Avea sınırsız tarife

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
Avea sınırsız tarife
ve arkdaşlar sonunda avea sınırsız tarifeye 9 yıllık hazırkartımla geçmiş bulunmaktayım...önceleri 250 kontör verip bi türlü konuşmya doyamadığım insanlarla rahat raht konuşmaya başladım...hat düşdü şebeke gitti gibi problemler de yaşanmıyor...ama arama süreniz 1 saati geçdi mi hat kesiliyor.bu da beni hiç rahatsız etmiyor..iyi ki varsın avea

tksharmely

Emekli Yönetici
@osnakli öncelikle şimdiden geçmiş olsun. Umuyorum ki benim başıma gelen olaylar senin başına da gelmez.
Hayırlı olsun.

Başınıza ne geldi? bende geçmeyi düşünüyorum da.

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Avea sınırsız tarifeyi çıkartıldan sonra alt yapısı sürekli sorun yaşadı hala yaşıyor. Şu ana kadar sürekli üyelerden şikayetler geliyor, aramalarda sorun var diye. Umarım senin başına da böyle birşey gelmez. Avea kampanyalarıyla değil daha çok sorunlarla karşımıza çıkıyor.

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
hocam dediğiniz sorunlar ancak büyük şehirlerde olur.ben artvinin en ücra köşesinde yaşıyorum forumlarda okuduğum hiç bir sorunu yaşamadım.ne şebeke sorunu ne hat düşdü ne öte ne beri.inanaın istediğim yeri istediğim zman aradım hiç problemle karşılaşmadım.bu satırları yazarkende halen telegfonla konuşuyorum...
Fatura yüksek gelmesin gerisi kolay hocam burda şebeke gitmez hat düzşmez...

Salihyet

Üye
Başlıklarımızda büyük harf kullanmayalım lütfen

tksharmely

Emekli Yönetici
Avea Sınırsız tarifesinde başıma gelen olaylar:

1) Günde 5 saat arama yaptığım için hattım aramalara kapatıldı. ( toplam arama sürem 2500-3000DK olmuştu ve hattım açılalı 14 gün olmuştu)

2) Hattım tamamen kapatıldı. Gerekçe olarak da usulsüz kullanım yaptığım öne sürüldü.

3) Müşteri hizmetleriyle hattım aramalara kaptıldığı an görüşmelerim başladı. Bu durumda bana 1500 TL ceza mı gelecek diye 10 kere sorduğumda hayır diyen müşteri hizmetleri aradan 6 gün geçtikden sonra telefon açıp hattınızı FCT Cihazında kullanmışsınız 1.500 TL ceza ödeyeceksiniz diyor.

Şuan şikayet süreci sürüyor arkadaşlar. Mümkün olduğu kadar fazla görüşme yapmayın. Avea'nın kampanya şartlarında belirtmiş olduğu 10.000 DK yalanına da kanmayın. Hattınız her an kapanabilir.

nası yani abi? 10.000 dakka kullanamayacakmıyız?

solgun50

Üye
kullanırsınız arkadaşlar sorun daha çok aran kazan sebebiyle yapılan görüşmesiz aramalardır. çünkü hatta konuşma varmı yok mu tespit edebiliyorlar. o yüzden saatlerce konuşmasız aramalar sakat yoksa çok kullanımda poblemm yok..

tksharmely

Emekli Yönetici

Avea Sınırsız tarifesinin konuşma limiti 10.000 dk yazıyor, fakat; - Bu tarifeye geçen herkesin başına gelmiştir. - 3.500 dk konuşma yaptığınızda hattınız aramalara kısıtlanıyor. Müşteri Hizmetleriyle görüşüyorsunuz açılıyor. 4.000dk ya ulaştığınızda ise hattınız fatura kesim tarihine kadar aramalara kapatılıyor. Bir bir yalan değil, karalama değil, benim de başıma gelen Avea Sınırsız tarifesini kullanan herkesin başına gelen bir olaydır.

vaea benimde sınırsız hattımı kapattı.hemide 1000 dk dolmadan tekrar actırdım 2 gün önce tekrar kapattı gerekceler ben tekim diyor ve elinden geleni yapıyor.sudan sebep...arkadaşların dediği gibi az konuşursanız sorun yok 80 ile 100 tl gelir gerisini siz hesap edin..........................

tksharmely

Emekli Yönetici

Geçmiş olsun, durumunuzu çok iyi anlıyorum abi Umarım beni uğraştırdıkları gibi seni de uğraştırmazlar, yarın telefon çalar da "siz hattı FCT cihazında kullanmışsınız." derlerse hiç şaşırma

3 aydır sınırsız tarifeyi kullanıyorum ilk aldığım gün 8 buçuk saat türkcell e arama yaptım akşamına hattımı kapadılar uzun uğraşlar sonucu 17 gün sonra (15mart)hattımı açtırdım ve her gün ortalama 5 saatten fazla aylık 160 saat kullanıyorum sadece 31mayısta arankazanda son gün diye 8 saat 2'li konferans görüşme yaptım hattıma 1 haziranda işyeri telefonumdan aradılar hattı çok yoğun kullandığımı ve ne amaçla kullandığımı teyid etmek için bende genelde iş amaçlı kullandığımı söyledim teşekkür edip kapattılar..

Ersclk

Üye
aman abi avea'mı illallah aman sakın geçmeyin..yok 150 dk şu kadar yok 300 dk şu kadar yalanlarına kanmayın..işim gereği çok fazla telefon kullanma şansı olan biri değilim daha öncede başka bi opratorden fazla fatura sebebiyle avea'ya geçmiştim..ilk ay süperdi 15 lira fatura geldi 300 dklık tarifede..ama sonraları belirtilen süreyi kesinlikle ama kesinlikle aşmamama rağmen faturalarım 60 lira gelmeye başladı detay istedim detay yok gelen faturada tutarsızlıklar mevcut gibi bi dünya sorun yaşadım müşteri hizmetlerini aramadım çünki sonuç alınamayacak bi birim olduğu için birde orayla görüşerek boşa para harcamak istemedim..sonuçta eski operatörüme geçtim..bi daha avea'mı aman abi kalsın tövbe avea'ya üstüne para bile verseler bi daha asla geçmem insana muamelesi yapıyolar müşteriyi kaale bile almıyolar..

Geçmiş olsun, durumunuzu çok iyi anlıyorum abi Umarım beni uğraştırdıkları gibi seni de uğraştırmazlar, yarın telefon çalar da "siz hattı FCT cihazında kullanmışsınız." derlerse hiç şaşırma ...........................................kullanmadım iletişimci oldugum halde o ne işe yarar bilmiyorum ve ilgilenmiyorum.{ilgilendirmesi gerktiğini biliyorumda ben meraklı değilim banada gerekmediği için neye yarar araştırmadım}hattım bir acılıyor bir kapanıyor bende artemaya döndüm ac kapa amma kredi kartı magdurlarına döndüm..fatura günü yaklaşınca acıyorlar 1000 dk konuşuyorum sonra gecen ayki faturanızı gece yatırmışsınız eee o yüzden 1 fatura daha cıkmış onuda ödeyin tamam onuda ödiyelim biz kuzuyuz ee avea merkeze gidiyorum faturanız yok ee diyor müşteri hizmetleri verin kredi bilgilerinizi biz buradan düşelim hattınızı görüşmeye acalım magdur olmayın... ya ne yapacagımı bilmiyorum ne oldu bilmiyorum 1 fatura ödiyorum acıyor 3 gün sonra engellenmiş ödiyorum acıyor 3 gün sonra bilmem nerden şu an kapalı hat cepimde geziyor faturaları ödiyorum amma gözükmeyeler hariç amma görüşme yapamıyorum.hat engelli yarın kapatırlar ki gecen ay kapatmışlardı actırdım yine kapanacaktır ki ben alıştım amma tahminen ban bu 600 tlye mal olacak amma borcum bitermi bilmiyorum cünkü karşımda muhatap bulamıyorumki memur buluyon ne ögrettiler ise onu söyliyor borcunuzu ödeyin AVEA ABONE MERKEZİNDE GÖZÜKMÜYEN BORCUMU ÖDEMEM..KREDİ KARTI BİLGİLERİNİDE KİMSEYE VERMEYE MECBUR DEĞİLİM KİM OLURSA OLSUN.............

pampilo

Üye
Yakında anlarsın avea ile Turkcell rasındaki farkı...

bu yazıyı anlayacan turkçesini yazabilirmi acaba
şimdiden tşk.ler

bu yazıyı anlayacan turkçesini yazabilirmi acaba
şimdiden tşk.ler..............aveanın sınırsız tarifesinden 2 adet hat aldım. 1tanesinin faturasını ödemedim diye 2.sini birden engellemişler.gittim ödedim.hattın birini actı diğeri kapalı.kapalı olan hattın faturasını ödemediğimden acılan hattı tekrar engelledi kapattı.anlıyacanız ne yapsam yaranamıyorum diyeceksinizki ödiyecen hattı kullan bir tanesi ni kapat. ... bende öyle yapacam başka çarem yok arkadan durmadan fatura geliyor hat kapalı... konuşma yok arkadan sabit ücretler geliyor....şu an 2.sinin de faturası geliyor sabitler amma konuşma yok zannederim bu ay veya bir dahaki ayda ödemezsem iptal ederler.hayırlısı olsun....