avea tarifeleri hak. bir yardım rica etsem !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selmangulec

selmangulec

Üye
    Konu Sahibi
avea tarifeleri hak. bir yardım rica etsem !!!
merhabalar ,
avea hattımız var ailecek tanıdık arkadaşlardan diğer operatörlerden arandığında tl geldiğini söylediler acaba bu hangi tarifeyle kayıt olunduğunda geliyor. ya da bir ayarı var mı ? bu konuda bilen yada uygulayan var mı? çok eskiden aycell ve aria birleşmeden önce aria hattıma da gelirdi bu dakikalar turkcell den arayan olduğu zaman o yıllar hangi tarifedeydim ve nasıl oluyordu hatırlayamıyorum. eğer bilen varsa bir yardım etse ....

saygılar...
selman güleç
konya

gölgee_65

gölgee_65

Üye
ARANKAZAN yazıp 1030'a mesaj atarak 50 kuruşa abone olabilirsiniz :oke:
not: diğer operator ve sabit hatlardan toplam 10 dakika arandığınızda heryöne 5 dakika kazanırsınız, aylık kazanabileceğiniz maksimum limit 30 dakikadır :oke:

selmangulec

selmangulec

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler . peki birşeyi de sormak istiyotum. abone olunacak limit olan 50 kuruş abonelik devamınca mı alınacak yoksa 1 kereye mahsusmu ? birde 1.10 tl lik vergi den dilimiz yanıyor malum çok hat elimizde durunca ...

gölgee_65

gölgee_65

Üye
çok teşekkürler . peki birşeyi de sormak istiyotum. abone olunacak limit olan 50 kuruş abonelik devamınca mı alınacak yoksa 1 kereye mahsusmu ? birde 1.10 tl lik vergi den dilimiz yanıyor malum çok hat elimizde durunca ...

50 Kuruş sadece 1 kereye mahsus alınıyor :oke:
vergilerden kurtulmanın şu an tek çözüm yolu numarayı başka operatöre taşıyıp tekrar eski operatöre geri kalmak ama o da sadece geldiğiniz yılın sonuna kadar geçerli oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt