AVEA Palladium Ugur iletisim magazasi sikayet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rhac

Üye
    Konu Sahibi
AVEA Palladium Ugur iletisim magazasi sikayet
Ugur iletisim, AVEA ve diger forumlara gonderdigim mail asagidadir.
Bilginize.
--------------------

Merhaba,

Bu bir sikayet mesajidir.

03.04.2010 tarihinde İstanbul Palladium AVM Avea mağazanıza,Nokia BL-5U batarya almaya gittim.
Kasadaki arkadas bu bataryayı hic gormedigini soyledi. Ben de 4U ve 5U farkini sordum. O da ‘Bir farkı yok. Pazarlama taktigi. Takalım uyarsa alırsınız’dedi.
Telefona taktık ve uydu. Buraya kadar bir sorun yok.

04.04.2010 günü bataryayı hiç kullanmadan en az 10 saat şarj ettim.
Tamamen dolu olan batarya 1-1,5 gun anca dayandı.

05.04.2010 gunu Palladium magazaniza telefon ettim. Durumu bildirdim.
‘Fabrika çıkışı bataryalar oyle oluyor. 4-5 defa boşaltıp şarj edin, en az 8 saat’ dediler.

Ben de aynen oyle yaptım. Bataryayı 5 defa boşaltıp şarj etmek 10 gun kadar surdu.

Fakat durum degismedi. Batarya 1,5 gun dayanmama haline devam etti.

Ben de gittim Nokia BL-5U batarya satın aldım başka bir magazadan.

BL-5U bataryayı da denemeye karar verdim, o da dayanmıyorsa, telefonda problem olduguna karar verecektim.

Fakat, BL-5U batarya 4 gun dayandı.

19 ya da 20.04.2010 gunu Palladium AVM magazanizi arayip durumu bildirdim. ‘Nokia BL-4U batarya aldım fakat dayanmıyor bu batarya’ dedim.

‘Getirin efendim bakalım, değiştiririz’ dediler.

27.04.2010 gunu adı geçen mağazınıza gittim.

Kendini mağaza müdürü (!) olarak tanıtan Emre isimli arkadaş(kısa boylu siyah saçlı) ve yanındaki (uzun zayıf) Çağatay isimli arkadaş son derece kaba, saygisiz bir uslupla,ses tonunu yukselterek benimle konustular.
Ben de dogal olarak ses tonumu yukselttim.

Yanlış yonlendirmeyle, bilmediginiz bir malı bana sattınız ve bu batarya dayanmıyor, iadesini talep ediyorum dedim. Etmediler.
Değiştirin dedim, elimizde yok , ne zaman gelir belli olmaz dediler.
Benim mağduriyetim ne olacak dedim, ‘Kabul ettiniz aldınız, faturayı kestik, yapacak bir şey yok.’ dediler.
6 ay sonra gelse elinize, Nisan faturasıyla değişim yapacak mısınız dedim, cevap vermediler.
Alın bu bataryayı bana kulaklık verin dedim, vermediler.

Beni bu kadar oyalayan, bilmedigi bir malı uygundur diye satan ve zaman kaybına yol acan satıcının kendisidir.

Müşteri memnuniyetini hiçe sayan, aşağılayıcı ve saygısız üslup takınan, sorumlu kişiyle görüşmek istiyorum dediğimde, ‘Sorumlu benim, benden üstü yok’ diyip ukalalık yapan bir mağaza ve çalışanlarının kurumunuza ve AVEA’ya yapacagı etkileri sizin takdirinize bırakıyorum.

‘90 TL bedeli olan batarya bizi batırmaz, zengin de etmez’ cümlesini sarf edip, ‘Git şikayet et’ diyen mantığıyla ilk kez karşılaşıyorum.

Sebebi her ne olursa olsun, müşteriyle asla ve asla boyle konusulamaz. ‘Sen’ diye hitap edilemez. Ukalalık, saygısızlık yapılamaz.

Çağımızın kurumsallık ve müşteri memnuniyeti ilkelerine sığmayan, terbiye sınırlarını aşan bu davranışları yapanlara gereğini yapmanızı ve mağduriyetimin en kısa surede giderilmesini talep ediyorum.

Madem 90 TL. sizi zengin de etmiyor batırmıyor da, urun bedelinin tarafıma iadesini talep ediyorum. Telefonuma uygundur diye bana satılmış olup, dayanmayan bu batarya ayıplı maldır.

Tüketici, malın teslimi tarihinden itibaren otuz gün içerisinde ayıbı satıcıya bildirmekle yükümlüdür. Tüketici bu durumda, bedel iadesini de içeren sözleşmeden dönme, malın ayıpsız misliyle
değiştirilmesi veya ayıp oranında bedel indirimi ya da ücretsiz onarım isteme haklarına sahiptir.

AYIP: Vaadleri ya da beklentileri sınırlayan bir şey varsa, bunlara ayıp denir.

Kurumuzun çağdaşlık,müşteri memnuniyetine bağlılık ve iyi niyet gostergesinin tek yolu budur.

Kurum imajınız için de sağlıklı olacak yol da budur.

Iyi niyetinize guvenerek, ve bu durumun ‘münferit’ olay olarak kalmasını sağlamak için geregini bilgilerinize rica ederim.

Saygılarımla,

Bu e-posta AVEA Müşteri Hizmetleri, Tuketici Hakları, Sikayet Var vb. makamlara da gonderilmistir

izmirligenc

izmirligenc

Üye
boyle ukala insanlar herzaman cikar mailin hepsni okudum guzel birsey cikar umarim.

Rhac

Üye
    Konu Sahibi
cok tesekkur ederim, ben de oyle umuyorum...

eyup007

eyup007

Üye
asgari ücretle çalışan adam ben buranın en üstüyüm diyor gülünç..mailden bunu anladım..ukalalık yapan insanlar var ne yapalım inşallah bu şikayet dikkate alınırda gereken işlem uygulanır...

ilkeer

ilkeer

Üye
hiç vakit kaybetmeden tüketici hakları yada ilinizin bağlı olduğu ticaret odasına gidin onlar çözer bu konuyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt