kedi_beyaz
Üye
avea hat alırken dikkat emeliyiz
gecenlkerde aveadan bir hat aldınm hat alınca 2 gün içinde hattı kapattılar ve hiç kullanmadan benden iş bankasına para yatırma istediler iş bankası avea as yatırdım hesap avea ayit her ay biz ödeyecek ödemelerini dediler ama yapmadılar sadece gecen ay 13 tl ödemişler şimde hattımı iptal etmişler dikkat edelim arkadalar avea artık cok tehlikeli olmaya başladı bilmiyolarki halk en iyi reklamı yapar aradımda 80 tl görüyolar ama iade etmiyolar faturmamıda ödemiyolar iş böyle have faturalı hat alıyosan vay haline vayyy avea bana ulaşabilir kayıtlarım da var belgeler var ses kayıtlarıda kendileri cok iyii biliyoooo aveaa dürüs se yorum yapsın arasın beni tam bir dolandırıcı bir ben degilimki şikaYET BÖLÜMLERİ OKUYUN Bİ SONRA AVEA HAT ALIN SAYGILAR

--------------- Ekleme ---------------
Avea asell diye hat vardı hatırlarsan bedava hat verdi halde kimse almıyodu onun durumuna düşmek istemiyosan alma kimsen ahını biz türk halkı sabrederiz ve sobnunda hattı kullanmayız olur biterrr dürüs ol cok kazan haklsız kazanc saglamam aveaaaaaaaa

--------------- Ekleme ---------------
Avea asell diye hat vardı hatırlarsan bedava hat verdi halde kimse almıyodu onun durumuna düşmek istemiyosan alma kimsen ahını biz türk halkı sabrederiz ve sobnunda hattı kullanmayız olur biterrr dürüs ol cok kazan haklsız kazanc saglamam aveaaaaaaaa