Avea - Gönderiliyor Lütfen Bekleyiniz..

Sponsorlu Bağlantılar

TheSavas

Üye
    Konu Sahibi
Avea - Gönderiliyor Lütfen Bekleyiniz..
Meraba Hattımı Kaybettim ve yenisini CIkarttım Yedek Sim..

Telefonum Samsung C3303 K Champ

Mesaj Geldiğinde yada bi işlem yaptığımda Gönderiliyor Lütfen Bekleyin Diyor Bu 5 Saniyede Sürüyo 10 15 Saniye Sanki Bişiler Gönderip Duruyor..

Araştırmalarıma Göre Avea Servis Ayarlarıyla Alakalı Birkaç şey gördüm Online İşlemlerde Telefonun Model Aygıt Tanımlanamadı Falan yazıyor?

Telefonu Kıracam O Derece Deli Etti.. Msj yazamaz oldum

----------Eklendi @ 18:29:39 ---------- Yazıldı @ 18:22:30 ----------

? Bilen yokmu acaba

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
İlk açıldığında mı yapıyor bunu?

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Daha önce şu konuda yazmıştım : http://www.maxicep.com/avea-destek-...luk-tarife-hakkinda-2-550098.html#post3903236

Ayrıca buraya da o konuda yazdığımı kopyalıyorum.

'Ayrıca avea 128 KB sim kartlarda herhangi bir sorun yok. Sadece avea şöyle saçma birşey ekledi 128 KB kartlara oda şudur; Telefonunuzdan avea sim kart bölümüne girdiğinizde kartvizit bölümü mevcut buraya bilgilerinizi eklediğinizde telefonla konuştuğunuz kişiye otomatik kartvitinizi gönderen bir uygulama. Bu uygulama sadece Avea nın 128 KB sim kartlarında mevcut. Eğer siz o bölümden kartvizit gönderme seçeneğini kapatırsanız düzelme şansı var bu şekilde bir kaç arkadaşın sorununu çözmüştüm fakat bu yine de kesin bir sonuç vermediği de oluyor. Ama en azından neden mesaj gönderiliyor yazdığını anlamışsınızdır. Hemen şunu da ekleyeyim hemen 64 veya 32 lik kartlardan kullanan arkadaşlar eee bizde de yazıyor diyebilirler ordaki mesaj gönderiliyor demesinin sebebi başkadır genelde telefonu ilk açtığınızda yapar ama 128 KB likler de her arama sonunda yapmakta.'

TheSavas

Üye
    Konu Sahibi
scknsckn Allah razı Olsun saolasın halloldu :)

eren_19

Üye
Meraba Hattımı Kaybettim ve yenisini CIkarttım Yedek Sim..

Telefonum Samsung C3303 K Champ

Mesaj Geldiğinde yada bi işlem yaptığımda Gönderiliyor Lütfen Bekleyin Diyor Bu 5 Saniyede Sürüyo 10 15 Saniye Sanki Bişiler Gönderip Duruyor..

Araştırmalarıma Göre Avea Servis Ayarlarıyla Alakalı Birkaç şey gördüm Online İşlemlerde Telefonun Model Aygıt Tanımlanamadı Falan yazıyor?

Telefonu Kıracam O Derece Deli Etti.. Msj yazamaz oldum

----------Eklendi @ 18:29:39 ---------- Yazıldı @ 18:22:30 ----------

? Bilen yokmu acaba

benimde hattımda aynı sorun vardı müsteri hizmetlerini ara sürekli ara ısrar et, peşini bırakma 128 kb hatlarda oluyor ayarlarla ilgisi yok tüm interneti taradım yabancı siteler dahil sim karttan kaynaklanıyor. Avea dan 64 kb sim kart ücretsiz gönderilene kadar devam et ben yeni 64 luğu bekliyorum. inşallah problem olmaz sorun böylece çözülür CORBY PRO tel

Üst Alt