noss_bar
Emekli Yönetici
avea jet modem aşırı işlemci kullanımı sorunu % 80 lere varan
arkadaşlar yeni avea jet modem 15 gün oldu. driverlarını kurdum. sorun yok. ama avea connect manager başladığında işlemci kullanımı aşırı derece artmakta ve geçici değil sürekli bir kullanıma sahip. sanırım programın bir kod hatası var. inetl i7 bir işlemci de bile kasma yaptı. komple kaldırdım tekrar kurdum. sorun devam etti. farklı bilgisayarda denedim aynı sorun devam etti. nette biraz araştırdım başka kullanıcılarda bu sorundan şikayetçi. kullandığım program son sürüm. avea müşteri hizmetlerine webten şikayetimi bildirdim. sizde böyle soruna sahipseniz sizde bildiriniz. geri dönüşüm yapınız.
avea connet olmadan bağlantı kuramıyorsunuz çünkü windows 7 üzerinde APN yazılacak satır yok olsaydı APN internet yazabilseydik bu programa gerek kalmazdı. o yüzden bağlantıyı manager ile başlatın bağlandıktan sonra görev yönetcisinden avea connect manager işlemi sonlandırın. bağlantınız devam edecektir. gecici bir çözüm ama işe yarıyor.
avea connet olmadan bağlantı kuramıyorsunuz çünkü windows 7 üzerinde APN yazılacak satır yok olsaydı APN internet yazabilseydik bu programa gerek kalmazdı. o yüzden bağlantıyı manager ile başlatın bağlandıktan sonra görev yönetcisinden avea connect manager işlemi sonlandırın. bağlantınız devam edecektir. gecici bir çözüm ama işe yarıyor.