---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar MSN yazıp 5500 a gönderin gelen linke tıklayınca grmez ! gprs ayarlarınızı yaptırın sonra indirin sonra telefondan aweanın ayarlarının seçilı olmasına dikkat edin kullanıcı adına örn.
[email protected] girerseniz olmaz adaminbiri yazcan aşağıdan @hotmail..com yada @msn.comu seçecen şifreide girip 24 saat bnm gbi msnden çıkmııcan ! teşekkürler avea
DESTEKLEYEN MODELLER : Nokia 6230 - 6230i - 6030 - 3220 - 6020 - 6630 - 6220 - 6610 - 6610i - 3120 - 3200 - 3100 sizin anlıycanız 6630 hariç gerisi takozlar bnde n99 var ama msn için bi süreliğine babamla telefonları değiştik 6230 kullanıorum NOKİA HARİÇ HİÇ Bİ TELEFONA OLMUYOR !!! ve bütün işlemler toplamında 1 kontör bile gitmiyor ! AYRICA 30 nisana kadar ücretsizdir ve 30 nisanda yine tekrar uzatmazlarsa size bir4 mesaj gönderilecektir ücretli olarak dewam etmek istiormusunuz die hayır yada iptal derseniz bişey olmaz ! ewet derseniz aylık 40 kntrunuz gider !!!!!!!!!
DJ NAMSO -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------