azsxd
Üye
-
Konu Sahibi
-
Telefonun driverini kurdum usb kablosuyla bağladım hata ayıklama modunu aktif ettim buraya kadar herşey tamam yanlız programı çalıştırdığımda waiting for device yazısında takılı kalıyor ileri gitmiyor telefonda açılıştaki avea logosunda takılı kalıyor ve telefonu resimdeki biçimde aygıt olarak tanımamaya başlıyor driver kurmaya çalışıyorum kabul etmiyor nedendir acaba?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uploaded withLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
CWM ile 4.1 yada 4.2 kurulu ise sistem ayarlarına girip başlangıç ayarlarınından bildirim çubugunu bulup pil yüzdesini değiştir.
- - - Eklendi - - -
Olmuyor yapılmıyor diyen arkadaşlar için tekrar kısa anlatacağım.Arkadaşlar romlar deneyipte konu paylaşımı yaptım,kesinlikle çalışıyor,Dediklerimi birebir yaparsanız hiç sıkıntı olmadan 4.x versiyonları kurabilirsiniz
Kurulum
1- İlk önce burdan ----------------- hangi işletim sistemini kullanıyorsanız ona göre USB driveri indirin ve kurun.
2- Sonra CWM için işletim sistemini seçip indirin.-------------------- vista ve Win 7 üzeri olanlar yönetici olarak çalıştırsınlar.
Not:CWM kurarken siyah ekranda kalıyorsa pcye PDA.net programını kurun,işlemi tekrar deneyin.Herkezin yaşadığı sorun bu.
3- 1 ve 2, işlemleri doğru yaptıysanız 3. işleme geçelim-------------------- adreste verilen cm-10-20130812-KonstaKANG-atlas40.zip ve gapps-jb-20121011-signed.zip indiriyoruz.
4- SD karta içine atın,sonra telefonu kapatın.ses açma ve power tuşuna basılı tutarakrecovery modunda açın,karşınıza gelecek olan CWM ekranında. mounts and storage olan kısma girin,orda şu işlemleri sırası ile yapın.
format /system
format /cache
format /data
Bu 3 işlemi yapınca telefona format yapmış oluyorsunuz eski dosyalardan hiç birşey geriye kalmıyo,buda temiz bir kurulum için şart.Sonra ana ekrana dönüp install zip from sdcard'tı seçin açılan ekranda sdkartınıza attığınız daosyaları sırayla yüklüyoruz.
Arkadaşlar kolay gelsin şimdi ben bu telefon orjinal romda kullanıyorum , durmadan durduk yere kendi kendine reset atıyor günde 2-3 sefer oluyor, bir kere servise verdim ama çözüm yolu hala bulamadım sorunlar devam ediyor ne yapmam lazım garantiden bana hayır yok şimdi ne yapmam lazım bu dedikleriniz rom iyi mi sorunum düzelir mi yada başka türlü bir çözüm yolu var mı ? yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?