Avea kullanan herkes buraya acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
esmeerr

esmeerr

Üye
    Konu Sahibi
Avea kullanan herkes buraya acil
Arkadaslar hattimi 3 ay once avea ya tasidim bugun telsiz kullanim ucreti tahsil edilecek diye mesaj geldi avea kullanan arkadaslar avea kimlerden telsiz kullanim ucreti kesiyor kimlerden kesmiyor avea adamina goremi tahsilat yapiyor hatti tasidiktan sonra 6 yada 12 ay telsiz ucreti alinmiyor diye biliyorum

murat.122a

murat.122a

Üye
Arkadaslar hattimi 3 ay once avea ya tasidim bugun telsiz kullanim ucreti tahsil edilecek diye mesaj geldi avea kullanan arkadaslar avea kimlerden telsiz kullanim ucreti kesiyor kimlerden kesmiyor avea adamina goremi tahsilat yapiyor hatti tasidiktan sonra 6 yada 12 ay telsiz ucreti alinmiyor diye biliyorum

Kardes artık alınacak kafanı takma senlik bir sorun yok tasıyan herkesten alınacak

_erdal_

_erdal_

Üye
yeni numara alma ve numara tasıyanlar harıcinde herkesten alınıyor, numara tasıyan yada yeni hat alanlardan da 6 ay yada yıl sonuna kadar almıyorlar sonra almaya başlıyorlar. eğer senden kesilmesini istemiyorsan standart tarifesine gecebilirsin bu sekilde bulunduğun operatör senin yerine devlete ödeme yapıyor.

not: standart tarifesine geçersen dk 41,5krş sms 41,5 krş ödersin

murat.122a

murat.122a

Üye
yeni numara alma ve numara tasıyanlar harıcinde herkesten alınıyor, numara tasıyan yada yeni hat alanlardan da 6 ay yada yıl sonuna kadar almıyorlar sonra almaya başlıyorlar. eğer senden kesilmesini istemiyorsan standart tarifesine gecebilirsin bu sekilde bulunduğun operatör senin yerine devlete ödeme yapıyor.

not: standart tarifesine geçersen dk 41,5krş sms 41,5 krş ödersin

Kardes standart tarife avajtajlı değil bırak kessinler vergi ödemek her vatandasın kutsal görevi

esmeerr

esmeerr

Üye
    Konu Sahibi
Ben hattimi gsmobile a tasidim babamin hatti vodafone onda hic boyle kesintiler olmuyor

Umut

Umut

Üye

blastx

blastx

Üye
bende aynı konudan şikayetçiyim 26 eylülde aveaya geçtim geçerken 7 ay ucret alınmayacak dendi ama 12 ocakta ücret kesildi aradım mh ni kayıt aldılar 5 dk sonra hata yok diye mesaj attılar ne deyim soyuyorlar işte avea değil mi kazık yemek avealıya güzel :D

murat.122a

murat.122a

Üye
bende aynı konudan şikayetçiyim 26 eylülde aveaya geçtim geçerken 7 ay ucret alınmayacak dendi ama 12 ocakta ücret kesildi aradım mh ni kayıt aldılar 5 dk sonra hata yok diye mesaj attılar ne deyim soyuyorlar işte avea değil mi kazık yemek avealıya güzel :D

Yapacağımız birşey yok

esmeerr

esmeerr

Üye
    Konu Sahibi
Gsmobile a gectiginde 20 tl yuklediginde gsmobile ici bir ay kullanabilecegin 2000 dk hediye kaliyor 20 tl de sana kaliyor ikinci ayda bu parayla 19 luk paket aliyorsun ama 2 aylik telsiz kullanimi kestigi icin artik mumkun degil

reisati34

Üye
Arkadaslar ben avea hat kullanıyorum telefonumda nokıa c3 telefonum ıcın avea mms ayarlarını alcaktım ama hala mesaj gelmedı kac gundur ugrasıyorum mesaj hala gelmıyo ne yapmalıyım

eren3546

eren3546

Üye
Arkadaslar ben avea hat kullanıyorum telefonumda nokıa c3 telefonum ıcın avea mms ayarlarını alcaktım ama hala mesaj gelmedı kac gundur ugrasıyorum mesaj hala gelmıyo ne yapmalıyım

google ( avea mms ayarlari ) yazman yeterli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt