Faturasız Avea woops internet paketi oneri

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Avea woops internet paketi oneri
Selamin aleykum ben woopsa kaydolcam ama iki paket var hangisi iyi olur birisi 23 tl 500 dk 5000 sms 2 gb biride 20 lira 500 dakika aliyosun 1dakika =20sms=5 mb yani dakika sms ve nete donusebiliyo

47MaDo47

47MaDo47

Üye
Bence sen birincisini al

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Aldim hocam kullaniyorum iyi gibi simdilik

47MaDo47

47MaDo47

Üye
Tmm bende aveaya gecmek istiyorumda burda zor cekiyor

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Hat tasirsan 23 lira ama zaten avealiysam hemen kaudol yoksa 50000 kisiden sonra 28 lira olacakmis

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Hat tasirsan 23 lira ama zaten avealiysam hemen kaudol yoksa 50000 kisiden sonra 28 lira olacakmis
Kardeşim nasıl geçtin tarifiye bende geççemde nasıl hallederim nelere kayıt olmak gerekiyor ?

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Avea hati varsa WOOPS yaz 4545 e yolla eger hat sahibinin tc si 25 yas ustuyse kendi tcni yaz 4545 e yolla sonra SUPER FİRSAT YAZ 4545 E YOLLA

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Avea hati varsa WOOPS yaz 4545 e yolla eger hat sahibinin tc si 25 yas ustuyse kendi tcni yaz 4545 e yolla sonra SUPER FİRSAT YAZ 4545 E YOLLA
Saol kardeşim bugün hattımı aldım en geç 6 gün içinde geçer dediler bekliyorum :D Ayrıca Avea nın internet hızı nasıl iyimi ?

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Bi soeun yok yani ha bi turkcell olurmu bilmem ama iyi yani :D

47MaDo47

47MaDo47

Üye
BiZim burdada çekse süper olurdu.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Ankarada sentepedec cekmiyo

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Saol kardeşim bugün hattımı aldım en geç 6 gün içinde geçer dediler bekliyorum :D Ayrıca Avea nın internet hızı nasıl iyimi ?
aveanın internet hızından nefret ediyorum Merkez yerde olmama rağmen 3g den habire düşüp duruyor indirme hızı da 400 kb civarı turkcelde biraz ucuz olsa durmam geçerim :D

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
mamakta -1inci katlarda çekmiyor bu hat o yüzden ya vodafone yada TURKCELL

• Beğen
Tepkiler: abdurrahmancam
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
mamakta -1inci katlarda çekmiyor bu hat o yüzden ya vodafone yada TURKCELL
aynen öyle çünkü sinir bozucu bi hal elimizdeki telefonları gerekli olan internet hızında kullanamaıyoruz

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
ama vodafone beni tatmin ediyor bu yönden kardeşim :)=

esmeran3

esmeran3

Üye
kardeşim ben s4 de 1 gb internet alıyorum ve memnunum internetten dosya indirmiyorum sadece gerek youtube dan video izlerim internetten radyo dinlerim haber okurum maxicep e giriyorum ve çok memnunum. 1 gb yetiyor arada zaten hediye yolluyor durmadan fiyatı ise 14 TL veriyorum aylık ama şimdi 20 lira olmuş :)

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
kardeşim ben s4 de 1 gb internet alıyorum ve memnunum internetten dosya indirmiyorum sadece gerek youtube dan video izlerim internetten radyo dinlerim haber okurum maxicep e giriyorum ve çok memnunum. 1 gb yetiyor arada zaten hediye yolluyor durmadan fiyatı ise 14 TL veriyorum aylık ama şimdi 20 lira olmuş :)
Anladım kardeşim avea yo bırakamıyorum çünkü 19liraya internet sms ve dk veriyor hepsi bi arada olduğu için güzel oluyor. :-)

esmeran3

esmeran3

Üye
:) ama internetin o zalimliği var kardeşim

• Beğen
Tepkiler: abdurrahmancam