Kardeşim nasıl geçtin tarifiye bende geççemde nasıl hallederim nelere kayıt olmak gerekiyor ?Hat tasirsan 23 lira ama zaten avealiysam hemen kaudol yoksa 50000 kisiden sonra 28 lira olacakmis
Saol kardeşim bugün hattımı aldım en geç 6 gün içinde geçer dediler bekliyorumAvea hati varsa WOOPS yaz 4545 e yolla eger hat sahibinin tc si 25 yas ustuyse kendi tcni yaz 4545 e yolla sonra SUPER FİRSAT YAZ 4545 E YOLLA
Ayrıca Avea nın internet hızı nasıl iyimi ?Saol kardeşim inşallah pişman olmam geçtiğimeBi soeun yok yani ha bi turkcell olurmu bilmem ama iyi yani![]()

aveanın internet hızından nefret ediyorum Merkez yerde olmama rağmen 3g den habire düşüp duruyor indirme hızı da 400 kb civarı turkcelde biraz ucuz olsa durmam geçerimSaol kardeşim bugün hattımı aldım en geç 6 gün içinde geçer dediler bekliyorumAyrıca Avea nın internet hızı nasıl iyimi ?

aynen öyle çünkü sinir bozucu bi hal elimizdeki telefonları gerekli olan internet hızında kullanamaıyoruzmamakta -1inci katlarda çekmiyor bu hat o yüzden ya vodafone yada TURKCELL
Paketler nasıl vodafondaama vodafone beni tatmin ediyor bu yönden kardeşim=

Anladım kardeşim avea yo bırakamıyorum çünkü 19liraya internet sms ve dk veriyor hepsi bi arada olduğu için güzel oluyor. :-)kardeşim ben s4 de 1 gb internet alıyorum ve memnunum internetten dosya indirmiyorum sadece gerek youtube dan video izlerim internetten radyo dinlerim haber okurum maxicep e giriyorum ve çok memnunum. 1 gb yetiyor arada zaten hediye yolluyor durmadan fiyatı ise 14 TL veriyorum aylık ama şimdi 20 lira olmuş![]()