Avea Ya Geçmek İstiyorum Ama

Sponsorlu Bağlantılar

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
Avea Ya Geçmek İstiyorum Ama
Arkadaşlar Benim Turkcell Le Vodafone Hattım Var Turkcell Çok Kazık O Yüzden Geçmeyi Düşünüyorum Çanakkalenin Çan İlçesinde Oturuyorum Şehrin Tam Ortasında Avea Vericisi Var Ne Dersiniz Geçmemi Tavsiye Edermisiniz Zaten Gidersemde Çanakkaleye Giderim Onun Dışında Bir Yere Hiç Gitmedim Daha

YORUMLARI ALAYIM....:oke:

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Sen yine Turkcell ve Vodafone da kal bence...Kaliteyi pahalıya alırsın...Avea da bazı sorunlarla karşılarsan bu sana daha da pahalıya patlar...

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler yorumunuz için eet başka yorumlar arkadaşlar

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
Kardeş avea da kontör transferi sorunu mu var bugün?

darülmendep

darülmendep

Üye
Arkadaşım benim de Avea hattım var şimdiye kadar hiçbir sorunuyla karşılaşmadım. Karşılaşan ve kötü durumda kalan da mutlaka vardır. Altyapı sorunu Avea'nın var ama senin yakınında verici varsa şebeke sorunun çözülmüş kadar olur ben memnunum geçmek istiyorsan geç bence!

admiral23

admiral23

Üye
geç geç.:oke: süper tavsiye. 1 yıldır kullanıyorum ve memnunum ben.Allah var hiç bi problemle karşılaşmadım şu ana kadar

sethaa

sethaa

Üye
Kesinlikle tavsiye etmiyorum.. Nedenleri o kadar çok ki. HAngi birini anlatayım? Ama tavsiyem tek kelime ile Aveaya bulaşmaman. Bulaştıktan sonra ve kanser olduktan sonra ne demek istediğimi anlarsın.

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
hmm evet başka yorumlar kullananlardan daha fazla yorum evet hadi arkadaşlar ona göre bir değerlendirme yapacağım

s.volkan

s.volkan

Üye
Neden Avea diye sorayım sen söyle biz geçyada geçme diyelim..

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
ne demek istediğini anlamadım kardeş ya

s.volkan

s.volkan

Üye
Şimdi Turkcell Pahalı demişsin ?

Neden Avea istiyorsun. Aveanın Turkcell yada Vodafone'Dan fiyat olarak ucuz bir tarafı yok..

Eğer sevgilin eşin dostun Avea Öğrenci kullanıyorsa geç ama kullanmıyorsa Aveanın bir cazibesi yok..

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
valla çevremde avea tek düz çok az çoğunluk vodafone tek tükte turkcell var turkcell de kalim yani o zmn he

s.volkan

s.volkan

Üye
Açıkcası ne gerek var..

Vodafone çok ise CepÖğrenci
Az ise Vodafone Cep1 kullan..

35 kontöre her yöne 3000 sms at..

Salla gerisini :)

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
zaten cep öğrenciyim 35 kontöre 3000 sms paketimde var o bitincede turkcellden 35 e 300 sms paketi alırım güzelce geçiniriz teşekkürler yorumlar için

pinar1988

pinar1988

Üye
bencede geçme arkadaşım vodafone en uygunu ;)benceeee

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım 1.si benim zaten vodafone hattım var ben 2.hattım olan turkcell i geçircektim konuyu yanlış anlamışın sanırsam

admiral23

admiral23

Üye
en iisi geç avea ya sende rahat et bende :)

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ben avea ya bide mesaj olaylarından dolayı geçmek istiyorum avea da ama mesajlar geç gidio olayı fln varmış bu olaylar hakkında yorumu olan?

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
sakın ha sakın geçme.Turkcell ne güzel.aylık 10 kontore alırsın internet şifresi en basidinden kullanırsın bol bol ama avea bböööğğğ iğrenç

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
işte turkcell de de o sorunum var internet ayarlarımı kaç kere ytapmama rağmen internete girmior

Üst Alt