avea yurt dısı mesaj?

Sponsorlu Bağlantılar

CooL'n'Quiet

Üye
    Konu Sahibi
avea yurt dısı mesaj?
ya beyler simdi olay su
bir yurt dısı gsm hattına sahip arkadasım su anda burada,yani hat yabancı ama kendisi burada
simdi bu bana mesaj atabilior attıgı mesajlar gelior bir sorun yok.Bende cevap veriorum iletildi seklinde rapor gelior ve 3 kontor düşüor.
ilk önce bana mesaj geldi,ben cevap yazdım ancak bana cevap gelmeyince kıllandım acaba gidiormu die
simdi sorcaam su benm hattım avea tarifem mobil öğrenci..hattı aldıgım gibi kullanıorm hiç bi yurt dısı ayar falan mevzuna girmedim simdi benm attıgım mesajlar gidiormu?yoksa bunun için telefonu yurt dısına falan actırmak gerekiormu?
ancak kontor düşüor ve iletildi raporu gelior??

ne için dorduugumu gececi arkadaslar az cok tahmin eder :b

ne ayak?

(:

D3N1Z

D3N1Z

Üye
bende surekli yurtdisina msj atiyorum Trcell Vodafone hatlarim vardi ancak hic bi ayar yapmadan msjlarim iletiliyor herhangi bi sorunla karsilasmadim bana kalirsa iletiliyordur ;)

Ozan

Ozan

Admin
Numarayı "+" ifadesi ile yazıyorsanız, avea da bildigim kadarı ile onun dısında dikkat edilecek birşey yok yani iletilmesi gerek.

CooL'n'Quiet

Üye
    Konu Sahibi
Numarayı "+" ifadesi ile yazıyorsanız, avea da bildigim kadarı ile onun dısında dikkat edilecek birşey yok yani iletilmesi gerek.

zaten bana gelen mesaji yanitliorum yani no. yazma yonunden bişi olcaanı sanmıorum + görünüo bana gelen no.nun basında
iyi ya iletiliyordur inşallah (:
yoksa 3 kontor dusupte iletmiosa avea musteri hizmetlerine selamlarımı ileticem (:

Ozan

Ozan

Admin
Kontor gidip iletildi raporu da geliyosa, gitmemesi için hiçbi neden yok. Anca karşı taraf blokluyorsa olabilir yani bi programla yada şebekeden ayarlı olarak

CooL'n'Quiet

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaslar (:

rc_ram

Üye
avea ya yurt dışı konuşuluyormu?

hasan192

hasan192

Üye
arakadaşım birde başına 00 koyarak gönder bazen noların başında + oluyor örnegin ingiltereye birine mesaj atacaksın +44xxxxxxxxxxx yerine 0044xxxxxxxxxxx yazarak birde dene... başka herhangi bir ayar yapmıyorsun benim bildiğim