Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖneriAvea inTouch 4
Sponsorlu Bağlantılar
yeumyang
Moderator
Konu Sahibi
Avea inTouch 4
işyerinden bir arkadaş 9 aylık cihazını 300 tl ye satıyor sizce alayım mı kendim icin degil kardeşim icin düşünüyorum cihaz temiz görünüyor ne dersiniz alınır mı
kimse cevaplamamış neyse önemli degil
Mesut Aktaş
Co-Admin
Kardeşin normal kullanacaksa alınabilir gibi, onun dışında tatmin etmeyecektir.
işyerinden bir arkadaş 9 aylık cihazını 300 tl ye satıyor sizce alayım mı kendim icin degil kardeşim icin düşünüyorum cihaz temiz görünüyor ne dersiniz alınır mı
kimse cevaplamamış neyse önemli degil
Temiz gorunuyor birkac gun kullanacagim sonra kardesime veririm zaten begenmezsen geri alirim dedi arkadas
. . . EmreG . . .
Üye
İşini Görür Bence. Oyun Oynayan Biri İse, Donanımı Düşük Olan Bir Cihaz İşinize Yaramaz. Ama Oyun Oynamaz Dediğinize Göre Almak Mantıklı. Yarı Fiyatının da Altında Bir Fiyat Söylemiş
İşini Görür Bence. Oyun Oynayan Biri İse, Donanımı Düşük Olan Bir Cihaz İşinize Yaramaz. Ama Oyun Oynamaz Dediğinize Göre Almak Mantıklı. Yarı Fiyatının da Altında Bir Fiyat Söylemiş
aldım oyun oynamaz internete girer face watsapp gibi programlar yeterli olur cihazda simkarttaki numaralar görünmüyor rehber boş olarak görünüyor bakmadıgım ayar kalmadı bulamadım
aldım oyun oynamaz internete girer face watsapp gibi programlar yeterli olur cihazda simkarttaki numaralar görünmüyor rehber boş olarak görünüyor bakmadıgım ayar kalmadı bulamadım