avea jet modem aşırı işlemci kullanımı sorunu % 80 lere varan

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
avea jet modem aşırı işlemci kullanımı sorunu % 80 lere varan
arkadaşlar yeni avea jet modem 15 gün oldu. driverlarını kurdum. sorun yok. ama avea connect manager başladığında işlemci kullanımı aşırı derece artmakta ve geçici değil sürekli bir kullanıma sahip. sanırım programın bir kod hatası var. inetl i7 bir işlemci de bile kasma yaptı. komple kaldırdım tekrar kurdum. sorun devam etti. farklı bilgisayarda denedim aynı sorun devam etti. nette biraz araştırdım başka kullanıcılarda bu sorundan şikayetçi. kullandığım program son sürüm. avea müşteri hizmetlerine webten şikayetimi bildirdim. sizde böyle soruna sahipseniz sizde bildiriniz. geri dönüşüm yapınız.

avea connet olmadan bağlantı kuramıyorsunuz çünkü windows 7 üzerinde APN yazılacak satır yok olsaydı APN internet yazabilseydik bu programa gerek kalmazdı. o yüzden bağlantıyı manager ile başlatın bağlandıktan sonra görev yönetcisinden avea connect manager işlemi sonlandırın. bağlantınız devam edecektir. gecici bir çözüm ama işe yarıyor.

watercity

watercity

Üye
evet çok kötü bir program benim pc programı açınca sıcaklıgı 15-20 derece artıyor çözüm şu turkcellin zte modemler için programını kullanmak modemi takıp aveanın programı açılırsa kapat verdigim linkteki programı aç yeni bağlantı oluştur. telefon no kısmına bu numarayı *99***2# APN kısmına da internet yaz varsayılan yapıp bağlan

ACROPHO3i4

ACROPHO3i4

Üye

İYİ AKŞAMLAR

ACROPHO3i4

ACROPHO3i4

Üye

moktay5

Üye
evet çok kötü bir program benim pc programı açınca sıcaklıgı 15-20 derece artıyor çözüm şu turkcellin zte modemler için programını kullanmak modemi takıp aveanın programı açılırsa kapat verdigim linkteki programı aç yeni bağlantı oluştur. telefon no kısmına bu numarayı *99***2# APN kısmına da internet yaz varsayılan yapıp bağlan

bu konuda bende çok şikayetçiyim dediğin olayı yaptım oldu da aklıma bir iki bişey takıldı
1 *99***2# APN kısmına da internet yaz varsayılan yapıp bağlan bunu dedik ama faturalı hat başka bi arama yapıyor gibi bağlanıyorsa ve fatura şişerse
2 turkcell programını kullanmya gerek yok o zman niye verdin

3 gececi çözüm içi sağol :)

moktay5

Üye
bu konuda bende çok şikayetçiyim dediğin olayı yaptım oldu da aklıma bir iki bişey takıldı
1 *99***2# APN kısmına da internet yaz varsayılan yapıp bağlan bunu dedik ama faturalı hat başka bi arama yapıyor gibi bağlanıyorsa ve fatura şişerse
2 turkcell programını kullanmya gerek yok o zman niye verdin

3 gececi çözüm içi sağol :)

arkdaslar sımdı avea muştr hiz konustum cevrmli ağ *99***2# numarasıyl bağlnmda sıkıntı yokmus işlmcyi zorlmdan raht rht gırebılırsnz

Lanqirt

Üye
mrb arkadaslar.

aynı sorunu ben de yaşadım. % 80 lere kadar cıkıyordu zaman zaman. çözüm gayet basitti.
avea online islemlere her girisinizde gelen güvenlik sms i avea jet'e gelir. belirli bir kapasiteden sonra sms alamamaya baslarsiniz. programın dandikliği.
sürekli veri alıp vermeden kaynaklanan bir kasma yaşanır. avea mobil zırt programını kaldırıp tekrar yükleyin. sms lerin tamamının silindiğinden emin olun. sorun kalmayacaktır. % 10 larda şu anda.

Not : Sms leri sürekli silin. ya da avea online dan güvenlik ayarlarını kapatın bişiler yapın işte..

godo88

Üye
sms leri silin düzeliyo

df_90

Üye
dostlar çözümü buldum, program dosyalarının arasında config.ini var; ayar dosyası, not defteriyle açın smssupport var karşısındaki sayıyı 0 yapın... %4 e 5 e indi 50 den 60 dan bi 0 mış yav :D

albano

Üye
Jet modemi yeni aldım. çekim gücü oldukça zayıf. Yukarıda arkadaşın belirttiği gibi işlemci kullanımı artıyor. Görev yöneticisinden avea connekt menajeri kapatıp denedim. Arkaşımızın önerisi işe yarıyor. Teşekkürler

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
dostlar çözümü buldum, program dosyalarının arasında config.ini var; ayar dosyası, not defteriyle açın smssupport var karşısındaki sayıyı 0 yapın... %4 e 5 e indi 50 den 60 dan bi 0 mış yav :D

Şimdilik işe yaradı gibi. Teşekkürler.

Üst Alt