Öneri Avea ile mobil ödeme

Sponsorlu Bağlantılar

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
Avea ile mobil ödeme
Merhaba Arkadaşlar.
Arkadaslar ben avea mobil odeme ile oyun satın almak istedim ama hata verdi lütfen gecerli bir sim kart takin dedi telefon ucuş modunda değil sim kartim takili yeterli bakiye var ama hata veriyor

Mobil ödemeye acmakmi gerek hatti

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
evet onu açarsan isteğine ulaşabilirsin..

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
Kardes 4441500 demi avea musteri hizmetleri
ama simdi kayboldu mobil ödeme seceneği play storede vardi kredi kartinin altinda simdi yok birkera almayi denedim kayboldu nasil gelecek o geri acaba korumaya felanmi aldilar birkac kez denedim hata verdi

xmustx

xmustx

Üye
bende çalışıyor

csbaz

csbaz

Üye
İşte bu yüzden apk+data [emoji111] [emoji14]

• Beğen
Tepkiler: incebey38
Marco Laren

Marco Laren

Üye
musteri hizmetlerini arayip konusursan onlar sana yrd olacaktir

Luck Star

Luck Star

Üye
Online oyunlarda hile yapılamıyor malesef.

• Beğen
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş konu açmayım hazır burdayken sorayım;
ben s3 telefonuma otg bağladım
baglamadan önce sarj hizli oluyordu
yalnız otg dn sonra oldugunu tahmin ediyorum cok yavasladı sarj asıri yavasladi saat 18.2 de sarj a taktım aldigumda 23.30 13 olmustu sarj 0 dan 13 e gelmis geceden bırakiyom sarja sabaha 70 oluyor yardim edinn lütfen yazılimsalmidir yoksa donanimsalmi

cagajosef

Üye
Clash of clans da xmodegames var hile için forumda konular var onun için. ..

• Beğen
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar neden yok cozumu nedir bununn

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
avea internet ayarı ile bi gir

• Beğen
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
avea internet ayarı ile bi gir
ayarlar ile hiç oynamadım mobil ilk basta vardı mobil ödeme sonra tıkladım birkaç kez hata verdi sonra kayboldu şimdide gelmiyor nasıl çözerim sorunu başka telefonlarda oluyor tandıkları telefonlarıda var hat da sorun yok telefonda acaba play store korumayamı aldı birkaç kez hata verince

xmustx

xmustx

Üye
şu anda bende çalışıyor hatta bir kaç kitap satın alıp kaldırdığım google kitaplar uygulamasını bile kurdum.teşekkürler :D

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
ayarlar ile hiç oynamadım mobil ilk basta vardı mobil ödeme sonra tıkladım birkaç kez hata verdi sonra kayboldu şimdide gelmiyor nasıl çözerim sorunu başka telefonlarda oluyor tandıkları telefonlarıda var hat da sorun yok telefonda acaba play store korumayamı aldı birkaç kez hata verince
Ayarları bir kontrol et erişim noktası değişmiş olabilir bi de play store verilerini temizlemeyi dene.

• Beğen

Üst Alt