Avea Msn Bedava(1 Nisana Kadar Uzatılmış..)

Sponsorlu Bağlantılar

TaCsIz_kRaL

TaCsIz_kRaL

Üye
evet bendedde yok ama paylaşım iiçin tşk.

dordovmet

Üye
abi her şey iyi hoş da bu olay 22 şubattan sonra ne kadar ücretlendirmesi olacak kimse ondan bahsetmemiş bence deymez

fbkaraprens

Üye
kampanya 1nisana kadar uzatıldı

--------------- Ekleme ---------------

1 nisana kadar uzadı

--------------- Ekleme ---------------

ben bugün sordum ve nisanın 1ine kadar uzatıldığını söylediler yükleyeceklere duyurulur 1nisandan sonraki fiyatım ise belirsiz

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi için ty

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Turkcell de uzatması lazım .. yoksa Avea lı artabılır

ycg35

ycg35

Üye
hellboy trkcll in msn bzmkilere olmuyo ki arkadaşıma gçn gn msj geldi trkcll dn 21 şubatta diyolr ki 1 mart ta msn ücreti haftalık 15 kntr olacaktır diye sınırca kullanabilirsiniz fln filn :P:

mami23

mami23

Üye
YA SİZDE symbian uyumlu mesenger kurun girin bu kadar basit

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
symbianlarda kontör gidiyor malesef..yanlızca aveanın çıkardığı uygulama üzerinden bağlanırsanız hizmet ücretsiz oluyor..

TheSims

TheSims

Üye
WelDone...

aransuda

Üye
6300 a msn için e-budy beta yükle çalışıyo ben denedim

ycg35

ycg35

Üye
bi arkadaş symbian msn yüklet gir demiş güzel sölemiş ama biz burda java tele uyumlu avea nın msn inden konuşuyoruz 6230i java tabanlı bir telefon 6230i ye olupta 3110c 5200 5300 6131 6300 vs telefonlara msn olmuyosa yuh derim başka bişi demem avea nın yapçağı kampanya anca bu kdr olur :@

bad_hkn

Üye
arkadaşlar telefonum 6230i avea msni yükledim fakat kesinlikle tavsiye etmiorum trkcll msn gayet gzl sorunsuz çalışıyordu fakat aveda yüklemeye başladığımdan itibaren sorun yaşamaya başladım ve sonunda yüklemeyi başardım ama sonuç hayal kırıklığı o kadar yavaşki anlatamam ayrıca kontör gittiğini duydum benimki faturalı olduğu için sildim ama genede yüklemek isteyen olursa *100# işlemler/ayarlar/gprswap sonra telf modeli seçip ayarları aldıktan sonra ayarları etkinleştir deyip girebilirsiniz(şuan uyumlu telefon modelleri nokia 3220,6020,6030,6230,6230i)

CİmCİme ceMile

Üye
e 250 için nasıl yapıcaz açıklarmısınız lütfennnnnnn

ardatrkmn

Üye
6630 eklendi fakat 6600 hala uyumlu deil

magellan1923

Üye
arkadaşlar aveanın messenger programı ile msn'e bağlanabilen varmı? programı kurdum ayarlarıda yaptım ama hala bağlanamıyorum (telefon 6230i)

sener@

Üye
baglanmıyor bırde ayarlarda pın 500 yapın dıyor o ne yaw
baglanan bırı varsa yazarmı nasıl baglandııgnı ayarları yanı bırde wapmı gprs mı
sımdıden tessekurler he bırde konturum 0 yıne de gırırımı tel N70

ufelekte

Üye
vallaha aynen katılıyorum gelişmiş telefonlara uyumlu olmuyoda eski telefonlara uyumlu luyor n73 olmuyor misal

holikaan

Üye
arkdş bnmde tel 6230i bndede baglantı hatası diorm bi b*k anamadm :S

djnamso

Üye
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar MSN yazıp 5500 a gönderin gelen linke tıklayınca grmez ! gprs ayarlarınızı yaptırın sonra indirin sonra telefondan aweanın ayarlarının seçilı olmasına dikkat edin kullanıcı adına örn. [email protected] girerseniz olmaz adaminbiri yazcan aşağıdan @hotmail..com yada @msn.comu seçecen şifreide girip 24 saat bnm gbi msnden çıkmııcan ! teşekkürler avea
DESTEKLEYEN MODELLER : Nokia 6230 - 6230i - 6030 - 3220 - 6020 - 6630 - 6220 - 6610 - 6610i - 3120 - 3200 - 3100 sizin anlıycanız 6630 hariç gerisi takozlar bnde n99 var ama msn için bi süreliğine babamla telefonları değiştik 6230 kullanıorum NOKİA HARİÇ HİÇ Bİ TELEFONA OLMUYOR !!! ve bütün işlemler toplamında 1 kontör bile gitmiyor ! AYRICA 30 nisana kadar ücretsizdir ve 30 nisanda yine tekrar uzatmazlarsa size bir4 mesaj gönderilecektir ücretli olarak dewam etmek istiormusunuz die hayır yada iptal derseniz bişey olmaz ! ewet derseniz aylık 40 kntrunuz gider !!!!!!!!!

DJ NAMSO - :oke:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Üst Alt