avea internet sorunu:( s8500

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sabriweb

Üye
    Konu Sahibi
avea internet sorunu:( s8500
Arkadaşlar herkeze merhaba. Sitede aradım ama bulmadım daha önce böyle bir konu acılmışşa özür dilerim. telefonum s8500 ben internete wifi ile sorunsuz bağlanabiliyorum. avea'dan 1 gb'lık internet paketi satın aldım. gerkeli ayarları yaptım fakat telefonum bazen bağlanıyor bazen bağlanmıyor. yaklaşık 1 haftadır deniyorum cözüm bulamadım genelde ilk denmemde bağlanıyor ama sonra sayfayı kapatığım zaman veya değiştirdiğim zaman YANIT YOK hatası alıyorum.Bazen hiç bağlanmıyor.

sorum avea ısp'Den bağlanmaya calışıyorum farklı bi 3g ayarı var mı veya dns ayarlarını otomatik yapan bi program var mı ? (android'lerde varmış sanırsam).

aynı sorunu edge ile bağlanmaya calıştığımda da yaşıyorum.

Bu arada İzmir'de yaşıyorum. Sorunun bağlantıda olduğunu düşünmüyorum.

Bazen hani bizim teller yapıyor ya ekrandaki herşey kayboluyor gönderiliyor cıkıyor öyle oluyor.

By_MdK

Üye
aynısı bendede var kardeş uyuz olmaya başladım zaten avea ya . türkcell en sağlamı o konuda

teksenle

Üye
ben kayserideyim avea bi haftadir rezalet internete girmiyor bugun vod tasidim hatti tavsiyem sende tasi vod na turkcell nasildir bilmiyorum ama vod iyi

sabriweb

Üye
    Konu Sahibi
ya bi giriyor bi girmiyor deli oldum. sırf bu yüzden taşıyabiliirm. Vodofonda nasıl internet girerken sıkıntı var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt