Avea Hattıma 3 Aydır Kontör Yüklemiyorum Hattı En az KAç Kontör ile Açtırabilirim

Sponsorlu Bağlantılar

BnRiletişim

BnRiletişim

Üye
    Konu Sahibi
Avea Hattıma 3 Aydır Kontör Yüklemiyorum Hattı En az KAç Kontör ile Açtırabilirim
Değerli arkadaşlarım ;
Avea hattıma 3 ayı geçgin kontör yuklemıyorum ,açılırmı; açılırsa kaç kontör yüklersem açılır...
Şimdiden Teşekkür Ediyorum Cevaplarınız için...

--------------- Ekleme ---------------

Güncelll​

cerra07

Üye
20kontor geç herhangi bi avea hattından bi 3 ay daha uzar

xxman_058

xxman_058

Üye
20kontor geç herhangi bi avea hattından bi 3 ay daha uzar
arkadaşı yanlış bilgilendirme ya bu 20 kntr ü avea bayisinden yükletecek yadan en az 50 kntör kartıyla yükleyecek

brkblx

brkblx

Üye
kontörpaylaş servisiyle kont alırsan geçerlilik süresi uzamaz..kendin parça kontör yükleticeksin..20 kont yeterli olur

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
100 kontör değil miydi?

Meraal

Meraal

Üye
kontörpaylaş servisiyle kont alırsan geçerlilik süresi uzamaz..kendin parça kontör yükleticeksin..20 kont yeterli olur

sanirim bu konuda yanlisin var,ben 1 yil hic kontor yuklemedim 2ayda bir baska hattan 50 kontor attigim icin her atisimda 3ay uzadi.Bilginize...

izmirligenc

izmirligenc

Üye
50 knt arkadaslar fakat parca kontur sure uzatmaz kartla 50 knt alip yukliyceksiniz

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
arkadaşlar aveada kontor transferi süreyi uzatıyor ama kapalı hattı açıyor mu bilmiyorum.

ayrıca gerekli miktar 20 kontordür.

Bende uzun süredir yüklemiyorum ve aveadan gelen mesaj şu : hattınıza 20 en az 20 kontor yükleyerek 150 konto kazanabilirsiniz :)

Üst Alt