Avea'dan iddaalı açıklama:Vodafone'nu 2.tahtından edeceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Avea'dan iddaalı açıklama:Vodafone'nu 2.tahtından edeceğiz
Avea'dan önemli bir çıkış daha CEO yaptığı açıklamaya rekabetin zorlayacağı bir dönemde olduklarının bundan aveanın karlı çıkması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Vodafone'nun yerini alacağız:Şu an baktığınızda genel kampanya ve müşteri erişimde En iyi Avea tarifelerde geçiş için belge istemiyoruz(Mobil Öğrenci) herkes rahat rahat avealı olabiliyor.Abone sayımız 11 milyon Vodafone'nun yerini almak için çalışıyoruz.

SMS Kampanyası:Türkiye'de bir ilktir ve %65 avea abonesi kullanıyor.Faturalı hatları çıkartığımızda faturasız %80 avealı bu paketlerden birinden yararlanıyor.

Turkcell ile Rekabet:Öğrenci tarifesini Türkiye'ye getiren Vodafone'dur.Geliştiren rekabeti başlatan AVEA'dır.Turkcell ise fiyatı düşürdü aynı uygulamaları bizden kopyaladı diyebiliriz

Mobil Öğrenci&Kampuscell Savaşı:Abonelerimizn 6 Milyonu %55 i mobil öğrenci tarifesi kullanıyor
Turkcell'de yaklaşık 10 milyon Kampuscelli toplam abone sayısına göre %35 civarında
Turkcell her ay 2 saat veriyor ücretsiz olarak Avea'da artık 3 Saat veriyor .

Öncelikleri'nin abone memnuniyeti,rekabet ve yükselme olduğunu açıklayan CEO
Turkcell Kalitesi'ni överek örnek alıyoruz dedi

Kaynak: Milliyet 2.6.2008

Tepkiler: bartunnee

cirkinn

Üye
biz turkcell liyiz ve memnunuz

ben de turkcell liyim ve 4 senedir kullandığım hattımı değiştirmeye niyetim yok.

vodafone abone sayısı 17 milyon olmuş adam ben vodafone2u geçeçem diyor
görürsem söylerim

şebeke yi düzeltir ise gecebilir

Anıl Umut

Emekli Yönetici
geçer de zaten vodafone abone kaybediyor git gide

CoYoTe®

Üye
Vodafone da Artık Ne Yapcağını Şaşırdı..Nuri Alço'yu Bİle Oynatmış Reklamda Adamlar Yav...AVEA 1 Numero

bastır avea kampanyalara tam gaz devam

Vodafone'nin Pili Bitti turkcell zaten Doğru ilerliyor..Avea Bastırsa Yapacak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...