Avea Her yöne sınırsız Tarifesi "66 TL" ( Heryöne sınırsız konuşun )

Sponsorlu Bağlantılar

zeynepyuruten

zeynepyuruten

Üye
2 gündür Ev telefonunu dahi kapatıp bu tarifeye geçmeyi düşünen bir çok kişi gördüm :)

Ancak Avea nın tarifesini reklamlardan degil, millet kendi arasnda duyuruyor.
Avea reklama önem vermeli !

ağızdan ağıza yayılması daha güzel değil mi?
arkadaşından duyduğun şeyle daha çok ilgilenirsin televizyonda bas bas bağıran reklama göre.
bana da bir arkadaşım önerdi bu tarifeyi, avea telefon etse evime gelse bu kadar sallamazdım heralde :)

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Bu tarifeyi elbet AVEA çıkaracaktı. Vodafone Türkiye için bu şekilde bir tarifeyi hiç bir zaman çıkartmayacak. Telsim ile Vodafone'u bir tutmayalım bu açıdan.

Öncelikle baktığımızda güzel bir tarife. 42 liralık Hat vergisini de dahil edip 12 ay taksitle ödeme imkanın göz önünde bulundurduğumuzda gelecek olan fatura ortalama 70 lira olacaktır.

Ses kalitesi elbette düşecek, kesilmeler de muhakkak yaşanacaktır. Türkiye böyle bir tarifeyi yıllardır bekliyordu ve nihayet bu tarife ile İlklerin Devi ( Aria ) Avea sayesinde ulaştı.

Diğer avantajlı Avea tarifelerinden "HerYöneSınırsız" tarifesine geçilmesinin ücreti bir defaya mahsus KDV ve ÖİV dahil 66,65 TL'dir.
YANİ YENİ HATTA ALSAN ESKİ AVEA HATTINI DA BU TARİFEYE GEÇİRSEN İLK GELECEK FATURA ÇİFT FATURA OLARAK YANSIYACAKTIR.

s.volkan

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi
Bu tarifeyi elbet AVEA çıkaracaktı. Vodafone Türkiye için bu şekilde bir tarifeyi hiç bir zaman çıkartmayacak. Telsim ile Vodafone'u bir tutmayalım bu açıdan.
Ben bekliyorum açıkcası..

Çünkü faturalı cep limitsiz reklamları başladı yine..

Cep Limitsize sınırsız ekleme yapabilir.

paradox1026

paradox1026

Üye
bende Vodafone Cep SINIRSIZ çıkarır diyorum

charmed666

Üye
Sitesinden neden kjaldırdılar dün gece halen anlamadım :box
BN AVEA kurumsaldaym kaldırılmasınn sebebı turkcel mahkmeye vermıstı ama basaramadı...suan heryone sınırsız tarıfemız mecuttur sınırsız sırket hattı ısteyenler 05559908865 numaran ulasabılır sırketler ıcın super tarıfemız mevcuttur bılgınıze...

pitbull112233

pitbull112233

Üye
BN AVEA kurumsaldaym kaldırılmasınn sebebı turkcel mahkmeye vermıstı ama basaramadı...suan heryone sınırsız tarıfemız mecuttur sınırsız sırket hattı ısteyenler 05559908865 numaran ulasabılır sırketler ıcın super tarıfemız mevcuttur bılgınıze...

hocam madem AVEA çalışanısın, şu şebeke meşgul olayını da bir açıkla da aydınlanalım. sözde heryöne sınırsız tarifeden aldık ama diğer operatörleri ararken sürekli şebeke meşgul diye uyarı verip kapanıyor. sistem mi yetersiz yoksa işin içinde başka bişeyler mi var?

s.volkan

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi
ÖNEMLİ DUYURU:

Siz değerli müşterilerimizden çok yoğun talep aldığımız HerYöne Sınırsız tarifemize abone alımına geçici bir süre ara riyoruz.

Tarifenin, şirketimiz tarafından çeşitli mecralarda duyurulan tarife koşullarına aykırı ve cı dışında ticari amaçla kullanıldığı durumlar tespit edilmiş olup; hukuka aykırı ve haksız bu kullanımlar için gerekli yasal yollara başvurulmaktadır.

Bu kullanımlar sebebi ile Avea'dan diğer operatörlere artmış olan trafiğin "çağrı yapamama" veya "çağrı kesilmesi" şeklinde müşteri memnuniyetsizliğine sebep olmaması için; kısa süre içinde diğer operatörlerle birlikte yürütülmekte olan teknik çalışmalar tamamlanarak, tarifemize abone alımı tekrar başlatılacaktır.

Tüm müşterilerimize, bu tarifemize gösterdikleri yakın ilgi dolayısı ile teşekkür ediyoruz.

Avea

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
ÖNEMLİ DUYURU:

Siz değerli müşterilerimizden çok yoğun talep aldığımız HerYöne Sınırsız tarifemize abone alımına geçici bir süre ara veriyoruz.

Tarifenin, şirketimiz tarafından çeşitli mecralarda duyurulan tarife koşullarına aykırı ve amacı dışında ticari amaçla kullanıldığı durumlar tespit edilmiş olup; hukuka aykırı ve haksız bu kullanımlar için gerekli yasal yollara başvurulmaktadır.

Bu kullanımlar sebebi ile Avea'dan diğer operatörlere artmış olan trafiğin "çağrı yapamama" veya "çağrı kesilmesi" şeklinde müşteri memnuniyetsizliğine sebep olmaması için; kısa süre içinde diğer operatörlerle birlikte yürütülmekte olan teknik çalışmalar tamamlanarak, tarifemize abone alımı tekrar başlatılacaktır.

Tüm müşterilerimize, bu tarifemize gösterdikleri yakın ilgi dolayısı ile teşekkür ediyoruz.

Avea

daha ne beklenirdiki. Inceldiği yerden koptu. Bakalım nasıl yarışacak.

arkadaş mesajını tekrardan düzenlemeni tavsiye ederim. Çünkü iki kelimesinde başka forum sitesinin linki var.

--------------- Ekleme ---------------

Belliki kopyala yapıştır yapmışsın. Kopyalama yaparken biraz daha dikkatli ol. Her nekadar bilmeyerekte yapmamış olsan başka forum sitesinin reklamını yapıyorsun.

eemir99

eemir99

Üye
güzel bi kampanya

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
güzelden de öte bi kampanya kardeş , sınırsız sonuçta

Avea

Avea

Üye
arkadaşlar Heryöne sınırsız yeniden başladı. Mevcut olan kontörlü veya faturalı hattınızı avea taşıdığınızda heryöne sınırsız tarifesinden faydalanabiliyorsunuz..

wireless_hacker

Üye
Süper bir tarife çıkartmış yanlız ilk fatura 122 tl geliyor daha sonrasında fatura 66 tl ye düşüyor.Gende süper bir tarife hakkını vermek lazım Avea bu konuda öncü oldu gene.
122tl sadece aveadan tarife değişikliği yapmak isteyen mevcut abonelerden alınıyor
numara taşıyanlar yada yeni bireysel faturasız hat alanlariçin 66 dan devam ediyor...

kutalmis

Üye

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Avea her yöne sınırsız tarifesinde bugünlerde bir değişiklik olabilir arkadaşlar. Detaylı bilgi almak için Gökhan Bey'i bekliyoruz :)

admiral23

admiral23

Üye
gökhan bey öldü galiba:)

paradox1026

paradox1026

Üye
valla 4. ayda hayatını kaybetti:D 40nı çıkardık:)

sethaa

sethaa

Üye
Degerli abonemiz, sozlesmenizdeki kullanim kosullari geregince mevcut tarifeniz degistirilecektir. Gun icinde HERYONE1000 tarifesi kullanımınıza açılacaktır :@

Bu mesaj sabah anneme ve teyzeme gelmis. Ustelik ikiside beni sevinçle arayıp, gunluk konusmamız 1000 saate çıktı şeklinde algılamışlar mesajı.. Yarın ikisi de aveayı önce kontorluye cevirip, sonra hemen birkaç gun sonra vodafone ya da turkcell e geciş yapacaklar..

temha22

Üye
Arkadaslar sakin aldanmayin sınırsız olduguna bende öyle sanmıştım ama maalesef 10 bin dakikayi aştıgım için bana 1500 tl fatura çıkardılar ödeyemedigim için de bu defa faturam 3500 tl oldu sizde dikkat edin benim düştügüm hataya düşmeyin

Üst Alt