Avea inTouch ZTE Blade Avea inTouch 2 - CM11 (Android 4.4.2) Rom (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

KimHyuna

KimHyuna

Üye
Evet telefonum avea in touch2 titanum bacjup pro ile sildim saolavea intouch2 için 5.0 key lime pie romu var mı bulan linki ata bilrmi

veya intouch2 için ios romu
galaxu ace ve y için var

Son düzenleme:

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Evet telefonum avea in touch2 titanum bacjup pro ile sildim saolavea intouch2 için 5.0 key lime pie romu var mı bulan linki ata bilrmi

veya intouch2 için ios romu
galaxu ace ve y için var
O dediğin rom lar varmı bilmiyorum ancak aşağıda ki linkte çeşitli romlar var. Hepsinide denedim CM den daha stabil olanı yok söyleyim.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
usta 3 tane sorunum var

1)su gibi sarj yiyior tekrar tekrar kurdum bu sorun düzelmedi

2)avea teaması yok oldu bunu geri istiyorum nasıl geri getireceğim (telefonu yedeklemedim)

3)yorumlara güncel çıktı dediler güncel nerede linki ne

bu şarj sorunu cm 11 in genelinde olan bir sorun galiba bazen dediğin gibi ne oluyorsa deli gibi şarj yiyor ama her zaman değil arada bir kafası estiği zaman yapıyor :) neyse ben teli yeniden başlatıyorum o zaman düzeliyor

KimHyuna

KimHyuna

Üye
Bizim telefonlar için pacman romu var ama hotfile a upload edilmiş bunu başak siteye upload edip linkinin yolarmısnız

Son düzenleme:
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Bizim telefonlar için pacman romu var ama hotfile a upload edilmiş bunu başak siteye upload edip linkinin yolarmısnız

Kardeş o rom u ben hotfile kapanmadan önce denemiştim ancak performansı falan hiç hoşuma gitmedi 1 saat sonra kaldırdım. Sana tavsiyem bu telefon için CM romlardan başkasına bakma. Özelliklere bu konuda CM11 rom dan başkasına. Çünkü en stabil, sorunsuz ve performanslı olanı bu.

• Beğen
Tepkiler: KimHyuna
KimHyuna

KimHyuna

Üye
biliyroum cyangoen eniyi ama pac istiyorum ben lütfen başka bir siteye mümkünse media ffire uploa edip linki atarmısın

diğer cihazlarımda cyangoen var ama pac de 3 ü birleşiyo lütfen bir yere upload edermisn çok merak ediyorum pac man i

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
biliyroum cyangoen eniyi ama pac istiyorum ben lütfen başka bir siteye mümkünse media ffire uploa edip linki atarmısın

diğer cihazlarımda cyangoen var ama pac de 3 ü birleşiyo lütfen bir yere upload edermisn çok merak ediyorum pac man i
Benim bilgisayarda yok kayıtlı olarak ama bulabilirsem link atarım

• Beğen
Tepkiler: KimHyuna
KimHyuna

KimHyuna

Üye
teşekkürleraga bulursan joyos rom harika birşey zte blade in dier telefonlarına var blade 3 e yok ios gibi oluyo ltfen

srhr190909

srhr190909

Üye
Hocam bu romu yukleyeli birkac gun oldu sikinti yoktu. Suanda facebookta takilirken ana sayfaya dondum ve ekranin alt kisminda yaklasik 2 cm lik yukseklikte androidin yeni cikan telefonlarindaki gibi geri anasayfa ve uygulama sonlandirma sekmeleri cikti. Yukledigim romla ilgili mi bu. Ama su ana kadar bu gelmemisti simdi geldi. Sizde de oyle mi merak ettim. Sikinti degil ama ekran kuculdugu icin az bi sikinti yaptim ben

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bu romu yukleyeli birkac gun oldu sikinti yoktu. Suanda facebookta takilirken ana sayfaya dondum ve ekranin alt kisminda yaklasik 2 cm lik yukseklikte androidin yeni cikan telefonlarindaki gibi geri anasayfa ve uygulama sonlandirma sekmeleri cikti. Yukledigim romla ilgili mi bu. Ama su ana kadar bu gelmemisti simdi geldi. Sizde de oyle mi merak ettim. Sikinti degil ama ekran kuculdugu icin az bi sikinti yaptim ben

Resimde görünen altta ki 3 düğmeyimi diyorsun?

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Aynen boyle oldu ama bir anda geldi bir kac dakika once
Kendiliğinden çıkmaz bende hiç olmadı ama bilmiyorum yanlışlıkla yapmış olabilirsin. Kapatmak için Ayarlar > Arayüz menüsünde en altta bulunan ''Show Navigation Bar'' seçeneğinin tik'ini kaldır ve telefonu yeniden başlat.

srhr190909

srhr190909

Üye
Kendiliğinden çıkmaz bende hiç olmadı ama bilmiyorum yanlışlıkla yapmış olabilirsin. Kapatmak için Ayarlar > Arayüz menüsünde en altta bulunan ''Show Navigation Bar'' seçeneğinin tik'ini kaldır ve telefonu yeniden başlat.
Telefon reset atmisti zamaninda onu actiysam olmustur haklisin. Sagolasin

JupiTR

Üye
android.process.media hatası alıyorum çok fazla. çok harka bir rom ama bu neyden kaynaklanabilir?Telefon kendiliğinden reset atıyor arkadaşlar bunla ilgili bilgisi olan varmı?

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
android.process.media hatası alıyorum çok fazla. çok harka bir rom ama bu neyden kaynaklanabilir?Telefon kendiliğinden reset atıyor arkadaşlar bunla ilgili bilgisi olan varmı?
Hafıza kartında ki önemli dosyalarını bilgisayarına yedekle daha sonra telefonundan hafıza kartını biçimlendir yani tamamen sil telefonu yeniden başlat düzelmesi lazım.
Media Storage'nin verisini silmeyide deneyebilirsin.

kaya.brhn

kaya.brhn

Üye
Samizel Destan arkasimiza minettarim. Tum forumu birkac kez okuyup bu root ve rom isini basardim. Tum intoch 2 lere de siddetle tavsiye ederim. Ben avea intoch 2 nin temasini root yapmadan once apk sini almistim. Simdi tekrar yukledim. Yuklemeyi yapti,ama avea cihazi icindir deyip normal launchere yonlendirdi. Aveanin temasini root ve romdan sonra tekrar yukleyemiyorsunuz yani. Ben daha wisper clock gibi bir uygulamayi silmeye baslayamadim. Bu konuda bilgim yok acikcasi, forumu birkez daha okuyayim bakalim. :)

kaya.brhn

kaya.brhn

Üye
Bir de swype uygulamasi vardi gitmis, playdaki 1 aylik deneme surumu olan switkeyb. gubi bisey indirdim, begenmeyip sildim.android klavye ile idare edecegiz, bir de lancher3 u kaldirmak istiyorum. Mumkun mu acaba

kaya.brhn

kaya.brhn

Üye
Root browser ile once apk lari kopyalayip sonra sim kart uygulama lookclock wisper uygulamalarini sildim. Simdi bu root browseri silmezsem telefonda kalsa bir zarari olur mu ?