AVEA Windovs Live Messenger Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

@_SaMeT_@

Üye
    Konu Sahibi
AVEA Windovs Live Messenger Hakkında
AVEA Windovs Live Messenger Kullanan Arkadaşlar Bilgi Verebilirler mi? Herhangi Bi Sorunla Karşılaşıyorlar mı ? 40 Kontörden Başka Kontör Gidiyo Mu ? 24 Saat Hep Online Kalıp İstediğiniz Kadar Sohbet Edebiliyo Musunuz?

EDIT: Konudaki forum yönlendirmeniz kaldırılmıştır. Mesaj kopyalarken forum linklerini siliniz.

beyaz_olum

Üye
ben bugun denedim bende sony ericsson w880i var MSN yazıp 5500 a yolluyorum link geliyor ama indirirken hata veriyor bu programı intten indiremezmiyiz ilgilenirseniz tşkürler

@_SaMeT_@

Üye
    Konu Sahibi
Malesef Senn Telefon İçin Uyumlu Değil.

mermaid22

mermaid22

Üye
avea hat kullanıyorum telefonumda sony ericsson k660i msn indiricem ancak wap ayarlarını bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim....

oguzozogul

Üye
Arkadaslar avea msn cok cok az telefon icin uyumlu. E63 kullanıyorum. Benim icin bile uyumlu degil. Diger programları kullanmanızı tavsiye ederim. Ebuddy gibi. 1 gb aylık satın alırsanız. kullan kullan bitmez..

BADBOYS38ERHAN

Üye
S.a benm tel. 6300 hattım avea msn yazıp 5500'a gönderdim msn geldi fakat giremiyorum lütfen tel. Network ayarlarını kontrol edin yazıyor bunun hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden tşkr ederm..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt