Avea Mobilvizyon Yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

el_zenel

Üye
    Konu Sahibi
Avea Mobilvizyon Yardım !
Merhaba arkadaşlar ben avea 3G paketlerinden hosgeldin e kayıt oldum 30 dk bedava tv izleme hakkım var sözde ama telefonumda nedense açamadım ( tel: n73 ME ) Aveanın yolladığı link doğrultusunda real player açılıyor önceden yetersiz bant fln diyordu sayıları yükselttim şimdide bağlanılmıyor diyor bu işi nasıl yapacaz arkadaslar ?

darülmendep

darülmendep

Üye
Avea ile zor iş

ortammanyaa

Üye
Öncelikle avea müsteri hizmetlerinden senin telefon modelinin avea nin kullandigi 3G sistemi ile uyumlu olup olmadigini ögren,belkide önceden 3G degilde 2G üzerinden weya EDGE üzerinden baglaniyordun. Ayarlar konusu burdan kimsenin yard. olacagini sanmiyorum bulundugunuz bölgeye göre ayarlar degisir. Mesela ben suanda datcadayim youtube tan video izlerken kullandigi port 6881 ama ank da 9000 portlarinda geziyor, mobil tv de de bant araligi olayi war.Tam ayarlari avea müsteri hizmetleri vermek zorunda, aradiginda eger ayarlar tarafimizdan verilemiyor falan gibi bi yanitla karsilasirsan sitelerine girip wap-internet ayarlarini sms ile atma yollari vardi bi ara, yani çözüm avea merkezi aramaktan geçiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt