Avea PAKET5 ( 5mb Gprs paketi ) Kaç MB kaldığını öğrenmek!

Sponsorlu Bağlantılar

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
ABONE 5MB yazıp 9495 e gönderiyorum fakat ''isteğiniz kaydedilmiştir.İşlem sonucu size bildirilecektir.Avea'' yazıyo ama geri dönen kimse olmuyo kayıt olamadım ben bu kampanyaya

bir tane mesaj attıysan bidaha atma gelir cevap.

aslına bakarsan gelmeyedebilir avea normal bunlar.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Güzel bilgi teşekkürler

juliette

Üye
bir tane mesaj attıysan bidaha atma gelir cevap.

aslına bakarsan gelmeyedebilir avea normal bunlar.

Evet Avea bu bencede normal 1 hafta oldu geri dönen falan olmadı.Bu arada bir kaç kere daha istek gönderdim ama yine dönen olmadı :)

teoman323

Üye
Çalısior teşekkürler

hseynakn

Üye
ya arkadaşlar ben eylül 17 de aveanın 3g hoşgeldin pakedine üye oldum.5 gün sonra (yani 22 eylülde) kontörümün geçerlilik süresi bitti bende farkında olmadan devam ettim interneti kullanmaya daha sonra mesaj geldi kontörünüz kısa süre sonra bitecektir diye sonra baktım kontörüm bitmiş.sonra arkadaşım 50 köntör yolladı tekrar girmeyi denedim yine kontörüm gitti.Acaba yeniden kontör alıp yüklesem kullanmaya devam edebilirmiyim pakedi?

bilgisi olan cevap versin lütfen.. teşekkürler.

yu5uf37

Üye
bu paketi KALAN 100MB olarak yazsak olurmu?

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar ben eylül 17 de aveanın 3g hoşgeldin pakedine üye oldum.5 gün sonra (yani 22 eylülde) kontörümün geçerlilik süresi bitti bende farkında olmadan devam ettim interneti kullanmaya daha sonra mesaj geldi kontörünüz kısa süre sonra bitecektir diye sonra baktım kontörüm bitmiş.sonra arkadaşım 50 köntör yolladı tekrar girmeyi denedim yine kontörüm gitti.Acaba yeniden kontör alıp yüklesem kullanmaya devam edebilirmiyim pakedi?

bilgisi olan cevap versin lütfen.. teşekkürler.

kontorunun geçrlilik süresi bittiğinde avanın internet bağlantını kesmesi gerekiyordu senin paketin varken kontor kesmemeliydi. (dikkat! : 3G kapsama alanında değilsen 3G paketini kullanamıyorsun ve gprs ücretlendirmesi yapılıyor.)

kontor yükleme durumunda devam edermi bilmiyorum müşteri hizmetlerini ara diycem ama boşuna vakit ve ararken kontorkaybetme sonuç alacağını sanmıyorum.

bu paketi KALAN 100MB olarak yazsak olurmu?

hiç kullanmadım ama olması lazım denemekte fayda var sonucu yazarsan arkadaşlarda faydalanır.

Burakistan

Burakistan

Üye
valla çok sağol bu bilgi gerekliydi

emiryil

Üye
ben bu 5 mb ile 1 hafta boyunca msn ye de giriyorum internetede giriyorum bitmiyor operanın resim göster özelliğini kapatıyorum msn olarakta ebuddy kullanıyorum bitmiyor yani :)

esedfg

esedfg

Üye
bu ne yuu bu ne yuuu... bin intirnite qirmek istirem..paket almışam bu nee yuu avea bu nii yuuu? adam olun akıllı takılın..

alperen000010

Üye
kardes e 71 aldım kampanya dahılınde aveadan ıl 23 unde kesılen faturada 37mb kullanım vardı ve su an 45 mblık kullanım ve benım mb sıfırlanmamıs ve kullandıgım mb hala uzerıne eklenıyor yokmu buna care 500u aradıgımda ku45 mb kullanmısınız dıyor pekı sızın verdıgınız hedıye paket 100mb 50 mb kusur kullandıgımda bu kotayıda asıyorumnasıl oluyor takıbıde yok avea.com.tr de aynısekılde datakullanım sorgulamasındada aynı mb goruyorum

konyarapp

Üye
avea 5 mb paketine üye olmuştum.Sadece 2 gün msne girdim güm gitti 5 mb ve kuruş yemeye başladı bu nasıl iş ??

kokdenk07

Üye
5mb haftalık yerine aylık 20 mb yapılsa daha iyiydi

emrah0020

emrah0020

Üye
kardes cok sagol valla :) bilmiyordum iyi oldu denedim simdi oluyor

babasar27

Üye
her kaç mb olursa olsun 9333 arayın ögrenin yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnn

Üst Alt