Avea inTouch ZTE Blade Avea inTouch 2 - CM11 (Android 4.4.2) Rom (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

ececuuu

ececuuu

Üye
Rom yüklemesi yaptığın zaman zaten telefonunda ki herşey komple gider. Onları yeniden yüklemen gerekir. Hata veriyor derken tam olarak ne hatası wifi mi bağlanmıyor ?

benim hatammış pardon :) elegance temasını playstore'den indirdim ama uygulayamadım onu nasıl yapabilirim

kiralik186

kiralik186

Üye
@Samizel Destan var hepsi bi yerde yanlış yapmışsındır bende google earth bile geldi

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
benim hatammış pardon :) elegance temasını playstore'den indirdim ama uygulayamadım onu nasıl yapabilirim
Elegance ikon paketidir onu uygulamak için Apex kullanıyorsan ana ekran da Apex Ayarlarına gir orda Tema Ayarları diye bi alt menü vardır ona gir. Ordan elegance ye tıkla hangilerini uygulamak istiyorsan (Simge paketi, tema, yazı tipi, duvar kağıdı) onları seç ve uygula diyerek çık :)
@Samizel Destan var hepsi bi yerde yanlış yapmışsındır bende google earth bile geldi
Yanlış yaptığımı sanmıyorum sorunsuz şekilde yüklendi ancak nedense açılınca uygulamalar çıkmadı. Zaten o uygulamaları kullanmıyorum ben hepsini siliyordum burda bana verdiğin rom la kendi konumda paylaştığım gapps dosyasını flaşladım şu anlık bir sorun yok. Tabi bazı uygulamalar da bildirim sesi çıkmıyor onu anlayamadım.

kiralik186

kiralik186

Üye
Sorun yoksa şu an sevindim. Bildirim olayını hiç yaşamadım malesef yardımcı olamayacağım o konuda kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Samizel Destan
srhr190909

srhr190909

Üye
hocam yükleme prosedürü normal rom ile aynı mı?gaaps dosyasını yüklerken hata gerçekleşti bende geri normal romuma geri döndüm. sizce sorun nedir ki. ilk defa başıma geldi

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
hocam yükleme prosedürü normal rom ile aynı mı?gaaps dosyasını yüklerken hata gerçekleşti bende geri normal romuma geri döndüm. sizce sorun nedir ki. ilk defa başıma geldi
Rom yükleme şekli aynı. Gapps dosyası bende sorun olmadı ancak menüye 7-8 tane uygulama geldi sadece bende önceki gaapps ı yükledim. Ayrıca arkadaşın paylaştığı gapps dosyasının içinde ki apk dosyalarını telefona atıp ayrıyeten kurabilirsin.

srhr190909

srhr190909

Üye
yüklediğin rom nasıl peki. eksisi var mı artısı nedir hocam. yüklemeye değer mi. kasmıyordur umarım

kiralik186

kiralik186

Üye
Hata düzeltmeleri yapılmış (önemli olan bu) kitkatla gelen transparan bildirim cubugu vs. (performance menüsünden açılıyor bu da) ufak tefek şeyler gelmiş gelmiş final sürüm çok çok bi artısı yok ama tavsiye ederim karar senin. gapps ı flashlamadan önce mount system ve mount data yap hata almazsın bu gapps ın en büyük artısı diğer gappsta art açınca hata veriyor ama bunda vermiyor art kullanmayacaksan gerek yok buna

srhr190909

srhr190909

Üye
Hata düzeltmeleri yapılmış (önemli olan bu) kitkatla gelen transparan bildirim cubugu vs. (performance menüsünden açılıyor bu da) ufak tefek şeyler gelmiş gelmiş final sürüm çok çok bi artısı yok ama tavsiye ederim karar senin. gapps ı flashlamadan önce mount system ve mount data yap hata almazsın bu gapps ın en büyük artısı diğer gappsta art açınca hata veriyor ama bunda vermiyor art kullanmayacaksan gerek yok buna
aynen mount system ve mount data zaten aktifti. hatta unmount yapıp tekrar düzelttim. fakat yine failed oldu. romu senin paylaştığın yaptım gappsı önceki romunkini yükledim

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
aynen mount system ve mount data zaten aktifti. hatta unmount yapıp tekrar düzelttim. fakat yine failed oldu. romu senin paylaştığın yaptım gappsı önceki romunkini yükledim
Mount system falan olaylarını karıştırma kardeşim.

