Samizel Destan
Üye
Aynen bazi telefonlarda telefon hafizasi iki sekilde oluyor onlarda dedigini yapabiliyorsun ancak bu telefonda olmuyortamam anladım ki bu telefona rom yükledikten sonra telefon hafızasını unutacan :/ teşekkür ederim yardımınız için
Kardeşim yanlış kurulum yapmışsın sanırım. Forumda bir çok Avea inTouch 2 romu paylaştım anlatımı ile birlikte.ben telefonuma rom atacaktım temiz kurulum yapayım derken telefonun hali hazırdaki romunu sildim şimdi sadece telefon acılıyor ve avea logosundan sonra siyah bir ekran geliyor ama telefonu orjinal recover modda acılıyor sd cartı görüyorum ama oradandan rom kuramıyorum lütfen bana yardım edin
Sorunum telefonu cwm moda alamiyorum sadece ses acma tusu ve power tusu ile recover moda aliyorum oradanda sd karti goruyorum tum rom lari denedim yariya kadar geliyor yuklenemedi diyor cwm moda ala bilsem yuklerim zatiKardeşim yanlış kurulum yapmışsın sanırım. Forumda bir çok Avea inTouch 2 romu paylaştım anlatımı ile birlikte.
Orjinal üzerinde gelen romu kurmak istersen (Android 4.0.4);
LİNK: Huawei U8230 - Avea Intocuh 2 Stock Firmware (orjinal Rom)
Şu an kendiminde kullandığım en son sürümü kullanmak istersen (CM 11 Android 4.4.2);
LİNK: Avea inTouch ZTE Blade - Avea intouch 2 cyanogenmod 11 (android 4.4.2) rom
Burda ki anlatımlardakini uygula ister CWM menüsünden SD Cardını usb ile bilgisayara bağla istersen kartı çıkarıp kart okuyucu ile falan bilgisayarına bağla ve konularda ki 2 adet dosyayı indirip kartının ana dizinini at. Sonrada anlatımda olduğu şekilde kurulum yap.
Ses açma ve power tuşu ile cwm ye alınıyor. Demek ki sen CWM yüklememişsin telefonuna.Sorunum telefonu cwm moda alamiyorum sadece ses acma tusu ve power tusu ile recover moda aliyorum oradanda sd karti goruyorum tum rom lari denedim yariya kadar geliyor yuklenemedi diyor cwm moda ala bilsem yuklerim zati
Sadece orjinal recover aciliyor bu durumda nasil yukleme yapa bilirim bilginiz varsa bu konuda bana yardimci olur musunuzSes açma ve power tuşu ile cwm ye alınıyor. Demek ki sen CWM yüklememişsin telefonuna.
bunu indirebileceğim bi link varmıpcye pda.net kur tekrar dene.
Forumda CWM yukleme diye konu actim ordakileri uygula duzelir.telefonum avea ıntouch 2 yazısında takılı kaldı rom atmam lazım fakat clockwork calısmıyor neyapmalıyım
Evet kardesimkardeşim şu clock work recovery için root gerekiyor mu ? acil cevap
Apex LauncherSamizel sen hangi temyi kullaniyorsun çok beğendm o temayi
Bu konuda ki ilk 2 adımı uygularsan kurulur: Avea inTouch 2 Root, CWM ve ROM Yükleme - MaxiCepClockworkMod nası kurcaz yüklücezClockworkMod nasi kurcaz yüklücez
Rom'ladım derken rom mu kurdun yoksa root mu ettin? fabrika ayarlarına geri dönmeyi dene bakalımBen telefonu rom ladım bu sefer pc telefonmumu algılamıyor
Bir de sd kartı okumuyor depolama ya giriyorum ayarlar durdu diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?