Avea haftada 1 para kesiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadrazammm

Sadrazammm

Üye
    Konu Sahibi
Avea haftada 1 para kesiyor
10 gün önce 10tl yükledim 1.21 kesti 500 mb alacağıma 200 mb aldım 30krş yüzünden dün gene yükleim 10tl gene kesti gene alamadım ne iş telefoncuya sordum ayda bir keser diye

- - - Eklendi - - -

valla vodafoneye geçecem

• Beğen
Tepkiler: hasim38

arizalidoktor

arizalidoktor

Üye
banada gecen gun mesaj geldi. Hattinizdan kesilen 0,25kurus hattiniza geri yuklenmistir diye. Ne ara kesti niye kesti niye geri yukledi anlamadim.

phasan

phasan

Üye
10 gün önce 10tl yükledim 1.21 kesti 500 mb alacağıma 200 mb aldım 30krş yüzünden dün gene yükleim 10tl gene kesti gene alamadım ne iş telefoncuya sordum ayda bir keser diye

- - - Eklendi - - -

valla vodafoneye geçecem
Valla ben vodafon da uye olmadigim sey icin para alamaz

sonbela

sonbela

Üye
arkadasım 1.21 telsiz kullanım ucretidir o nu her operator keser 1 yılldan once tasıma yapan veya yeni hat alanlar haric ben 7 aydır 2 hattımda avea haksz yere 1 kurus kesmedi telefoncular ne anlar abone olmussundur yanlışlıkla bir servise buraya yazana kadar avea musteri hizmetlerinden ogrenebilirsin vodafone a gecip pişman olma bugun arkadasa aldık freezone gel 6 ay heryone 5000sms diyo 20 tl yuklersen her dediğini yaptık sms gelmedi 3 kere musteri hiz aradım hat sahibi arayıp form doldursn diyo baska konudan daha once 3 kere form doldurdum %100 haklıyken hakkımı alamadım goz boyuyorlar

falanfilannnn24

Üye
Geçen internet paketim varken 7 tl internete gitti müşteri hizmetlerini aradım sizin hatanız falan dediler biraz diretince parayı iade ettiler ,bi konuşmakta fayda var ara sor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt