalı madem internet veriyosunuz hızını birazda olsa artırın

Üst Alt