Aveda'dan "GENC AVEA" tarifesine 1 aylık 100 Mb internet bedava !

Sponsorlu Bağlantılar

JrSparrow

JrSparrow

Üye
    Konu Sahibi
Aveda'dan "GENC AVEA" tarifesine 1 aylık 100 Mb internet bedava !
Arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım Tüm müslüman alemine mübarek olsun. Olay çok basit sadece

[h=6] ''genc avea" yaz 6363'e gönder
sonra "abone 100mb" yaz 9495'e gönder
100 mb internet kazan
[/h]

Öncede verildiyse Özür ola affola :))

Farklı tarifede iseniz DİKKAT! Tarifeniz değişecektir.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Belirmeliyim ki tarife değişiyor bunda. :hmmm

Ayrıntıyı vereyim

Genç Avealılar, yerli Müzik İndir aboneliğinden ve 100 MB mobil internet paketinden ilk ay ücretsiz, sonraki aylarda ise %50 indirimli faydalanabiliyor!

Genç Avea Tarifesi'ne geçmek isteyen mevcut faturasız abonelerin, tarifeye ücretsiz geçiş için 6363 kısa koduna "GENC AVEA" yazıp göndermeleri yeterli!

Genc Avea'ya geçtiysen, ilk ay ücretsiz, sonraki aylarda ise %50 indirim ile ayda 4 TL'ye 100 MB mobil internet paketini almak için ABONE 100MB yazıp 9495'e, ayda 3 TL'ye yerli Müzik İndir aboneliğini başlatmak için MUZIK yazıp 5555'e gönder!

Emre-45

Emre-45

Üye
deneyen var mi

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Deneyen var mı derken , mucizevi buluş değil bu. Aveanın bir tarifelilerine verdiği ilk ay ücretsiz internettir.
Yukarıda anlatılan şey, önce tarifen genç oluyor sonra da o kampanyaya katılıyorsunuz.

JrSparrow

JrSparrow

Üye
    Konu Sahibi
Tarifenin değiştiğini biliyorum ama o kadar ayrıntı vermek istemedim Bundan sonra belirtirim :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Tarifenin değiştiğini biliyorum ama o kadar ayrıntı vermek istemedim Bundan sonra belirtirim :)

Bunu duyan bir yöntem olduğunu anlamaz. Hemen yapar , tarifesi de değişir. Geri dönülmesi mümkün olmayan tarifedeyse o zaman kaybı büyük olur. Belirtmekte fada var.

lauren_blanc

Üye
1 ay kullanduktan sonra iptal edebilir miym? her ay 4 lira vermek istemiorm

mobilist

Üye
Ben de iptal ile ilgili hiçbir bilgi bulamadım sitelerinde. Nasıl iptal edeceğiz bu müzik paketi ile 100mb interneti?

JrSparrow

JrSparrow

Üye
    Konu Sahibi
size 1 ay dolmasına yakın mesaj geliyor zaten mesajı unuttum ama iptal gibi bir şey

mrlabx12

Üye
Neden iptal etmek istiyosunuz anlamadım bence çok güzel bi paket şu an bu tarife ile burdayım

gokgurultusu_01

Üye
önce kaydolun sonra 1 aylık aktif olunca iptal edin 1 ay boyunca kullanabilirsiniz .

darülmendep

darülmendep

Üye
teşekkürler

Üst Alt