- mounts and storage -> format /system
- wipe data and factory reset
- wipe cache partition
- adcanced - > wipe dalvik cache

bu dördünü yap ve artından rom u flaşla daha sonra da gaapps dosyasını flaşla hiçbir şekilde hata almazsın. Mount/UnMount kısımlarını hiç kurcalama.

• Beğen
Tepkiler: srhr190909
srhr190909

srhr190909

Üye
eyvallah hocam. teşekkür ederim eline sağlık. bu gece yapacağım ;)

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah hocam. teşekkür ederim eline sağlık. bu gece yapacağım ;)
Rom unu temiz bir şekilde kur tüm ayarlarını vs yaptıktan sonra CWM den komple yedek almanı öneririm. Bir sorun olduğu zaman geri yüklersin ayarlamakla falan uğraşmazsın bir daha.

ececuuu

ececuuu

Üye
Arkadaslar mesaj tonunu nasil degistirebilirim ?

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar mesaj tonunu nasil degistirebilirim ?
Hafıza kartına yoksa ''Notifications'' adında bir klasör oluştur ve mesaj sesi yapmak istediğin sesleri o klasörün içine at. Daha sonra Ayarlar > Ses > Varsayılan bildirim sesi yolunu izleyerek telefonuna varsayılan bildirim sesini belirleyebilirsin. Veya mesela Whatsapp için ayrı bildirim sesi ayarlamak istiyorsan yine Whatsapp'ın bildirim ayarlarına gir bildirim sesini açtığında telefonun kendi bildirim sesleri ve ''Notifications'' klasörüne attığın sesler liste şeklinde çıkar içinden birini seçersin.

• Beğen
Tepkiler: ececuuu
mamix74

mamix74

Üye
Kardes ben performans bolumunde art gormedim modacodaki en son surum yuklu.birde facebooktan vazgecemeyenler fast pro yu yuklesinlercarka planda cslismayan bildirimleri ile mukemmel bir alternatif uygulama...(ben gapps yyklemeden kullaniyorum teli 210 mb bos ram var)

srhr190909

srhr190909

Üye
Kardes ben performans bolumunde art gormedim modacodaki en son surum yuklu.birde facebooktan vazgecemeyenler fast pro yu yuklesinlercarka planda cslismayan bildirimleri ile mukemmel bir alternatif uygulama...(ben gapps yyklemeden kullaniyorum teli 210 mb bos ram var)
Programlari kendin indiriyorsun yani. Peki bi eksiklik falan olmuyor degil mi. Ben telefonda baya bi program kullaniyorum internet kaynakli

mamix74

mamix74

Üye
Programlari kendin indiriyorsun yani. Peki bi eksiklik falan olmuyor degil mi. Ben telefonda baya bi program kullaniyorum internet kaynakli[/
quote]
Arkadasim gapps yuklemezsen google play calismaz gmaildekibrehberin gorunmez boomark senkrenizasyonu olmaz...ben bunlara ihtiyac duymuyorum google play store yerine mobagenie yi kullaniyorum cok daha iyi bence 5-6 mb rsm kullaniyor sadece ama tel cok rahat calisiyor oyunlar kasmiyor istedigin programi yuklersin yine mobagenieden

srhr190909

srhr190909

Üye
Eyvallah hocam suanda bende kullanilan ram miktari oldukca fazla. Cok sorun olmuyo ama sizin dediginizi programlari yedekleyip yapacagim. Ram sorununu cozebilen program var mi bildiginiz?

melik78

Üye
Bende Subway Surfes filan kasıyo.Sende most wanted nasıl kasmaz ona şaşırdım.Ram 50 mb filan boş bunu nasıl arttırabilirim .s

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
ART gelistirici secenekleri menusunde kardesim. Calisma zamanini sec diye bir secenek vardir.

Blade III cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi