UYgulama ici satin alimda ne yapacakİşte bu yüzden apk+data [emoji111] [emoji14]
UYgulama ici satin alimda ne yapacak
fredoom bazi oyunlarda ćalismiyor

Clas of clansda ise yararmi onlar ???Freedom yoksa GameKiller var o da yoksa modlu apk var.![]()
O sadece yardim icin değilmi tam olarak hile yapmiyor sadece yardimci uygulamaClash of clans da xmodegames var hile için forumda konular var onun için. ..
Kullanmadıgım daha doğrusu clash of clans oynamadigim için detayli bilmiyorum.O sadece yardim icin değilmi tam olarak hile yapmiyor sadece yardimci uygulama
REsimdede görüldugu gibiArkadaşlar play storede avea mobil ödeme yok kayboldu
ayarlar ile hiç oynamadım mobil ilk basta vardı mobil ödeme sonra tıkladım birkaç kez hata verdi sonra kayboldu şimdide gelmiyor nasıl çözerim sorunu başka telefonlarda oluyor tandıkları telefonlarıda var hat da sorun yok telefonda acaba play store korumayamı aldı birkaç kez hata verinceavea internet ayarı ile bi gir
Ayarları bir kontrol et erişim noktası değişmiş olabilir bi de play store verilerini temizlemeyi dene.ayarlar ile hiç oynamadım mobil ilk basta vardı mobil ödeme sonra tıkladım birkaç kez hata verdi sonra kayboldu şimdide gelmiyor nasıl çözerim sorunu başka telefonlarda oluyor tandıkları telefonlarıda var hat da sorun yok telefonda acaba play store korumayamı aldı birkaç kez hata verince