Sorun tamamen romdan kaynaklanıyormuş o zaman. Donanımsal bir sorun olmadığı sürece her türlü kurtarılır. Sorununun çözülmesine sevindim.gençler teşekkürler sayenizde telefon almaktan kurtuldum sürekli kapanan telefon şimdi diğer tel note2 gibi çalışıyor desem az olmaz
ve antutuya soktum sonuç 5000 i görebileceğimi hiç düşünmezken 5132 gördüm
elimden birçok fiyat performans telefonu sürekli yetinmeyi bilmediğim için sattım ve en son bu telefonu aldığımda en fazla cyanogenmod kurar geçerim artık telefona para vermek istemiyorum ufak bi telefon olsun ufak tefek işlerimi yapıyım artık yetsin telefon sevdası dedim malum öğrenciyiz bi hesap yaptım paramın çoğu telefonlara gitmiş insan senede en az 3 telefon değişir mi para yetişmeyince hat üstüne bu cihazı aldım ve bu rom sayesinde artıyor bile cihazım stok romda 3000 küsür skor alıyorken cm11 le bu skoru aldım. Merak edenler ve uygulamak isteyenlere anlatayım derleme numarasına 7 defa basın sonra geliştirici seçeneklerinden çalışma zamanını art yapın daha geliştirme aşamasında art ama kullanmaya değer sadece bazı uygulamalarda sorunlu daha sonra telefon yeniden açılacak bu işlem uzun sürer şarjınızın ve vaktinizin bol olduğu bir zaman yapın telefon açılınca ayarlardan performans bölümüne girin processor kısmında minimum cpu yu 122mhz yapın maximum cpu yu 1190mhz yapın daha fazla arttırmanızı tavsiye etmem cpu governor u da interactive yapın set on boot u işaretleyin geri gelin I/O scheduler kısmını da sio yapın set on boot deyin ve tamamdır performansı siz de fark ediceksiniz tam uçuşa geçiyor. UYARIYIM!! bu işlemler risklidir ve cihazınızda bir sorun yaratırsa sorumluluk almıyorum özgürsünüz yapıp yapmamakta.
Kardeşim bu art yi daha önce denediğimde bir çok uygulamada sorun çıkmıştı. Bu facebook, whatsapp, viber vb uygulamalarda sorun çıkarıyormu?Daha önce de konuda memnuniyetimi paylaşmıştım ve konuyu açan arkadaşımıza teşekkürlerimi iletmiştim şimdiyse az önce birkaç performans ayarı yaptım overclock yaptım korka korka da olsave antutuya soktum sonuç 5000 i görebileceğimi hiç düşünmezken 5132 gördüm
elimden birçok fiyat performans telefonu sürekli yetinmeyi bilmediğim için sattım ve en son bu telefonu aldığımda en fazla cyanogenmod kurar geçerim artık telefona para vermek istemiyorum ufak bi telefon olsun ufak tefek işlerimi yapıyım artık yetsin telefon sevdası dedim malum öğrenciyiz bi hesap yaptım paramın çoğu telefonlara gitmiş insan senede en az 3 telefon değişir mi para yetişmeyince hat üstüne bu cihazı aldım ve bu rom sayesinde artıyor bile cihazım stok romda 3000 küsür skor alıyorken cm11 le bu skoru aldım. Merak edenler ve uygulamak isteyenlere anlatayım derleme numarasına 7 defa basın sonra geliştirici seçeneklerinden çalışma zamanını art yapın daha geliştirme aşamasında art ama kullanmaya değer sadece bazı uygulamalarda sorunlu daha sonra telefon yeniden açılacak bu işlem uzun sürer şarjınızın ve vaktinizin bol olduğu bir zaman yapın telefon açılınca ayarlardan performans bölümüne girin processor kısmında minimum cpu yu 122mhz yapın maximum cpu yu 1190mhz yapın daha fazla arttırmanızı tavsiye etmem cpu governor u da interactive yapın set on boot u işaretleyin geri gelin I/O scheduler kısmını da sio yapın set on boot deyin ve tamamdır performansı siz de fark ediceksiniz tam uçuşa geçiyor. UYARIYIM!! bu işlemler risklidir ve cihazınızda bir sorun yaratırsa sorumluluk almıyorum özgürsünüz yapıp yapmamakta.
Ayrıca tavsiyelerim facebook facebook messenger twitter skype launcher uygulamaları vs. uygulamalar eger çok ihtiyacınız yoksa kullanmayın arka planda sürekli çalıştıkları için bu tip uygulamalar rami doldurur ve performansı düşürür ben de sadece whatsapp kurulu çok kullandığım için.
