avea jet nasıl hızlandırılıyor nolur yardım edinn

Sponsorlu Bağlantılar

furkantel

Üye
    Konu Sahibi
avea jet nasıl hızlandırılıyor nolur yardım edinn
:vur:vuröncelikle herkeze selam arkadaşlar ben avea jet mobil modem aldık daha doğrusu babam almış üstünde 3g yazınca çok hızlıdır diye sevinmiştim 1 gün sonra telefona mesaj geldi avea jet mobil modem kullanıma hazır diye bende bilgisayara taktımm internete bağlantısını yaptımm böyle yavaş yavaş sitelere giriyordu başta kafayı yicektimm 2-3 ay gibi bi süre böyle idare ettim facebooka video ekleyemiyorum videoları açarken geç açıyor kesintili izletiyor resmen kafayı yicem artık ya babama diyorum ttnet gibi internetten al diye yok benim işimi görüyor diyor metin 2 ye bile giremiyor internet tabanlı oyun olarak darkorbit var onu bile açamıyor 30 dk bekledimm belki açar diye açamadı nese çok uzatmaya gerek yok internet çok yavaş nolur bunun bir çözümü varsa söleyin yoksa kafayı yicem ben bu hızla:vur:vur:vur acil yardım nolur yardım edin...şimdiden teşekürler

Lacrymosa

Üye
Bulunduğun yerde Avea 3G çekmiyordur. (Türkiye'nin %90'nında çekmez zaten)

3G çekmeyince GPRS hızında bağlanır. GPRS hızında internet ise insanı intihara götürecek kadar yavaş olur.

Şöyle bir şey var. Avea 3G bulunduğunuz yerde çekse dahi yine de iyi bir hız beklemeyin. Avea 3G, 3 operatör arasında en yavaş olanıdır.

Yani size 24 ay taahüdü imzalattılar, GPRS hızında 2 yıl kullanacaksınız. Parasını da vereceksiniz. Başka çareniz yok. Bir daha Avea'dan uzak durursunuz.

Ben Avea müşterisi olsam 3G modem alacak olsam Avea'dan almam. Gidip Turkcell'den alırım. Hem en hızlısı hem de hemen hemen her yerde çekiyor.

furkantel

Üye
    Konu Sahibi
evet sizin dediğinizi anladımda peki turkcellinki nasıl 3gsiz ortamda hızlımı ya nolur bana acele cevap ver nolurrr ona göre alacam veya vodafonunki nasıl oda 3gsiz ortamda hızlımı acilll cevapp lütfenn

--------------- Ekleme ---------------

türkcellinkinin hızı ne kadar 1mbps varmı veya daha fazlamı aveanın hızı yani benimki 236.8kb cep telefonu hızında bağlanıyorsun interneteee yaa sinir oluyorummm resmen artık bıktım nese sen en kısa zamanda turkcellin hızı ve vodofonenin hızını söyle bende ona göre bir seçim yapıyım...şimdiden teşekür

Brain.

Brain.

Üye
ya bu gün avea vın 2.2mpbs yi gördü ama sadece 1 saat böyle sürdü sonra tekrar 100kb lere indi :( niye böyle oldu anlamadım şimdi

ACROPHO3i4

ACROPHO3i4

Üye
Lokasyondakı 3G cekım gucune bakmaktadır hızı...

Brain.

Brain.

Üye
kardeş bende bir tane kartalcell bir tane de gsmobile var. Kartalcell 200kbps de iken gsmobile bu gün 4.5mbps yi buldu. Ikisinin altyapısıda avea niye böyle bi saçmalık var

mawikent

Üye
:vur:vuröncelikle herkeze selam arkadaşlar ben avea jet mobil modem aldık daha doğrusu babam almış üstünde 3g yazınca çok hızlıdır diye sevinmiştim 1 gün sonra telefona mesaj geldi avea jet mobil modem kullanıma hazır diye bende bilgisayara taktımm internete bağlantısını yaptımm böyle yavaş yavaş sitelere giriyordu başta kafayı yicektimm 2-3 ay gibi bi süre böyle idare ettim facebooka video ekleyemiyorum videoları açarken geç açıyor kesintili izletiyor resmen kafayı yicem artık ya babama diyorum ttnet gibi internetten al diye yok benim işimi görüyor diyor metin 2 ye bile giremiyor internet tabanlı oyun olarak darkorbit var onu bile açamıyor 30 dk bekledimm belki açar diye açamadı nese çok uzatmaya gerek yok internet çok yavaş nolur bunun bir çözümü varsa söleyin yoksa kafayı yicem ben bu hızla:vur:vur:vur acil yardım nolur yardım edin...şimdiden teşekürler

Merhaba bende aynı şekilde avea modem aldım hız çok düşüktü müşteri hizmetleriyle görüştüm ordan bir ayar yaptılar ve modemin programın ayarlar kısmına gel
orda ağ var ağda otomatik seçeneğinden çıkar umt diye şebeke seçeniği var onu seç uygula sonra tekrar bağlan hız 4 mb kadar çıkıyor faydasını gördüm sende görürsün

allop

Üye
ayarlardan ağa ulaş operatör seciminde avea yı seç ve uygula de olmassa müşteri hizmetlerine danış :oke:

Üst Alt