Avea'dan iddaalı açıklama:Vodafone'nu 2.tahtından edeceğiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Avea'dan iddaalı açıklama:Vodafone'nu 2.tahtından edeceğiz
Avea'dan önemli bir çıkış daha CEO yaptığı açıklamaya rekabetin zorlayacağı bir dönemde olduklarının bundan aveanın karlı çıkması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Vodafone'nun yerini alacağız:Şu an baktığınızda genel kampanya ve müşteri erişimde En iyi Avea tarifelerde geçiş için belge istemiyoruz(Mobil Öğrenci) herkes rahat rahat avealı olabiliyor.Abone sayımız 11 milyon Vodafone'nun yerini almak için çalışıyoruz.

SMS Kampanyası:Türkiye'de bir ilktir ve %65 avea abonesi kullanıyor.Faturalı hatları çıkartığımızda faturasız %80 avealı bu paketlerden birinden yararlanıyor.

Turkcell ile Rekabet:Öğrenci tarifesini Türkiye'ye getiren Vodafone'dur.Geliştiren rekabeti başlatan AVEA'dır.Turkcell ise fiyatı düşürdü aynı uygulamaları bizden kopyaladı diyebiliriz

Mobil Öğrenci&Kampuscell Savaşı:Abonelerimizn 6 Milyonu %55 i mobil öğrenci tarifesi kullanıyor
Turkcell'de yaklaşık 10 milyon Kampuscelli toplam abone sayısına göre %35 civarında
Turkcell her ay 2 saat veriyor ücretsiz olarak Avea'da artık 3 Saat veriyor .

Öncelikleri'nin abone memnuniyeti,rekabet ve yükselme olduğunu açıklayan CEO
Turkcell Kalitesi'ni överek örnek alıyoruz dedi

Kaynak: Milliyet 2.6.2008

• Beğen
Tepkiler: bartunnee

cirkinn

Üye
:oke:biz turkcell liyiz ve memnunuz :oke:

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
ben de turkcell liyim ve 4 senedir kullandığım hattımı değiştirmeye niyetim yok.

sarıoklar

Üye
vodafone abone sayısı 17 milyon olmuş adam ben vodafone2u geçeçem diyor:kop:
görürsem söylerim:kop:

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
şebeke yi düzeltir ise gecebilir:)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
geçer de zaten vodafone abone kaybediyor git gide

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Vodafone da Artık Ne Yapcağını Şaşırdı..Nuri Alço'yu Bİle Oynatmış Reklamda Adamlar Yav:D...AVEA 1 Numero

arslansem

arslansem

Üye
Bastır aveam:)

Lion Heart

Lion Heart

Üye
bastır avea kampanyalara tam gaz devam

yusufucan

yusufucan

Üye
Vodafone'nin Pili Bitti :D turkcell zaten Doğru ilerliyor..Avea Bastırsa Yapacak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt