Avea internet(bugun denedim)

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
en yakin zamanda aveaya gecmeyi dusunuom cuma yani geciimmi sizce

gec bak dun dersanedeki fizikciyle bir siteye girdik yaklasik 200 metre uzaklikta bir baz istasyonu vardi sitede internetin hizini olcuyodun olctuk 10 mbit cikti
 


SHS

SHS

Üye
9tl ye 1GB kullanmaya başladım bi sorun yok, şu anda mobilim :)
 

avast_

Üye
avea taraftar paketi 8 gb aylık 29 tl ve üstelik tuttuğun tamın attığı her gol 100 mb hediye :))) ben ona üye oldum şimdi rahatım tavsiye ederim
 

pr3st1q3

Üye
telsimde (vodofone) aylık 8 liraya sınırsız paket var. 100mb çok hızlı am a100mbden sonra rezalet. sırf aveanın hızının yüksek olmasına dayalı evimdeki wireless den değilde internet paketimden kullanıyorum. indirecegim büyük dosyaları bilgisayarımda atıyorum ki 1gb doğru değerlendirelim. lafım o ki sınırsz paketi 20 tl veya 30 tl olsa evimdeki neti kapatır onu kullanırım :) çok yaşa avea
 

2376

Üye
avea'nın interneti vodafone'den çok daha hızlı... avea daha karlı
 

defectboy

Üye
ben de 4 aydır avea internet kullanıyorum ve çok memnunum. turkcellden iyi olduğu kesin turkcell ile 3g yi kullanamadığım yerlerde avea ile kullanabiliyorum. Ayrıca piyasadaki telefonların genelinin en yüksek veri aktarım hızı 7.2 mbps benm telefonum da öyle ve o hızla download yapabiliyorum yani saniyede 800 900 kb civarı tavsiye ederim gayet hızlı :)
 

lord1902

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone ile cepnet te hız dustkten sonra. Gece 3 gbı bi ara 1 dakikada 60 mb download yaptı.
 
TheSoftware

TheSoftware

Üye
Evet Avea gerçekten hızlı.Her ne kadar rakipleri ona kötü dese de hepsi yalan.Ben 1 yıldır Avea kullanıyorum.Turkcell den daha hızlı sistemi.Kimsenin kötü dediğine bakmayın.
 

bacanak34

Üye
Günlük 1 Gb internet 9 lira. Bunun neresi hesaplı. Aylık 1 Gb interneti 9 lira yap anlayayım. Aylık 270 liraya geliyor. Para tuzağı bunlar. Aylık cepneti olanlar benim gibi iptal etmesin yavaşta olsa aylık sınırsız kullanmaya devam etsin.


1gb lık internet paketi günlük ayrı aylık ayrı. 1 gb faturasız hatlar için AYLIK 9tl idi ancak fiyat artışı olmuş. şu an 14,50 tl. ama bu ücret faturalı hatlar için yine AYLIK 29 tl... yani hem günlük 1 gb lık paket var hemde aylık var...
 
phasan

phasan

Üye
Evet Avea gerçekten hızlı.Her ne kadar rakipleri ona kötü dese de hepsi yalan.Ben 1 yıldır Avea kullanıyorum.Turkcell den daha hızlı sistemi.Kimsenin kötü dediğine bakmayın.

kım turkcel daha hızlı dıyorsa yalan bence avea sadece şebeke her yerde çekmıyor
 
JaoDeka58

JaoDeka58

Üye
hmm emegine sglık krdşm
 
eyintapli

eyintapli

Üye
Bende avea internet kullanıyorum memumum.
 
mh.

mh.

Üye
ben 1996 dan beri turkcell kullanıyordum. hem yuksek faturalar olsun hemde son zamanlarda bizim işyerinin orada 3g çoğu zaman çekmiyordu defalarca turkcelli aradım 2 ay sonra bana: sizin olduğunuz yerde sinyal kesici tespit edildi durumu btk ya bildirdik en kısa zamanda ilgilenecekler.. yaklaşık bir ay daha bekledim baktım olmadı kafam kızdı hem kendi hattımı hemde eşimin hattını aveaya taşıdım valla şimdi hem iletişim yönunden hemde faturalar yönunde o kadar rahatımki anlatamam.. ve bizim işyerinin orada avea 3g çekiyor cebimde 2gb internet ve ustelik işyerinin internetini iptal ettim ve 3g 6gb jet aldım hız olsun çekim gücü olsun çok güzel paşalar gibi hem iletişim hemde interneti kullanıyorum. çok memnunum.

hatta unutmadan geçen sene ankaraya gittim ankaraya gidene kadar 3g çekiyordu.
 
The Patriot

The Patriot

Üye
Bende almayı düşünüyorum...
 

thelodos

Üye
arkadaslar ben 3aydir kullaniyom super hizi tavsiye ederim
 
ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Aveanın paketleri fiyatları güzel lakin 3g heryerde çekmiyor istanbul beylikdüzündeyim yer olarak çok merkezi ve yoğun biryer gelin görünki 3g yok maslesef.


 

Benzer Konular

gonyalı
Cevap
0
Görüntüleme
537
gonyalı
Buğra
Cevap
3
Görüntüleme
767
blastx
ÇaRşI 2387
Cevap
5
Görüntüleme
534
ÇaRşI 2387


Üst Alt