phasan
Üye
-
Konu Sahibi
-
sorunlarımı cozeceklerı ıcın ıyı olurbulunduğun bölgeye baz istasyonu gelecegi için seviniyormusun bide
bulunduğun bölgeye baz istasyonu gelecegi için seviniyormusun bide
Senin sorunun daha hızlı internet için yaşam kaliteni düşürmen bulunduğun yerde bi tanemi baz istasyonu olduğunu sanıyorsun her operatör 2 3 tane baz istasyonu koyarsa bi araştır bakalım n olur
beni bukundugum yerde 2 baz istasyonu var biri gms biri 3g ortak baz istasyonu kullaniyorlar avea vodafone turkcellSenin sorunun daha hızlı internet için yaşam kaliteni düşürmen bulunduğun yerde bi tanemi baz istasyonu olduğunu sanıyorsun her operatör 2 3 tane baz istasyonu koyarsa bi araştır bakalım n olur
Yazarken yazım kurallarına biraz daha dikkat et !Beni istedigim gsm cekmesi
beni bukundugum yerde 2 baz istasyonu var biri gms biri 3g ortak baz istasyonu kullaniyorlar avea vodafone turkcell
Yazarken yazım kurallarına biraz daha dikkat et ![/QUOTE dikkat ediyorumda bazen tablet maxicepte sorun yaşatiyor
birtek ben miyazim kurallarina uymuyorum sence neyse konuyu dagit mayalimEttiğini sanmıyorum.
Kanser olur nolcak internete hizli girdikten sonraSenin sorunun daha hızlı internet için yaşam kaliteni düşürmen bulunduğun yerde bi tanemi baz istasyonu olduğunu sanıyorsun her operatör 2 3 tane baz istasyonu koyarsa bi araştır bakalım n olur
Benım için evde hızlı ınternet cekmesıne gerek yok gsm ceksınKanser olur nolcak internete hizli girdikten sonraAradım geçen gün aveadan 3 yetkili geldi beni laleliye goturduler pavyona
TEŞEKKÜRLER AVEYA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?