Avea sınırsız tarife

Sponsorlu Bağlantılar

newrophat

Üye
en mantıklı tarife su anda turkcell in 1200 dakikası 35 tl . gerisi biraz hikaye .
bende geçmeyi düşünüyorum turkcell e ...

sarkosis

Üye
merhaba herkese Allah rızası için bu avea illetinden bizi kurtarsın avea bu şekilde haddinden fazla müşterisini kaçırdı kaçırmayada devam ediyo 1500 tl önemli değil alsın haram olsun ama o hiç bir zaman bu yükselişini yakalıyamıyacak eğer bende bu avea yı kullanırsam ve her kesede bunu söylücem kullandırtmamaya çalışacam bunda başarılı oluyorumda şu ana kadar tam 15 kişinin numarasını iptal ettirdim lanet olsun sana avea sadece bunu dşyorum insan ları kandırarak hiç bir şey yapamazsın...:vur

EkO.o7

Üye
Aveadan Başkası yalaan.. :)

sethaa

sethaa

Üye
en mantıklı tarife su anda turkcell in 1200 dakikası 35 tl . gerisi biraz hikaye .
bende geçmeyi düşünüyorum turkcell e ...

Ama Turkcell de bu tarife üzerinde değişiklikler yaptı. Hepsi aynı bunların. Şu anda en şeffaf ve dürüst olan Vodafone görünüyor.

ussaygrees

ussaygrees

Üye
akp=avea en ehlı din eğitimiyle parasal muhasebe var yemez ılkesını batıran akp bürokratları akp.cıtıbanka 16milyar borçları var.bu para avea ve diger hımaye kurumlardan çıkacak.

oguzozogul

Üye
Turkcell Kamu kamucell tarifesi 45 tl 1500 dk ayda.. En mantıklısı bencede bu. Aveanın tarifesindeki değişiklikler şu şekilde arkadaşlar:
-Ayda 75 farklı numaradan daha fazla numara aranmayacak. Aranırsa 150 tl ceza gelir :)
-10bin dk kesinlikle gecilmeyecek. (cok zor gecmek zaten yuh derim gecene)
bunlara dikkat ederseniz sorun olmaz..

ussaygrees

ussaygrees

Üye
maxı cep adman pastör ustadlarım avea devlet tekelinde olması vatandaş olarak güven vermesine rağmen küçük rakam fatura ödemelerde gereksiz 2usluplu kdv ödemeler kampanya dakika lar dakika değilde 6saniyede 1 dakika kurnazlığı.Ave mı istiyorum

kutalmis

Üye
arkadaşlar bir şey danışacağım... genç avea tarifesini kullanan varsa tavsiye edip etmediğini soracaktım. 26 yaş altındakilere genç avealı tarifesi varmış da 100 kontör yüklersen avealılarla 5 dakikası 2 kontöre konuşuyormuşsun falan filan... geçilesi bi tarife midir? tavsiye ediyor musunuz?

SeRKaNCa16

Üye
iki ay sonra goreceksın cok konus sonra kapatsınlar hattınızı bunların hepsi duzmece arkadaslar benden soylemesi

zzehraaaa_

Üye
ya ben bıktım artık bu avea borcunu ödemekten nasıl bişey bu analamadım gercekten ya 67 tl diyorz 130 tl ödüyoruz bu ne iş böle yaaa:ağlarım::ağlarım::megafon::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann:

selmangulec

selmangulec

Üye
merhabalar ,
avea içi gece sınırsız konuşabileceğim bi tarife bildiğiniz var mı? ailem saat 17:00 a kadar avea içi sınırsız konuşuyorlar ve bende gece avea ile sınırsız konuşabilmek istiyorum ama uygun bir tarife bulamadım . ailemle kalıyorum onların gündüz sınırsızı benimde gece sınırsızım olsun ve tüm gün sorunsuz konuşulabilsin istiyorum. bu arada hattım kontörlü. (faturalıda vardır belide ama kontörlüde var mı bilmiyorum)

saygılar
selman

nkobya

Üye
Avea cidden operatörler arasında en berbat olanı, 67 'lik hattı kullanıyorum daha hiç 67 ödemedim, nasıl oluyor anlamıyorum 250 TL fatura geliyor, iki gazete okumuşum 50 mb'lık ver iindirmişim diye 100 tl internet yazıyorlar, yani avea iş değil dikkatli olmak gerekiyor. Sınırsızda bile sınır var. En pahalı tarifede bile sınır var. İnanmayın sınırsız dediklerine. İmkanınız varsa başka operatöre geçin derim ben...

yesimgulbudak

yesimgulbudak

Üye
Sürekli sorun kendiliğinden hattın düşmesi , çekmemesi ayrıca 1 saat dolunca kapatması da neden ?

SeRKaNCa16

Üye
bu konuyu her okudugum zaman uzuluyorum avea yaktın herkezı su heryone tarıfelerınle!!!