Öneri Avea inTouch 4

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Avea inTouch 4
işyerinden bir arkadaş 9 aylık cihazını 300 tl ye satıyor sizce alayım mı kendim icin degil kardeşim icin düşünüyorum cihaz temiz görünüyor ne dersiniz alınır mı
kimse cevaplamamış neyse önemli degil

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Kardeşin normal kullanacaksa alınabilir gibi, onun dışında tatmin etmeyecektir.

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
işyerinden bir arkadaş 9 aylık cihazını 300 tl ye satıyor sizce alayım mı kendim icin degil kardeşim icin düşünüyorum cihaz temiz görünüyor ne dersiniz alınır mı
kimse cevaplamamış neyse önemli degil

Temiz İse Alınır Kardeş ;)

Rygebin

Rygebin

Üye
O fiyata ideal bence . Temizsse alın derim. Yarı fiyatına veriyormuş tam olarak size baktım da.

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Kardeşin normal kullanacaksa alınabilir gibi, onun dışında tatmin etmeyecektir.
Tesekkurler cihazi aldim normal kullanacak oyun oynamaz sosyal aglar kullanir
O fiyata ideal bence . Temizsse alın derim. Yarı fiyatına veriyormuş tam olarak size baktım da.
Tesekkurler cihazi aldim
Temiz İse Alınır Kardeş ;)
Temiz gorunuyor birkac gun kullanacagim sonra kardesime veririm zaten begenmezsen geri alirim dedi arkadas

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
İşini Görür Bence. Oyun Oynayan Biri İse, Donanımı Düşük Olan Bir Cihaz İşinize Yaramaz. Ama Oyun Oynamaz Dediğinize Göre Almak Mantıklı. Yarı Fiyatının da Altında Bir Fiyat Söylemiş ;)

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
İşini Görür Bence. Oyun Oynayan Biri İse, Donanımı Düşük Olan Bir Cihaz İşinize Yaramaz. Ama Oyun Oynamaz Dediğinize Göre Almak Mantıklı. Yarı Fiyatının da Altında Bir Fiyat Söylemiş ;)
aldım oyun oynamaz internete girer face watsapp gibi programlar yeterli olur cihazda simkarttaki numaralar görünmüyor rehber boş olarak görünüyor bakmadıgım ayar kalmadı bulamadım

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
aldım oyun oynamaz internete girer face watsapp gibi programlar yeterli olur cihazda simkarttaki numaralar görünmüyor rehber boş olarak görünüyor bakmadıgım ayar kalmadı bulamadım

Kardeş Netten Baktım. Contct2Sim Diye Bir Program Var. Onu Bir Dene...
Link :

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: SeeTake
Takipçi Satın Al

Üst Alt