CM11 in zte blade 3 için çıkan son sürümü mocado da var onu + xda daki cm11 universal gapps kitkat fu ll paketi kullanıyorum nexus kullanıyormuşum gibi hissediyorum. Uzun yazı oldu ama umarım faydalı olmuştur belki daha yüksek performansı farklı ayarlarla alan arkadaşlar olmuştur onlarda paylaşırsa biz de öğrenirsek çok iyi bir yardımlaşma konusu da olmuş olur bu cm11 konusu bilgi paylaşılmadıktan sonra neyimize yarar ki iyi forumlar![]()
Valla paylaşabilirsen iyi olur kardeşim genelde tapatalk tan giriyorum vaktim olmuyor. Linkleri bi atabilirsen incelerimwhatsapp ta sorun çıkmıyor facebook ve facebook messengeri de art açmadan önce dalvikteyken yükle sonra art ye geç sorun olmuyor ama tavsiyem sadece whatsapp kur facebook ve facebook messenger arka planda sürekli açık olduğundan ram tüketiyor cihazı ağırlaştırıyor ama mocado da bu konudakinden sonra bi güncelleme daha yayınlandı onu kullanıyorum onu paylaş istersen onu kullan kardeş onu kullanıyorum ben onda sorunsuz sayılır bi de cm11 için yayınlanan fu ll paket gapps flashla xda da var ilk açılışta takılmalar oluyor sonra bir iki defa resetle düzelir mocado da paylaşılan gapps ta sorunlu çalışabiliyor art dediğim linkleri bulamazsan paylaşayım istersen
Gapps dosyasi onemlo degil hangouts u siler klasik mesajlasma uygulamasini yuklerim. Onemli olan rom bu konuda ki paylasilan cm11 rom dan farklimi simdi bu?buyur kardeşim bu rom linki final sürümLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu da fu ll paket gapps nexuslarda ne varsa burda da o varLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyalnız uyarayım klasik mesajlaşma uygulaması standart android tarayıcısı siliniyor hangoust geliyor alışması zor ama alışınca gayet rahat ve güzel oluyor tarayıcı da chrome oluyor
Bu gapps dosyası neden bu kadar büyük ben bi fark göremedim?Aynı rom sadece hata düzeltmeleri yaplms ve ufak tefek seyler eklenmis
Temiz kurulum yaptım ancak çok az uygulama yüklendi. Google Play Store, Google Play Hizmetlerini bile yüklemedi. Zaten bana takvim saat gibi sistem uygulamaları olsun yeter diğerlerini komple siliyorum. Bu rom da en çok hoşuma giden ekran kapanış animasyonunu değiştirebilme ve kapatabilme. Şimdilik kullanıyorum bakalım nasıl diğerine göre.fu ll paket gapps içinde google ın bütün servisleri uygulamaları var ART en iyi bununla çalışıyor o yüzden büyük. @srhr190909 temiz kurulum yap derim ama sen bilirsin yine de
Valla bunu hiç denemedim dostum ancak tahminlerime göre çalışır diye düşünüyorum. CWM den komple yedek alarak denemeni tavsiye edebilirim. Sorun çıkarsa yedeğini geri yüklersin.cwm ye girip sadece gaaps dosyasını tekrar install etsem sıkıntı çıkar mı? yoksa temiz kurulum mu yapmam gerek ordaki linklerden?
Bu rom da bazı uygulamaların bildirimlerinde ses çıkmıyor. Adam gibi dört dörtlük bir rom yapamadılar gitti.fu ll paket gapps içinde google ın bütün servisleri uygulamaları var ART en iyi bununla çalışıyor o yüzden büyük. @srhr190909 temiz kurulum yap derim ama sen bilirsin yine de
kardeş apexte uygulama yüklediğim zaman uygulama menüsüne gelmiyor nası yapabilirimi onuTemiz kurulum yaptım ancak çok az uygulama yüklendi. Google Play Store, Google Play Hizmetlerini bile yüklemedi. Zaten bana takvim saat gibi sistem uygulamaları olsun yeter diğerlerini komple siliyorum. Bu rom da en çok hoşuma giden ekran kapanış animasyonunu değiştirebilme ve kapatabilme. Şimdilik kullanıyorum bakalım nasıl diğerine göre.
Valla bunu hiç denemedim dostum ancak tahminlerime göre çalışır diye düşünüyorum. CWM den komple yedek alarak denemeni tavsiye edebilirim. Sorun çıkarsa yedeğini geri yüklersin.
Bu rom da bazı uygulamaların bildirimlerinde ses çıkmıyor. Adam gibi dört dörtlük bir rom yapamadılar gitti.
Nasıl gelmiyor?kardeş apexte uygulama yüklediğim zaman uygulama menüsüne gelmiyor nası yapabilirimi onu
Bir yerde yanlış yapıyorsundur kardeşim. Ben bugüne kadar bu cihaza abartısız 30 kere rom yüklemişimdir. Her türlü sürümüde denedim.dediklerinizi teker teker yaptım fakat telefon kapanıp açılıyor kendiliğnden ?
yükleme falan gerçekleşti root rom yapıldı ama chrome whatsapp da dahil olmak üzere herşey gitmiş bi de yurdun internetine bağanıyorum oturum açıp kullanmam gerekiyor fakat hata veiryor :SBir yerde yanlış yapıyorsundur kardeşim. Ben bugüne kadar bu cihaza abartısız 30 kere rom yüklemişimdir. Her türlü sürümüde denedim.
Rom yüklemesi yaptığın zaman zaten telefonunda ki herşey komple gider. Onları yeniden yüklemen gerekir. Hata veriyor derken tam olarak ne hatası wifi mi bağlanmıyor ?yükleme falan gerçekleşti root rom yapıldı ama chrome whatsapp da dahil olmak üzere herşey gitmiş bi de yurdun internetine bağanıyorum oturum açıp kullanmam gerekiyor fakat hata veiryor :S