Aslında daha iyiBen AKK kotasız 120 tl lik paket almıştım. Sadece 1 at boyunca 350 GB indirmiştim. 8Mbps hızı vardı. Buna bakarak 50 GB kotanın benim için yeterli olmadığını düşünüyorum ve kârlı olacak şekilde uydunetin 3mbps hızlı pakedine geçmek mantıklı geliyor. Ancak bulunduğum bölgede UyduNet yok.
turkcellde sınırsız diyor ama oda 1 gb'tan sonra oda düşüyor.
Vodefone'da diyor ama oda 256 mb sonra düşüyor.
Tek avea değil hepsi böyle yani.
1 mbsp hızlı sınırsız net 20 tl
30 liraya 500 dakika, 2000 sms ve tam sınırsız internet istiyorsunuz yani. Şaka gibisiniz. Adsl'de bile 50 gb akk li internet 60 lira, 15 lira da sabit ücreti ile 75 lira iken her yerde kullanabileceğiniz sınırsız mobil internet 30 liralık her yöne konuşmalı, sms li pakette olur mu yahu.
Ben tam sınırsız istemiyorum, söylenen sınırsıza sinir oldum. Konuyu yanlış okudun galiba. Deseler 2GB internet çok daha mantıklı olmaz mı?
Daha açık yazsa iyi olurdu tabi ama Superonline Fiber olsun Ttnet olsun adil kullanımlı paketlerini limitsiz diye lanse eder ve Avea gibi daha küçük puntolarla şu kadar gb sonra hızınız düşer yazar. Avea'yı çokta suçlamamak lazım. Bu fiyata gayet iyi tarife.
Onun sayesinde uploadlarım yoluna girdi
Hele fiyatı süper
Ancak sınırsız denmese daha iyi olur du yine de çok iyi.aynen ...
- - - Eklendi - - -
Yanlışın var, ben UYDUNET 1 Mbps sınırsız kullanıyorum ve vergiler dahil 29 TL ...