Faturasız Avea Woops'un yeni tarifesine nasıl geçerim?

Sponsorlu Bağlantılar

1mNeverLose

1mNeverLose

Üye
    Konu Sahibi
Avea Woops'un yeni tarifesine nasıl geçerim?
Merhaba arkadaşlar, şuanda hattım avea. Faturasız hat kullanmaktayım. 500dk 5000sms 2gb internet kampanyasına geçmek istiyorum. Woopsa kayıt oldum. Fakat şöyle bir madde var:
  • Faturasız tekliften Avea’nın, BİMcell, POCELL, Pttcell, Avea Çalışan, Avea Çalışan Aile, Standart, Mobil Ofis, Katlayan, Bayi tarifeleri hariç, bireysel faturasız tarifelerindeki müşteriler ve taraftar hat sahipleri yararlanabilir.
Bendeki katlayan tarife, haliyle bu pakete üye olamıyorum. Tarifemi neye geçirirsem bu paketi alabilirim? Malesef pek açıklayıcı bir madde olmamış. Avea Online İşlemlerden bakıyorum hangisini yapsam diye fakat kafam karma karışık. Avea Online İşlemlerden bakıp hangi tarifelerin bu pakete üye olabileceğini bilen arkadaşlar söylerse çok makbule geçer. Ya da şuanda o pakete üye olmuş arkadaşlar kendi tarifesinin ne olduğunu söylerlerse o da iyi olur. Biliyorsunuz ki tarife 30 günde 1 kere değiştirebiliyor. Haliyle yanlış bir seçim sırasında 30 gün boyunca bu paketi alamayacağım. Yardımlarınızı bekliyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: harun145

harun145

Üye
woops'a kayıt olduktan sonra tarifenin önemi olmaması lazım tarife değiştirmeden istediğin pakedi yapmayı dene olmassa tekrar araştırırız.

Yusuf Saracen

Yusuf Saracen

Üye
MO yaz 6363 e meaaj at tamamdır