Avea Futbol Paketi ile Fenerbahçeli olanlar 30 kontör kazandı

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Avea Futbol Paketi ile Fenerbahçeli olanlar 30 kontör kazandı
Takımının Futbol Paketine abone olarak, onlar gol attıkça sen de kazanabilirsin

Avea’nın Futbol Paketi kampanyasında, takımınızın maçlarda attığı her bir gol karşılığında 3 kontör / 1 dakika kazanıyorsunuz. Kazanılan kontör ve dakikalar maçlar tamamlandıktan sonra hatta yükleniyor.
Alanya-Fenerbahçe arasında oynanan Türkiye Kupası maçında Fenerbahçenin attığı 10 gol Avea Futbol Paketindeki Fenerbahçelilere tam 30 kontör / 10 dakika kazandırdı.

Avea Futbol paketine üye olmak için cep telefonunun mesaj kısmına FB, GS, TS veya BJK yazarak 9494'e göndermek yeterli. Ayrıca *100# servisi Bilgi menüsünden de abone olunabiliyor. Avea Futbol Paketleri’nin haftalık abonelik ücreti 1.25 YTL, faturasız hatlar için 12 kontör.

Avea Futbol Paketi’nde neler var?
Takım golcüleri, haftalık fikstür, maçlar öncesinde ilk 11 ve maçın künyesi, ilk yarı, maç sonucu ve goller, toplu sonuçlar, puan durumu, kulüp haberleri.

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Ya Kötüledik Hizmeti Çıktığı Hafta...O Haftada Bana Gıcıklık Gibi FB 10 Gol Attı Yaa:D

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Biz üye oluruz fener gol atamaz. Sonra külliyen zarar. :ehe

paradox1026

paradox1026

Üye
Bilgi Hatalıdır.. Çünkü, bizzat aveadan bana gelen bildirimde sadece süperlig maçlarından atılan gollerle kontor kazanılacağı ve 26.ocak tarihinden sonraki maçlardaan sonra yüklemenin yapılacağı söylendi avea tarafından.
10 gollü maç 26 ocaktan önce oynanmıştır...
Yanlış bilgilendirme yapmayınız

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Bilgi Hatalıdır.. Çünkü, bizzat aveadan bana gelen bildirimde sadece süperlig maçlarından atılan gollerle kontor kazanılacağı ve 26.ocak tarihinden sonraki maçlardaan sonra yüklemenin yapılacağı söylendi avea tarafından.
10 gollü maç 26 ocaktan önce oynanmıştır...
Yanlış bilgilendirme yapmayınız

İyi Bari Boşa Gitti Diye Üzülmeyelim:)...SaoL Bilgi İçin

yigitcaner

yigitcaner

Üye
:) çok kötü bir servis bence

arslansem

arslansem

Üye
Hep kar ediyolar zarar etmek için yapmazlar
Ama eğlenceli olduğu kesin :)

Üst Alt