Avea tarife ile ilgili bir soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

By_vezir

Üye
    Konu Sahibi
Avea tarife ile ilgili bir soru
Merhabalar. Ben geçenlerde turkcellden hattımı aveaya taşıdım ve her yöne 150 dk 15 tl ( haftasonuda avealılarla bedava ) tarifesine geçtim. Bu aralar reklamlarda görüyorumda aynı benim tarifeden fakat ek olarak 150 sms hakkıda yazıyor. Ama kartalcell,fenercell,gs mobile gibi takım hatları logosu vardı. Şimdi Avea'da yokmu 150 sms hakkımız kafam karıştı biraz

kol@j

kol@j

Üye
ikide bir rekabet için kampanya yapıyorlar... kendi sitelerinde bile bulması bazen zor oluyor...
sen iyisimi müşteri hizmetlerini arada tuzağa düşme...

--mm33rrtt--

Üye
rekabet içinde demişsinde arkadaşım fenercell gsmobile kartalcell trabzoncell bunların hepsi avea hizmetidir bu yüzden de rekabet diye birşey söz konusu değildir gelelim senin soruna arkadaşım tarafatar hatları için yapılan tarifede 150 dakika 150 sms şeklinde bir uygulama mevcuttur senin geçtiğin tarifenin tam adını bilmiyorum ama tarafatar hattına sahip değilsen 150 dakika ve haftasonları avealılarla aylık 3000 dakika olmak üzere ücretsiz görüşmeye sahipsindir 150 dakika 150 sms kampanyası taraftar hatlarında mevcuttur bununda nedeni taraftar hatlarının ilk çıktığı zamanlardaki ilgiyi görmemesidir yeniden taraftar hatlarının ilgi görmesi için seninkine benzer bir tarife taraftar hatlarında uygulamaya konulmuştur yani kısacası senin bulunduğun tarifede 150 dakika her yöne ve haftasonları avealılarla ücretsiz görüşme mevcuttur 150 sms kullandığın tarifeye dahil değildir umarım kafanın karışıklığını gidermeye yardımcı olabilmişimdir

By_vezir

Üye
    Konu Sahibi
rekabet içinde demişsinde arkadaşım fenercell gsmobile kartalcell trabzoncell bunların hepsi avea hizmetidir bu yüzden de rekabet diye birşey söz konusu değildir gelelim senin soruna arkadaşım tarafatar hatları için yapılan tarifede 150 dakika 150 sms şeklinde bir uygulama mevcuttur senin geçtiğin tarifenin tam adını bilmiyorum ama tarafatar hattına sahip değilsen 150 dakika ve haftasonları avealılarla aylık 3000 dakika olmak üzere ücretsiz görüşmeye sahipsindir 150 dakika 150 sms kampanyası taraftar hatlarında mevcuttur bununda nedeni taraftar hatlarının ilk çıktığı zamanlardaki ilgiyi görmemesidir yeniden taraftar hatlarının ilgi görmesi için seninkine benzer bir tarife taraftar hatlarında uygulamaya konulmuştur yani kısacası senin bulunduğun tarifede 150 dakika her yöne ve haftasonları avealılarla ücretsiz görüşme mevcuttur 150 sms kullandığın tarifeye dahil değildir umarım kafanın karışıklığını gidermeye yardımcı olabilmişimdir

Teşekkürler kardeşim bilgilendirdiğin için. Keşke avea içinde olsaydı 150 sms iyi olurdu benim için.

--mm33rrtt--

Üye
fatura kesim tarihine bir hafta kala hattını turkcell yada vodafone faturasıza taşı taşıma işlemin gerçekleştikten sonra herhangi bir avea bayisine giderek 15 lik taraftar tarifelerinden birine tekrardan taşıma yap bu şekilde 150 smsden de faydalanabilirsin numara taşıma da belirli bir sınırlama olmamasından dolayı en çok kullanılan yöntemlerden biridir bu

By_vezir

Üye
    Konu Sahibi
fatura kesim tarihine bir hafta kala hattını turkcell yada vodafone faturasıza taşı taşıma işlemin gerçekleştikten sonra herhangi bir avea bayisine giderek 15 lik taraftar tarifelerinden birine tekrardan taşıma yap bu şekilde 150 smsden de faydalanabilirsin numara taşıma da belirli bir sınırlama olmamasından dolayı en çok kullanılan yöntemlerden biridir bu

Ben zaten turkcell den hattımı aveaya taşıdım 1 ay önce. Yine neden turkcell'e geçip geri aveaya geleyim anlamadım :S

--mm33rrtt--

Üye
Ben zaten turkcell den hattımı aveaya taşıdım 1 ay önce. Yine neden turkcell'e geçip geri aveaya geleyim anlamadım :S

arkadaşım 150 sms olsaydı iyi olurdu demişsin hiç bir ücret ödemeden 15 tl lik taraftar tarifesine geçmek istersen diye dedim bu işlemi yaparsan hem taraftar hattına geçtiğin için 27 tl lik bir ücret ödemekten kurtulmuş olursun hemde 150 her yöne sms hattında olur fakat belirtmeliyim ki haftasonu avealılarla bedava görüşemezsin umarım işine yarar bilgiler vermişimdir

By_vezir

Üye
    Konu Sahibi
Ha sen taraftar paketlerinden bahsediyorsun. Ben avea'da 150 sms olursa girerim o tarifeye yoksa kalsın böyle napalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...